Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Baller

Kjøp katteball til kattunge, ball til katt på nett i Norge

Katteball til kattunge, ball til katt

Lekeballer til katt er en veldig populær leke hos både katt og eier. Å kjøpe katteball på nett er rimelig og enkelt. Utvalget er stort og du vet du får kvalitet som tilfredsstiller norske krav til sikkerhet. Når noe skal tygges på og lekes med, må det jo være trygt. Lekeballer til katt kan aktivisere katten i lang tid på egenhånd. Blant de mest populære finner du Kong ball til katt og kattunge og Trixie ball til katt og kattunge. Når katteeiere skal kjøpe ball til katt på nett, er det først og fremst disse to man ser etter. Men det finnes en mengde andre katte lekeball, og du skal alltid velge den du tror katten din liker best. Ikke bare det rette merket. Velg deg en katteball eller to i dag, og vi sender den raskt med levering helt hjem på døren.

Les mer

Leke med ball til katt

Ballek til katt og kattunge er enkelt. De er ikke hyperaktive slik hunder er, og de leker på mindre områder. Her blir det ingen kasting av leker ute i vannet og henting av disse. Å leke med ball til katt er en koselig og fin måte å knytte bånd på. Katten din får et bedre forhold til deg hvis du deltar i leken. Ballek til katt og kattunge gjør du best med en egen lekeball for katt. De er spesielt interessante hvis de kommer med litt kattemynte. Det elsker jo katter.

Silikon katteball

Silikon katteball er det samme som en katteball laget av gummi. Silikon er nemlig en type gummi. Alle typer gummi og andre materialer som brukes i katteballer er 100% trygge for katter. Det er ingen skadelige stoffer eller deler i kattelekene, og heller ikke i katteballer.

Mental stimulering katteball

Kattens instinkter stimuleres når den leker. En katteball ruller rundt og oppfører seg nesten som et byttedyr i naturen som skal fanges. Mental stimulering med katteball er absolutt en ting. Du trenger ikke en spesiell ball for å drive med det. Katten kan leke på egenhånd, men du kan også være med å kaste ballen litt rundt på gulvet slik at katten kan jakte på den. Da slår nok virkelig jaktinstinktet inn. Med mindre din katt er typen som liker sofaen eller klorestativet best.

Mot stress katteball

Mennesker bruker stressballer. En ball kan også ha lignende funksjon for en katt. Det er avreagering og et avbrekk i hverdagen. For også katter har en hverdag. Treffe andre katter ute. Krangle litt med dem. Være uenig om hvem som er sjefen i gaten. Det er lange dager med mye kattediskusjoner, og mot stress katteball er absolutt en god ide. Vi vil jo ikke at kattene våre skal bli stresset. Da tar de det sikkert ut på møblene og det er helt krise. Men vi skal ikke spøke for mye med det. Mot stress katteball er ikke en spesiell type ball men det å leke med ball for en katt. Det er det den gjør, ikke å bruke en spesiell type ball. La katten leke med en hvilken som helst katteball og du vet at det er bra for kropp og sjel.

Treningsball for katt

Treningsball for katt er ikke like aktuelt som til hunder. Eller til mennesker for den del. Siden katter ikke gjør ting på kommando slik hunder gjør og elsker, er treningsball for katt litt for spesielt. Men hvis du vil kan hvilken som helst katteball brukes som treningsball for katt. Kanskje ikke baller laget som garnnøste eller med sisal for kloring, men stort sett alle. Katter har også en litt mer sta vilje og personlighet enn hunder. Derfor vil nok også treningsball for katt være lite aktuelt. De gjør ting når de vil - ikke når du sier det.

Pipeleke katteball

Noen baller har pipefunksjon. De er altså en pipeleke katteball. På godt og vondt kan man gjerne si, fordi pipingen katten elsker kan være litt for mye for mennesker i lengden. En pipeleke katteball som lekes med konstant, betyr jo konstant piping for deg også. Men lyd er bra. Lyd oppmuntrer til aktivitet, nysgjerrighet og lek. Derfor er mange katter spesielt glad i pipeleke katteball. Denne typen katteball er beskrevet som pipeleke i enten navn eller produktinformasjon.

Tyggeleke ball til katt og kattunge

Katter tygger ikke like mye og på samme måte på leker slik hunder gjør, men flere av våre katteballer kan brukes som tyggeleke ball til katt og kattunge. Spesielt de som kan skjule godbiter oppmuntrer jo til litt tygging.

Vis mindre
1 — 22 av 22 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen