Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattetunell

Sortering
Kjøp Kattetunell til katten på nett i Norge

Kattetunell til katten

Kattetunell til katt og kattetunell til kattunge er perfekte små gjemmested. Katter liker å ha kontroll på området rundt seg, men de foretrekker å ha det fra et sted hvor de selv føler seg trygg. Da er en kattetunell spennende og veldig riktig å bruke. Kattetunell til katt gir også muligheten til å trekke seg unna litt. Få en liten pause for seg selv. Og vi må selvsagt ikke legge skjul på at kattetunell til katt og kattetunell til kattunge er spennende og morsomt. Det er et koselig sted for avslapping og kanskje soving, men like mye et sted for lek og moro. Trixie kattetunell til katt og kattunge er blant de mest populære merkene. Når du skal kjøpe kattetunell til katt på nett, anbefaler vi at du ser etter disse.

Les mer

Kattetunell til katt

Kattetunell til katt er et flott gjemmested. Et sted å planlegge sitt neste angrep fra. Et sted hvor katten din kan hoppe fram fra og overfalle lekemusen som aner fred og ingen fare. En kattetunell til katt tilfredsstiller faktisk kattens instinkter på mange måter. Det er et trygt sted å holde til. Beskyttet fra omverden. Katter liker jo å ha kontroll på området rundt, samtidig som de føler seg beskyttet og trygg selv. Kattetunell til katt tilbyr også muligheter til å klore og kose seg. Være litt leken. Enkelte av dem kommer med små leker festet på tunellen slik at den blir mer spennende. Katter liker å sove i huler. Derfor kan du oppleve at katten din tar seg en blund i kattetunellen. Eller at det rett og slett blir kattens nye sovested. Hvis katten din ikke bruker sin kattetunell til katt må du tenke på plasseringen. Prøv deg litt fram. Midt på gulvet er kanskje ikke det beste stedet. Plasser den et sted hvor den har god utsikt ut en av endene. Se for deg et sted hvor katten din føler at den er sjef i huset. Det er jo det katter drømmer om.

Kjøpe kattetunell til katt på nett

Kattetunell kjøper du enkelt på nett. Da får du godt utvalg fra kjente merker, trygg handel og du kan få levert alt helt hjem på døren. Siden det ikke finnes forskjellige typer og størrelser til forskjellige raser, er det enkelt å velge riktig kattetunell. Gå etter noe som du tror passer katten din men som du også liker utseende på. Den skal jo være mye fremme på gulvet i hjemmet ditt.

Kattetunell til kattunge

Kattetunell til kattunge er akkurat de samme som brukes til voksen katt. De er kanskje litt store, men det er bare spennende for kattungen. Den vokser ganske raskt, og vil uansett ikke ha noen problemer med å leke og ha det gøy med en stor kattetunell. Til hunder er det mer forskjellige størrelser og typer leker og annet. Til katter er det veldig lite av dette, og det gjør jo jobben din enklere. Hvis kattetunellen ikke får så voldsomt røff behandling kan du ha den lenge siden størrelsen ikke er avgjørende. Hvis det skulle være litt forskjellige lengder og diameter på kattetunellene vil det komme fram av målene som står på produktet. Men kattetunell til kattunge er altså uansett ikke en eget type produkt.

Kjøpe kattetunell til kattunge på nett

Siden det ikke er forskjellige størrelser til katt og kattunge kan du trygt kjøpe kattetunell til kattunge på nett. Noen tuneller kan være litt mindre enn andre, og hvis du ønsker spesielt en litt liten kattetunell så sjekker du disse tallene. Du kan også høre med kundeservice hos oss for å få råd. De har mange års erfaring med katter og utstyr til katter. Å handle på nett er helt trygt, og når vi i tillegg leverer helt hjem på døren har du egentlig ingen unnskyldninger for å ikke kjøpe kattetunell til kattunge på nett.

Kong kattetunell til katt og kattunge

Vi forventer alltid noe virkelig bra fra dem, og de leverer selvsagt også når det kommer til kattetunell til katt. Deres kattetunell til katt og kattetunell til kattunge er ekstra morsom med noen kule, lekne detaljer. De gjør litt mer ut av produktene sine enn de andre, og det ser du ved første øyekast. Flotte detaljer. Fantastiske farger. Og alt bokstavelig talt sydd sammen til en solid pakke.

Vis mindre
1 — 2 av 2 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen