Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Drikkefontener

Drikkefontener katt på nett

Drikkefontener og vannfontene til katt

Drikkefontener til katt er et herlig hjelpemiddel som du kanskje ikke så for deg å vurdere. En slik vannfontene til katt kommer i en rekke forskjellige former, men alle fungerer på samme måte. I drikkefontener til katt pumpes vann rundt i systemet, urenheter filtreres ut det friske rennende vannet blir utrolig fristende for katten din. Katter liker nemlig ikke stillestående vann. Å kjøpe drikkefontener til katt på nett i Norge betyr at du kjøper et trygt produkt med norsk godkjenning. Dette er elektriske apparater og de inneholder tross alt vann, så det er viktig å være trygg. Når du velger å kjøpe vannfontene på nett får du også stort utvalg og kan finne en modell som ser bra ut i hjemmet ditt og passer for katten din.

Les mer

Drikkefontener til katt

Drikkefontener til katt er et viktig hjelpemiddel for å få katten til å drikke nok. Det høres kanskje ut som et underlig problem, men katter kan faktisk risikere å få i seg for lite væske. Den gode gamle vannskålen er ikke alltid så veldig fristende. Mens en vannfontene har friskt vann som sirkulerer rundt, har skålen stillestående vann som risikerer å ha litt rusk og støv i seg. Katter har et instinkt fra naturen som sier at stillestående vann ikke er bra. Det har trolig sammenheng med sykdom eller at de sanser en fare. Vi mennesker tenker også slik. Du vet at når du er på tur i villmarken skal du ikke drikke fra stillestående vann. Der kan det være bakterier. Finne heller naturens drikkefontene - en bekk med rennende vann. En vannfontene til katt får bevegelse i vannet gjennom en pumpe. Den pumper vannet rundt i et system med filter og rør, før det renner ut igjen i skålen. Filteret er viktig her, siden dette filtrerer ut urenheter og rett og slett gjør vannet friskere og bedre. Med vannfontene til katt får du altså bevegelse i vannet og renere vann. Det nevnte filteret må skiftes av og til. En veldig enkel operasjon. Du får kjøpt filter samme sted som du kjøper drikkefontener til katt på nett. Der kan du også kjøpe børster og eventuelt annet som forbindes med rengjøring og vedlikehold av vannfontene til katt. Det er ikke snakk om veldig tidkrevende eller vanskelige oppgaver, og hvis du bare tar deg det lille bryet varer drikkefontenen mye lengre.

Størrelse på vannfontene til katt

Vannfontene til katt kommer i forskjellige størrelser. Det er angitt i liter og på noen står det fysisk størrelse på vannfontenen. Store hunder trenger store drikkefontener, mens en drikkefontene til katt kan være ganske liten. Pass på at du kjøper riktig størrelse, og sjekk gjerne med oss hvis du har spørsmål om dette.

Drikkefontener til katt og lyd

Drikkefontener til katt lager litt lyd. Noen mer enn andre. Det er pumpesystemet som lager en slags susende lyd. Du kommer ikke til å merke det, men katten din kan merke det i begynnelsen. Den vil raskt bli vant til lyden. I starten er den kanskje litt skeptisk og da skal du bare ha tålmodighet og la den gjøre seg kjent med vannfontenen. Det er jo en helt ny sak som plutselig er der, og den lager lyd. Hvis du vil ha råd om hvilke drikkefontener til katt som lager minst lyd, kan vi sikkert hjelpe deg. Vi har testet flere av modellene, og til og med skrevet en test på Dyrebloggen. Sjekk med oss hvis du vil ha noen tips.

Petsafe drikkefontener og vannfontene til katt

Her får du meget godt utvalg og høy kvalitet. Stilen er alt fra et design med funksjon som hovedtanke og enkle former, til mer forseggjorte modeller med helt egen stil. Der må du rett og slett bare finne noe som ser bra ut hos deg, som du liker personlig og som i størrelse passer til katten din. De kommer nemlig i forskjellige størrelser basert på liter, men dette forklares veldig greit på alle produktene. Hvis du har spørsmål rundt dette kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi har god erfaring med mange av de forskjellige typene drikkefontener til katt.

Trixie drikkefontene og vannfontene til katt

Med både veldig enkle modeller og litt mer stilig design i kolleksjonen sin, har megaprodusenten av katteutstyr en vannfontene til katt som passer alle. Kvaliteten er som vi er vant til - meget god. Brukervennligheten er på topp, og drikkefontener til katt fra dem er enkel å vedlikeholde. Dette er et veldig viktig punkt siden en vannfontene til katt trenger litt enkelt men jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt. Det er bare snakk om å skifte et filter og sjekke at sirkulasjonssytemet er rent og pent, men det er da selvsagt utrolig viktig at det er enkelt for deg å gjøre dette. Hvis en jobb blir litt vanskelig eller irriterende, har vi en tendens til å utsette det. Drikkefontener til katt kan vare veldig lenge med korrekt vedlikehold. Hvis du har spørsmål om vedlikehold, nye filtre eller andre deler kan du gjerne ta kontakt med oss.

Vis mindre
1 — 15 av 15 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen