Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Kjøp katteleker og leker til katt på nett

Trygge katteleker, kattespill, aktiveringsleker til katt og kattunge

Leker til katt og kattunge er faktisk en nødvendighet. Katten utvikler seg sammen med lekene, og de hjelper på sunn kropp og raskt hode. Kattespill og katteleker kommer i en rekke forskjellige typer, fasonger, størrelser og farger. Du trenger åpenbart ikke alt av dette, men utforsk de forskjellige typene sammen med katten din for å finne ut hva den liker best. Forskjellige katter har forskjellig behov. Noen er mer for eksempel mer aktive enn andre. Når du kjøper katteleker til kattunge og katt på nett i Norge får du stort utvalg hvor alle produktene er sikre i bruk. Det er en fin trygghet å ha når du kjøper noe til din beste venn. Kong, Trixie og Rosewood  er blant de mest populære merkene.

Les mer

Aktivitetsleke til katt og kattunge

Aktivitetsleke til katt og kattunge er en viktig del av oppdragelse, oppvekst og livet generelt. Alle katter har naturlige instinkter. Når katter lever med mennesker og ikke lengre i naturen, må vi finne måter å tilfredsstille disse instinktene. Typiske aktivitetsleker er leker som får katten i bevegelse. Mange katter er mye inne, og da er det viktig med noe morsomt som får opp farten litt. Aktivitetsleke til katt og kattunge kan også være noe for hjernetrim. For eksempel et brett med klosser som skjuler godbiter. Katter elsker nemlig godbiter. Katteleker kan altså være aktiviserende og lærerike samtidig som de er gøy å bruke for katten. Her handler det om lyst og instinkter som du må passe på tilfredsstille med kattespill og katteleker.

Tunneler til katt og kattunge

Nordmenn elsker tunneler. Vi har dem over alt på veier og jernbaner. Da er det bare naturlig at tunneler til katt og kattunge også er populært. Neida, det er har ikke noen sammenheng med våre tunneler. Her handler det nok om kattens lyst til å gjemme seg litt. Komme litt bort fra omgivelsene samtidig som den har det koselig og trygt. Katter er flinke til å passe på men også smarte. De vet de trenger en utvei hvis de får problemer. En tunnel har åpning i begge ender, og gir derfor en rømningsvei hvis det plutselig skulle komme et menneske som prøver å kose litt. Tunneler også smarte fordi noen av dem kommer med materiale tilpasset kloring. Katter skal klore, men ikke på møbler og gardiner. Da er det greit å kunne bruke smarte leker, som ofte slår minst to fluer i en smekk.

Lekemus til katt og kattunge

Katter og mus er den største motsetningen i dyreverden. Katter elsker jakten. Derfor er lekemus til katt og kattunge den perfekte katteleken. Du får lekemus i en rekke utgaver.

  • Lekemus laget som kosedyr
  • Lekemus med sisal for kloring
  • Automatisk batteridrevet lekemus
  • Opptrekksmus
  • Lekestang med lekemus i snor
  • Lekemus med kattemynte

Vi kan ikke love at det holder med bare en av disse. Fordelen er at de fleste slike leker er billige. Bortsett fra de elektriske, hvor du må legge litt mer penger på bordet men får en lekemus til katt og kattunge som går av seg selv. Da aktiviseres katten uten arbeid fra deg. Perfekt for deg med hjemmekontor som trenger et lite avbrekk i kattekosingen.

Jaktleker til katt og kattunge

Jaktleker til katt og kattunge er alt som kan jages rundt i huset. Eller til og med utendørs, under kontrollerte former. Jaktleker er leker med bevegelse, enten av seg selv eller ved at du hjelper til. En lekestang med en mus eller noe annet i enden av tauet er en jaktleke til katt og kattunge. Det samme er en automatisk lekemus. Og ikke minst - den kanskje mest populære leken av dem alle - laseren. Den røde prikken har drevet katter til utmattelse og tilfredsstilt jaktinstinktet i generasjoner. Lasere får du i mange forskjellige typer, og det er nok den perfekte jaktleke til katt og kattunge.

Den enkleste formen er når laseren er formet som en liten penn. Laserlyset er ikke skadelig, bare så det er klart. Du peker og vifter med laseren slik at den røde prikken beveger seg rundt kan jages. Automatiske lasere blir stadig mer populært og vanlig. Disse skrur du bare på, så beveger laseren strålen automatisk rundt og aktiviserer katten. For de virkelig hengivne katteeierne som elsker gadgets og dingser har vi kjæledyrskamera med laser. Og denne laseren kan du fjernstyre med mobilen din, selv om du ikke er hjemme. Genialt? Det er det faktisk, men en slik jaktleke for katt og kattunge er ikke for alle typer eiere. Det er nok en grunn til at det fremdeles selges suverent mest av de tradisjonelle jaktlekene.

Kjøpe katteleker til kattunge og katt på nett i Norge

Enormt stort utvalg av leker som er fullstendig trygge for katten din, alt levert raskt helt hjem på døren. Det har aldri vært enklere å finne stort utvalg katteleker, og du får samtidig de gode rådene som gjør at du kjøper riktig leke. Vi vet det kan være vanskelig å alltid ta de rette valgene. Derfor er våre eksperter klare. Chat med våre kattespesialister på kundeservice eller sjekk Dyrebloggen for nyttig informasjon om katteleker.

Vis mindre
1 — 36 av 132 produkter
Til toppen