Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattesand

Kattesand

Kjøp kattesand på nett hos Dyrekassen- Spar minst 15% med auto-påfyll på kattesand

Er du lei av å slepe med deg tunge pakker med kattesand fra butikken? Kjøper du kattesand fra Dyrekassen får du levert kattesanden rett hjem på døren og slipper dermed det ekstra arbeidet som dette medfører. Det kan dessuten lønne seg å bestille store volum samtidig, slik at du sparer både tid og penger – med en ekstra sekk på lur i boden slipper du jo å tenke på det under den neste handleturen. Vi vet ikke med deg, men vi synes i alle fall at det er deilig å kunne bestille denne typen varer rett hjem!

Les mer

Hos Dyrekassen har vi kattesand både for deg som har én pusekatt i hus så vel som flere katter i samme husholdning. I tillegg fører vi varianter av luktfri kattesand samt mildt parfymeri sorter. Mer andre ord kan du velge og vrake mellom en rekke populære merker som holder høy kvalitet, og vi er sikre på at både du og katten din vil elske kattesanden her i nettbutikken. Sjekk utvalget selv eller les videre for mer nyttig informasjon om valg av kattesand.

Hvordan velge beste kattesand? Det kommer an på

Titt og ofte ser vi at kundene våre spør etter den beste kattesanden til pus. Hvilken sort som er den beste for nettopp din katts behov, vil avhenge av hvordan dere bor og om du ønsker kattesand med duft eller som er luktfri. Enkelte kunder har dessuten gjort seg gode erfaringer med et bestemt merke og vil gjerne fortsette å bruke dette. I tillegg er alle katter litt forskjellige og selv om det ikke gjelder så mange, kan enkelte av dem kan være kresne når det kommer til kattesand. Når du bestiller kattesand, bør du tenke på følgende:

  • Vil du ha en kattesand som klumper? Du har kanskje sett at kattesand ofte merkes med “god klumpeevne” eller lignende beskrivelser. En kattesand som er klumpende har nemlig den fordelen at de absorber alt av kattens urin og avføring i små klumper. Disse kan du så enkelt fjerne med spaden og ikke trenger å rengjøre hele kattedoen hver gang. Som regel er en slik kattesand tilsatt bentonitt, en type leire, som trekker til seg fukt og kapsler inn denne. Våre bestselgende og kanskje beste varianter har høy klumpeevne, noe mange katteeiere setter pris på grunnet den enkle rengjøringen.

  • Klumpfri kattesand? Joda, klumpfri kattesand finnes selvsagt også. Det er flere grunner til å velge en klumpfri kattesand, ofte kan det være så enkelt som at det er det katten din foretrekker. Trepellets er et populært valg for kunder som søker en miljøvennlig kattesand av resirkulerte materialer, og vi anbefaler at du bruker en kattedo som er beregnet på dette for å sikre at alt urinen blir fanget opp korrekt.

  • Flere katter i husholdningen? Kjøp en av våre kattesandtyper som er beregnet på dette. Disse har ekstra god absorberings- og klumpeevne for å takle hyppige dobesøk fra flere pusekatter. 

  • Bærekraft: Er det viktig for deg å kjøpe 100 % nedbrytbar kattesand? Sjekk merkene med ordet «eco» i navnet eller beskrivelsen. Du vil finne ulike sorter kattesand som er laget av naturlige og nedbrytbare materialer. 

Velg blant parfymerte typer og luktfri kattesand

Kattesand med eller uten duft? Igjen, her er det smak og behag som avgjør – både kattens og din egen. Har du en liten leilighet og begrenset med plass, vil en god og lett parfymert kattesand forhindre at uønskede dufter sprer seg rundt i boligen. Samtidig kan enkelte katter være litt sensitive når det kommer til parfymerte typer kattesand, og i så fall er en luktfri kattesand som ikke lukter et supert alternativ. Ønsker du derimot å gå for en kattesand med duft, kan du velge blant mange gode dufter som minimerer lukten av urin fra kattedoen, og som avgir en behagelig duft for øvrig. Ofte er slike typer kattesand utviklet slik at duften i hovedsak avgis når sanden kommer i kontakt med væske. 

Finn beste kattesand for katten din på nett

Er du fortsatt i tvil om hvilken kattesand du bør velge? Spør oss gjerne om råd - vi er her for deg og svarer deg gjerne. Ellers anbefaler vi at du kikker i nettbutikken og plukker med deg kattesanden som passer nettopp dine behov. Kattesanden leverer vi snarlig hjem til deg og helt på døren dersom du ønsker det. Bestiller du varer for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakten. 

Vis mindre
1 — 21 av 21 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen