Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kosedyr og bamser

Kjøp kosedyr og bamser til katt og kattunge på nett i Norge

Kosedyr og bamser til katt og kattunge

Kosedyr til katt og kosedyr til kattunge er kanskje de søteste lekene du kan kjøpe. De kommer i fantasirike farger og fasonger, men er også veldig ofte laget som kattens typiske byttedyr - mus og fugl. Kosedyr til katt må tåle litt tøff behandling. Klør og tenner er ikke snille mot de små lekene. Derfor er det viktig å kjøpe skikkelig kvalitet. Det får du fra blant andre Trixie kosedyr og bamser til katt og kattunge. Bamser til katt og kattunge er forresten ikke det samme som bamsene du hadde som liten. De er laget for å tåle skarpe klør og inneholder ofte noe som lager litt lyd. Kosedyr til katt kjøper du på nett for å få stort utvalg, kvalitet og problemløs, rask levering helt hjem på døren.

Les mer

Kosedyr til katt

Kosedyr til katt kan være en viktig leke for katten din. Den kan faktisk aktivisere litt ved at katten leker at den jakter på den. Gjemmer seg bak hjørnet på sofaen og angriper det lille kosedyret. Mange kosedyr til katt er laget for å etterligne kattens naturlige byttedyr som fugler og mus. Derfor appellerer de til kattens naturlige instinkter. Dette er sunt for katten og den får utvikle seg på en naturlig måte. Et kosedyr til katt gir også nærhet og trygghet. Og litt kos, det ligger jo i navnet. For mange kjæledyr blir kosedyret som en liten venn, mye på samme måte som vi har det med våre kosebamser når vi vokser opp. Den viktigste forskjellen er at kosedyr til katt er laget for å tåle den tøffe behandlingen fra klør og tenner. Et vanlig kosedyr laget for mennesker hadde nok ikke overlevd lenge, men kosedyr til katt med sine sterkere materialer klarer seg godt.

Kjøpe kosedyr til katt på nett

Du liker stort utvalg og gode priser. Og du liker kanskje å slippe turen til kjøpesenteret eller en dyrebutikk som ligger langt unna. Ikke alle har bil i dag. Vi handler annerledes enn før. Da er det veldig greit at du kan kjøpe kosedyr til katt på nett og få levert raskt helt hjem på døren. På nett får du det beste utvalget. Vi kan ha mye mer på lager enn vanlige butikker, og da mener vi veldig veldig veldig mye mer. Når du kjøper kosedyr til katt på nett vet du også at du får kvalitet. Alle produkter tilfredsstiller kravene for å være trygge for katten din. Materialene skal være trygget og kosedyr og bamser til katt skal være solid laget. Ingen farlige ting å svelge eller stoffer som kan skade katten eller kattungen.

Kosedyr til kattunge

Kosedyr til kattunge er stort sett de samme som til katt. Du kan være oppmerksom på at du ikke kjøper de aller største kosedyrene til kattungen din, men det er egentlig alt. De leker på samme måte og er nysgjerrig på samme måte som voksne katter. De har mye samme behov for å utvikle instinkter og prøve seg fram. Så tenk på størrelse men ikke vær bekymret for noe annet angående kosedyr til kattunge.

Kong kosedyr og bamser til katt og kattunge

Verdens mest populære leketøysmerke til hund og katt lager utrolig fine og gode kosedyr og bamser til katt og kattunge. Her får du tradisjonelle dyr, fasonger og farger men også fantasidyr som enhjørning. Eller hva med en flodhest, det er ikke akkurat noe en katt leker med i naturen. Det er gøy å gå litt langt av og til og bare ha noe fargerikt og annerledes. Det samme tenker katten din. Vi kan anbefale å ha noe tradisjonelt innen kosedyr til katt men også en fantasirik bamse til katt. Fra Kong får du også kosedyr til katt med kattemynte. Denne urten er elsket av de fleste katter. Den er helt ufarlig men gir dem en veldig god følelse. Brukes ofte i leker for å få katten til å bruke dem og ikke møblene dine for klørne sine, eller for å få den til å slappe av litt.

Bamser til katt

Bamser til katt er ikke egentlig bamser, eller bjørner. De kommer riktig nok i bjørneutseende av og til og ligner på vanlige bamser, men bamser til katt er en felles betegnelse på alle kosete leker til katt. Bamser til katt er solid laget med trygge materialer. De er ofte litt ekstra interessante med knitring eller lyder fra noe på innsiden, eller kanskje kattemynte.

Bamser til kattunge

Bamser til kattunge kan være viktig for å gi en koselig og trygg start på kattelivet. Den er en god venn og den er perfekt for litt utagering med klør og tenner. Vi syns alle kattunger fortjener en liten bamse. Når du ser etter bamser til kattunge bør du egentlig velge en som er litt liten. En stor bamse kan være vanskelig å leke med. Samtidig er det viktig å understreke at de fleste bamser til katt ikke er så veldig store. Og bare ikke bruk en bamse ment for mennesker som bamse til kattunge. Den vil ikke tåle behandlingen fra selv den lille kattens klør og tenner, og er heller ikke like interessant for den.

Vis mindre
1 — 25 av 25 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen