Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fôrautomater

Automatisk matskål til katt, fôrautomater katt

Automatisk matskål til katt

Automatisk matskål til katt er redningen i mange situasjoner. På fôrsekken til katten står det hvor mye mat din katt skal ha. Det er viktig å følge denne beregningen, og gjøre små justeringer til litt mer eller mindre basert på hva akkurat din katt trenger. En automatisk matskål til katt kan kun brukes med tørrfôr hvis den har beholder som slipper maten ned. Våtfôr ville jo blitt skikkelig grisete på den måten, og ødelagt maskinen. Det finnes andre typer automatisk matskål til katt, og disse har beholdere med lokk på som åpnes til bestemte tider. Her ligger maten rolig under lokk, før den automatiske matskålen åpnes. Altså bedre for våtfôr men fungerer selvsagt også perfekt med tørrfôr. Hvis du skal kjøpe automatisk matskål til katt på nett i Norge får du selvsagt med bruksanvisning. Og du kan stole på at du kjøper et godkjent produkt.

Les mer

Automatisk matskål til katt

Automatisk matskål til katt er en type fôrdispenser til katt som gir måltidene automatisk. Du fyller på, stiller inn og så gjør maskinen resten. En automatisk matskål til katt er et supert hjelpemiddel for mange, og spesielt deg som må la katten være hjemme alene i perioder.

Fôrautomater til katt

Er katten hjemme alene? Da er fôrautomater til katt løsningen. Dagene hvor du bare satt fram en skål med mat om morgenen er over. Den ble stående dere hele morgenen. Og formiddagen. Og noen timer utover ettermiddagen. Og for hver time ble den mindre fristende. Kanskje noen insekter kom flygende. Eller noe støv og rusk havnet i maten. Løsningen er fôrautomat til katt. Da ligger maten trygt og lukket i beholder, helt til den skal automatisk dele ut riktig porsjon. Utrolig praktisk og utrolig mye mer appetittlig for katten din. Hvis katten spiser lite kan måten maten serveres på være årsaken. Eller i det minste del av årsaken.

Automatisk tørrfôrdispenser til katt

Automatisk tørrfôrdispenser til katt har vanligvis en litt høy beholder og en skål i bunnen. Dispenseren slipper angitt mengde fôr ned i skålen til tidspunktet du har satt. Slike fôrautomater til katt fungerer kun med tørrfôr, men det er også tørrfôr katten din skal spise mest av. Det er sunt og hjelper på tannhelsen. For å finne riktig mengde mat til måltider med fôrautomat, bruker du anvisningen på sekken. Produsenten gir deg en oversikt som du skal ha som utgangspunkt, og gjøre små justeringer på avhengig av om katten din trenger litt mer eller mindre mat. Med en automatisk fôrdispenser til katt får du kontroll på disse måltidene. Du veier opp og vet nøyaktig hvor mye katten din spiser. Eller ikke spiser, hvis det ligger mat igjen. Siden du har så god kontroll på måltidene, er automatisk fôrdispenser til katt en flott måte å regulere vekten på. Katter har det ikke godt hvis de er overvektig. Og heller ikke hvis de får for lite næring og kroppsvekten er for lav. Akkurat riktig mengde er det vi ønsker, og med en automatisk fôrdispenser har du kontrollen du trenger.

Petsafe Digital Fôrautomat

Her har du merket som virkelig er langt fremme på utvikling av denne typen produkter. De lager enormt mange forskjellige typer elektriske hjelpemidler, og flere typer fôrautomater til katt. Alle som er på utkikk etter en slik automatisk fôrdispenser kan finne en her. Utvalget er altså stort og vi syns brukervennligheten er meget bra. Det er lett å forstå hvordan for eksempel en automatisk matskål til katt fungerer, og kvaliteten er i tillegg svært god. Du kan sikkert finne en rimeligere fôrautomat til katt, men ikke en som gir så mye for pengene og varer så lenge.

Måltider fôrautomat

Hvor mye og hvor ofte skal det spises? Dette finner du informasjon om på sekken med kattemat eller pakken med våtfôr. Noen katter er mer aktive enn andre. Enkelte katter trenger en slankekur og andre trenger å fetes opp litt. Behovet kan variere, men utgangspunktet er likt. Så justerer du det etter din katts behov. Jevnlige turer til veterinær er veldig smart, også for katter. Vi er flinkere til å gå med hunder. En automatisk fôrdispenser til katt kan være veldig greit hvis veterinæren sier dere må ha ekstra kontroll på maten i en periode. Husk at tørrfôr i utgangspunktet skal være det viktigste kostholdet til katten. Det er også denne typen mat som passer best i en fôrdispenser til katt. Det finnes enkle typer med lokk som popper opp, og disse kan brukes med våtfôr. Samtidig er det viktig å tenke på at våtfôr ikke er så lekkert hvis det står ute i en plastboks med lokk i romtemperatur i seks timer.

Automatisk matskål til katt og kattunge

Både voksne katter og kattunger kan bruke fôrdispenser til katt. De yngste vil kanskje være litt nølende i begynnelsen, men det handler bare om tilvenning. Hvis du har flere katter anbefaler vi ikke at de deler en tørrfôrdispenser. Da kan det bli litt dårlig stemning. Katter er litt territorielle med spiseplassene sine, og da også de mer avanserte som dette.

Vis mindre
1 — 9 av 9 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen