Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Katteskåler og Underlag

Kjøp katteskåler, underlag og skåler til katt på nett

Katteskåler på nett kjøper du hos Dyrekassen

Nam-nam-nam! Ikke noe er så deilig for pus som knasende sprøtt tørrfor, eller en deilig skål våtfôr med saftig kjøtt. Sultne matmonser bør ha en fast plass for fôring i tillegg til enkel tilgang til rent, friskt vann. Her kan du finne et fantastisk utvalg av katteskåler både til mat og vann samt underlag til matplassen. Hva med en søt og fargerik keramikkskål eller en robust dobbeltløsning av metall? Velg blant stilfulle og morsomme design, materialer som keramikk, metall eller plast og finn din favoritt allerede i dag. 

Les mer

Kjente merker for katteskåler og underlag i Norge

Når du skal kjøpe skåler til katt på nett, finnes det heldigvis mange kjente og kjære merker som du kan velge mellom. Noen av våre mest populære merker inkluderer:

  • Trixie: En velkjent produsent av alt du måtte trenge til katt, med pålitelige produkter og god valuta for pengene

  • M-Pets: Også et populært merke blant mange eiere av katt, hund og smådyr. Merket kommer stadig med nye produkter og lover innovative og eksklusive produkter til kjæledyret ditt.

  • Pet Rageous: En av våre nye favoritter! Utrolig søte og morsomme design, med katteskåler som får deg til å dra på smilebåndet når du ser dem. 

Mange ser dessuten etter visse egenskaper når de kjøper katteskåler:

  • Tåler oppvaskmaskin: Slike skåler kan vaskes i oppvaskmaskin, noe som er veldig praktisk i en travel hverdag

  • Robusthet: Katteskåler av metall tåler svært mye, det samme gjelder hardplast og keramikk. Sistnevnte er naturligvis mer utsatt for skår og må behandles forsiktig, men moderne keramikkskåler har en glasur som normalt tåler både maskinvask og høye temperaturer.

  • Størrelse og dybde: Siden katter ikke spiser så mye, holder det med skåler til katt som har plass til en porsjon eller to, avhengig av fôrregimet du følger. Pass gjerne på at skålen ikke er for dyp slik at pus har enkelt tilgang til maten og ikke får værhårene i veien. En skål med avrundede kanter er perfekt til dette. 

  • Bruk i mikrobølgeovn: Strengt tatt en bonusegenskap som viser at skålen tåler varme meget godt. Vi minner nemlig om at vanlig kattemat ikke skal varmes i mikroen da dette kan gjøre maten mindre fordøyelig og tilsetningsstoffer som taurin (som er livsviktig for katten) ikke tåler å varmebehandles på denne måten.

Rengjøring av skåler til katt

Når vasket du sist mat- og vannskålen til pus? Katteskåler trenger faktisk grundig rengjøring jevnlig. Det kan være fort gjort å glemme at pus fortjener rene skåler, men fortvil ikke! Det er aldri for sent å komme i gang med nye rutiner, og husk at du gjør katten din en tjeneste ved holde matplassen ren og hygienisk. Ved daglig vask minsker du risikoen for fremvekst av bakterier, mugg og spredning av sykdom, noe som er spesielt viktig dersom du har flere katter. 

Når maten står fremme i hele dagen, og pus forsyner seg litt etter litt, kan skåler til katt nemlig danne det perfekte miljøet for sykdomsfremmende bakterier og andre uhumskheter. Vask derfor katteskåler grundig og unngå å bruke samme børste eller svamp som du bruker til oppvasken ellers. Har du oppvaskmaskin, så skyller du av eller grovvasker skålen først for hånd før du putter den i oppvaskmaskinen på minst 60 grader. Et supert tips er å ha et ekstra sett med katteskåler slik at du kan rotere på disse mens det ene settet er til vask. 

Finn favorittskålen og maten som hører til hos Dyrekassen

Vi ønsker deg velkommen til å se gjennom utvalget av katteskåler her hos oss. Kanskje finner du både én og to favoritter? Vi har selv lagt vår elsk på enkelte av de artige designene. I tillegg til et fabelaktig valg av matfat og underlag, tilbyr vi selvsagt alt du trenger av kattemat, leker og annet utstyr når du handler skåler til katt. Når du bestiller på nett fra oss får du dessuten gratis frakt når du handler for mer enn 499 kr, og varene leverer vi helt hjem på døren. Har du spørsmål og mat og fôr, er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Våre engasjerte medarbeidere i kundeservice hjelper deg mer enn gjerne. Kos deg på shopping!

Vis mindre
1 — 36 av 40 produkter
Til toppen