Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lekestang

Sortering
22 produkter i Katt Katteleker Lekestang
Kjøp lekestang til katt og kattunge på nett i Norge

Lekestang til katt og kattunge

Lekestang til katt er en grunnleggende katteleke som alle bør ha. Eller i hvert fall prøve for både sin egen del og kattens del. Lekestang til katt er nesten litt stygt mot katten siden du har full kontroll, men katten elsker det. Du vifter med lekestangen og leken hopper og spretter rundt i luften og på gulvet. Det gjenskaper jaktinstinktet katten kjenner igjen fra naturen og instinktene den har. For å få katten skikkelig med må du selv være veldig aktiv. Og det er bra. Å leke sammen gjør at dere blir enda bedre venner. Sjekk vårt utvalg lekestang til katt som du kjøper på nett.

Les mer

Lekestang til katt

Lekestang til katt er en sprettende og hoppende leke som de fleste katter elsker. Det er en enkel leke - en stang med en snor og noe festet i enden. Her er det full fantasi. Det er fjær og farger og ikke nødvendigvis noe som man kjenner igjen fra virkeligheten. Lekestang til katt skal være morsomt og kult. Engasjerende for katten. Da er det like greit å hoppe i det og lage noe virkelig morsomt.

Trixie lekestang til katt og kattunge

Oppfinnsomme Trixie har lekestang til katt. Og lekestang til kattunge. Selvsagt. De har som vanlig produkter som er godt laget og dekker alle behov en katteeier har. De tenker på alt og litt til.

Kjøpe lekestang til katt på nett

Å kjøpe lekestang til katt på nett er enkelt. Det er ingen størrelser eller andre ting som gjør avgjørelsen vanskelig. Her trenger du altså ikke å ta hensyn til alder, størrelse eller rase. Bare finn noe som ser morsomt ut. Noe du liker selv og som du tror katten din liker. Når det er sagt, når viftingen og sprettingen begynner kommer nok katten til å reagere uansett hvordan leken ser ut. De fleste lekestang til katt fungerer helt likt. Det er et grunnleggende enkelt konsept. Den eneste lekestangen til katt som skiller seg veldig ut er den med laser i leken på enden. Katter elsker jo lasere, den røde prikken som danser på gulv og vegger og som kan jages hele dagen. Så der har du på en måte to leker i en. Lekestang til katt og kattunge er uansett hvordan du ser på det et av de tryggeste kjøpene du kan gjøre på nett. Det er omtrent umulig eller helt umulig å gå feil med produktet du velger.

KW lekestang til katt og kattunge

KW lager ikke lekestang til katt. De har enkelte produkter knyttet til leker til katt, men ikke lekestang til katt. Vi anbefaler at du ser på merkets utvalg av produkter innen kattepleie. Der har de noe for alle formål og behov. De har også valerianspray, det samme som kattemynte. Denne kan være fin sammen med lekestang til katt hvis katten ikke viser spesielt stor interesse i starten.

Lekestang til kattunge

Lekestang til kattunge er en viktig liten leke. Du får brukt litt tid med kattungen, og den trener opp instinktene sine. Den flagrende, hoppende og sprettende lille leken på enden av kattestangen minner nemlig kattungen veldig om byttedyr i det virkelige liv. Katter er jo kjøttetere og i den forstand et rovdyr. Disse instinktene forsvinner ikke fra katter, selv om de aldri har levd i villmarken. Derfor er lekestang til kattunge en flott måte å trene litt på dette. Og som sagt må jo du være med. Da blir det også relasjonsbygging, som det så fint heter. Med en lekestang til kattunge kan du komme litt nærmere den. Ikke fysisk men mentalt. Du bygger opp et forhold til katten din gjennom å leke med den. Kattunger bruker samme lekestang til katt som voksne katter. Det er ingenting å bekymre seg for der. Enkelt å velge. Bare finne noe morsomt og sprettent og du er klar.

Kong lekestang til katt og kattunge

Verdens kuleste produsent av leker til katter lager selvsagt også lekestang til katt og kattunge. Du får dem både med fjær og kule farger, slik vi forventer fra dem. Lekestang til katt og kattunge kjøper du på nett fra oss siden vi har det store utvalget av typer og merker. Hvis du har noen spørsmål hjelper vi deg gjerne, men vi tenker at lekestang til katt er noe du har full kontroll på selv. Når du skal kjøpe lekestang til katt på nett må du nesten sjekke ut hva du kan få fra Kong. Og vi har utvalget du trenger.

Vis mindre
1 — 22 av 22 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen