Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Tannkrem og tannbørste

tannkrem hund, tannbørste hund, Tannbørstesett hund, Hundetannpasta

Tannkrem hund | Kjøp hundetannpasta og tannbørste til hund på nett

Puss, puss, så får du en suss… Akkurat som oss mennesker, har hunder også behov for å pusse tennene – i alle fall med jevne mellomrom. Hunder er nemlig også utsatt for karies og tannstein, så pusser du tennene til kompis regelsmessig, så gjør du hunden din en tjeneste. Forebygging er nemlig det aller beste du kan gjøre for å unngå hull og tannkjøttproblemer. Med en god tannbørste til hund og litt trening er dette noe alle kan få til.

Les mer

God munnhelse hos hund vil si sunne og sterke tenner, et friskt tannkjøtt og normal ånde. Ved tann- og tannkjøttproblemer vil du ofte fort merke at hunden får dårlig ånde. Smertefulle infeksjoner kan også komme til uttrykk ved redusert appettiitt eller generelt dårlig ånde. Forebygg eventuelle problemer med å kjøpe et tannbørstesett til hund med tannkrem og tannbørste for pussing. Har du en hund som aldri har fått tennene børstet, vil det kreve en del trening og tålmodighet fra din side, men det er aldri for sent å begynne. 

Hundetannpasta | Kjøp spesialtannkrem for hunder

Når du skal pusse tennene til hunden din, kan du bruke tannkrem spesielt utviklet for hunder. Unngå å bruke din egen tannkrem fordi den kan inneholde stoffer som er skadelige for Fido, inkludert flour. Hundetannpasta er derimot laget av ingredienser som er helt trygge for hunden, noe som er viktig siden hunden ikke spytter ut tannkremen etterpå på samme måte som vi gjør. En annen fordel er dessuten at disse er smakssatt med smaker som hunder gjerne liker, som leversmak som en av de mest populære smakene. Dette letter pussingen siden hunden forbinder det med noe snadder.

Usikker på hva du skal kjøpe? Prøv et tannbørstesett til hund

Et tannbørstesett til hund er perfekt for begynnere siden det inneholder alt du trenger av børster og tannkrem til hund. Merk at enkelte tannbørster til hund er dobbeltsidige slik at du kan velge børste etter behov, det vil si hvor lett det er å komme til samt størrelse på tennene. 

Slik bruker du en tannbørste til hund

Har du aldri brukt tannbørste på hunden din før, er det viktig å belage seg på at det tar litt tid å bli vant til. Et par gode tips inkluderer:

  • Forbered tannpussen i rolige omgivelser og forsikre deg om at hunden selv er rolig.

  • La kompis få snuse på tannbørsten og gjøre seg kjent med lukt og smak.

  • I første omgang kan du begynne pent og forsiktig med å børste fortennene. Gjenta ved neste tannpuss helt til hunden kjenner seg trygg på denne rutinen.

  • Når alt går alt bra, kan du prøve å pusse lenger bak. Kjøp gjerne tannkrem til hund, la hunden få snuse og smake på den også før du tar den i bruk.

  • Vær generøs med belønning som ros og godbiter underveis.

Tannpuss gjentas helst et par ganger i uka. Med en god tannbørste og tannkrem til hund kan dere nemlig unngå at det samler seg karies og tannstein. God tannhelse avhenger også av fôrtypen du bruker, og enkelte merker inneholder stoffer som fremmer god tannhelse. Bruk gjerne også tyggepinner og dentalsticks for sunne og sterke tenner. Liker hunden din en runde med tannbørste til hund? Hvis ikke, er det bare å begynne å trene. Det aller beste er selvfølgelig å lære opp hunden fra den er valp, men voksne hunder vil ha godt av å venne seg til tannpussen. 

Bestill hundetannpasta og tannbørstesett på nett hos oss

Klar for å teste ut tannpuss av hund? Ta en kikk og finn tannkremen og tannbørstene du trenger til din hund. Vi leverer pakken raskt hjem til deg så dere kan komme i gang i løpet av få dager. Når du handler for mer enn 499 kr får du dessuten fri frakt, så vi anbefaler at du plukker med deg et par godbiter eller sticks sammen med ditt tannbørstesett til hund. Så har du alt dere trenger til første tannpus. Vi ønsker lykke til!

Vis mindre
1 — 34 av 34 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen