Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Blåsere og fønere til hund

Sortering
hundeblåser, blåser hund, føner hund, hunde føner

Kjøp hundeblåser og føner til hund

Våt hund etter en regnfull spasertur? Eller har dere hatt spadag og vasket pelsen til kompis? Da er en hundeføner eller blåser til hund tingen for dere. Med en god føner til hund kan du nemlig tørke pelsen til hunden din i rekordfart, hvilket har sine fordeler både for deg og hunden din. Du har dessuten full kontroll over styrken og temperaturen på en god hundeføner, slik at føningen er skånsom og behagelig for hunden din. 

Les mer

Blåsere til hund er ikke forbeholdt hundesalongen

Enkelte hundeeiere tar med seg hunden sin til hundefrisøren for ekstra stell og vedlikehold av hundens pels. Profesjonelle hundefrisører sitter naturligvis på en unik kompetanse når det gjelder frisering og stell av spesielt rasehunders pels. En hundeblåser er dog ikke forbeholdt bruk i salong. Nå får du nemlig kjøpt hundefønere som er tilpasset hjemmebruk, og som vil være et nyttig hjelpemiddel for alle som har en hund som krever jevnlig pelspleie. Hundens pels blir i tillegg flott og blank av føning. 

Dessuten passer hundeblåsere ypperlig for deg som har en aktiv krabat som har en tendens til å komme hjem søkkvåt fra hundeturen – med en føner til hunden kan du raskt gå over pelsen for å slippe unna den typiske lukten av våt hund og sørge for at kompis blir tørr og varm igjen. Dette er også fordelaktig dersom hunden din har hudproblemer der det er viktig å unngå unødvendig fuktig pels og hud som forverrer symptomene. 

Stor eller liten føner til hund? 

Hvilken føner du bør velge vil avhenge litt av hunderase, behov og hvor kompetent du føler deg med pelsstellet. Store hundeblåsere kan være et godt valg for store eller langhårede hunderaser. Slike fønere til hund er ofte relativt stillegående på tross av størrelsene, og hastigheten kan justeres slik at du kan tilpasse dette under føningen. De kraftigste hundeblåserne er dessuten utmerket til å blåse bort hår fra kriker og kroker der hunden har røytet fra seg.  

En liten hundeføner er supert til små og mellomstore hunder eller hunder som er sensitive for støy. Disse er som regel svært stillegående, men har likevel god tørkeevne. I tillegg til at en slik hundeblåser tar liten plass å lagre, er de enkle å dra frem for å tørke over kompis etter en tur ute i regnet. 

Tilbehør til hundeblåsere

For deg som bruker hundeføneren jevnlig, kan det være lurt å investere i tilleggsutstyr til blåseren. Du får kjøpt stativer som gir deg begge hendene frie når du vil børste og føne samtidig. Dessuten får du kjøpt tilbehør til å henge opp blåseren når den ikke er i bruk. Kommer blåseren til innsats både titt og ofte hjemme hos deg, kan dette være akkurat tingen du trenger til korrekt bruk og lagring. 

Kan man bruke vanlig hårføner på hund? 

Vi anbefaler at du bruker en føner til hund og ikke hårtørkeren du har i baderomsskapet. Det er i hovedsak to grunner til dette, nemlig støynivå og temperatur. En hundeføner er designet nettopp med tanke på hva som er godt for hunden, som raskt kan være sensitive både mot varme og støy. Du får nemlig kjøpt mange ulike hundeblåsere med et lavt støynivå som ikke er plagsomt for hunden, selv om du bør smøre deg med en del tålmodighet hvis du har en engstelig hund. Tilvenning til hundeblåsere er best allerede når hunden er valp, ellers må du trolig belage deg på en del trening. 

En vanlig hårføner kan blåse for varm luft og har ofte et høyt støynivå som mange hunder blir skremt av. Har du en hårføner med mange innstillinger som blåser kaldere luft, og som ikke bråker mye, er det selvsagt mulig å bruke denne til raske tørkejobber. 

Kjøp blåser til hund og annen hundepleie hos Dyrekassen

I tillegg til hundefønere, får du kjøpt masse annet nyttig utstyr til pleie av hunden din her i nettbutikken. Når du bestiller for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakten. Varene leveres snarlig hjem til deg eller til utleveringssted. Sjekk utvalget her på siden og velg blant praktiske hundeblåsere, enten du har en liten hund med glatt pels eller en stor kompis med krøller.

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen