Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Leker med kattemynte

Kjøp kattemynte til katt og kattunge på nett i Norge

Kattemynte til katt og kattunge

Kattemynte til katt kan være et vidunderlig hjelpemiddel. Det brukes sammen med leker og klorestativ. Du kjøper det som spray eller tørket fra mange forskjellige merker. Kattemynte til katt er perfekt for trening av gode vaner, for eksempel til opplæring med bruk av klorestativ. Litt kattemynte på stativet gjør at katten velger å bruke dette fremfor sofaen eller de fine gardinene. Kattemynte til katt og kattemynte til kattunge er ikke farlig. Det er ikke mulig å bli avhengig av det heller, slik noen dessverre tror. Det er bare en myte. Hvis du bruker kattemynte på en smart måte kan det være ditt perfekte hjelpemiddel.

Les mer

Kattemynte til katt

Kattemynte til katt er en urt. Den er helt ufarlig for både dyr og mennesker. Effekten er nesten som en form for rus for enkelte katter, men det varierer hvordan de reagerer på kattemynte til katt. Det fungerer faktisk på alle typer katter i kattefamilien, men det er ikke garantert at det fungerer på alle katter. Omtrent halvparten responderer positivt på kattemynte til katt. Effekten av kattemynte til katt varer i 5-10 minutter. Ikke så veldig lenge altså, men nok til å få etablert litt nye vaner og mønstre. Du kan slappe helt av - det er ikke mulig å få overdose av kattemynte til katt. Kattemynte til katt har tidligere blitt brukt av mennesker for avslapping og søvn, men i dag har vi bedre og mer effektive produkter. Vi anbefaler selvsagt ikke mennesker å bruke kattemynte. Det er ment for voksne katter og kattunger.

Slik kan katten din reagere på kattemynte;

  • Gnir seg på hodet og kroppen.
  • Sleiker.
  • Sniffer.
  • Tygger.
  • Rister på hodet.
  • Ruller rundt.

Kong kattemynte til katt og kattunge

Fra kongen av katteleker kan du kjøpe kattemynte på nett som refill eller sammen med leker. De har mange oppfinnsomme, kule og morsomme leker som bruker kattemynte til katt for å være litt mer interessant for katten. Den herlige følelsen for katten gjør at den nesten garantert kommer til å leke mye med den nye leken sin. Og når den bruker den i stedet for tingene dine slipper du kloremerker og biting.

Kattemynte til kattunge

Ikke alle kattunger reagerer på kattemynte til kattunge. Det er slik den fungerer - noen elsker det mens andre ignorerer det. Prøv det ut litt forsiktig med kattungen din. Bruk litt leker med kattemynte til kattunge først for å se om kattungen liker det. Noen katter utvikler evnen til å like kattemynte over tid. De har det altså ikke fra starten av livet, men det kommer når de vokser. Derfor skal du ikke gi opp hvis din kattunge ikke reagerer på kattemynte til kattunge. Vår favorittbruk er definitivt sammen med kloremøbler. Hvis du er litt flink og holder det gående med litt spray helt fra katten er liten, kan du unngå problemene med kloring på møbler, gardiner og annet i hjemmet ditt.

Kjøpe kattemynte til katt på nett

Det er ingen problem med å kjøpe kattemynte til katt på nett. Du får som med alle andre ting stort utvalg og trygge produkter. I tillegg kan vi gi deg de gode rådene for hvordan du bruker kattemynte riktig. Vår kundeservice har full kontroll på dette, og vi har noen fine råd på Dyrebloggen. Når du kjøper kattemynte til katt på nett får du kjente merker som lager oppfinnsomme produkter for bruk av kattemynte. Fysiske butikker kan ikke ha alt på lager, men det kan en nettbutikk. Det store utvalget, gode tips om bruk av kattemynte og alt levert helt hjem på døren hvis du ønsker det.

KW kattemynte til katt og kattunge

Fra KW får du ikke mange produkter med kattemynte til katt, men det de lager er praktisk i bruk. For eksempel en spray som er kjempefin å bruke på leker, seng eller kloremøbler for å oppmuntre til bruk. De kaller den valerianspray men det er det samme som kattemynte. Du kan også komme over navnet catnip, som er engelsk for kattemynte.

Trixie kattemynte til katt og kattunge

Fra produsenten som har alt mellom himmel og jord får du selvsagt godt utvalg leker med kattemynte. Bamser, lekestang og det meste annet av leker til katt kan brukes sammen med kattemynte. Å leke er viktig for katten din, men de kan være litt trege og gidder ikke helt. Kattemynte til katt og kattemynte til kattunge gjør det fristende å bruke leken. Med det store utvalget fra Trixie finner alle sikkert noe de liker.

Vis mindre
1 — 36 av 37 produkter
Til toppen