Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Veterinærfôr til hund valp voksen hund på nett

Veterinærfôr til hund, valp og voksen hund

Veterinærfôr hund og veterinærfôr valp skal kun brukes etter råd fra veterinær. Fôret brukes som behandling for tilstander veldig mange hunder kan oppleve i løpet av livet sitt. Noen er forbundet med alder, mens andre er forbundet med rase. Det er ikke noe du skal gjette deg til på egenhånd. Her må du som sagt ha en veterinær med på laget. At det er mulig å kjøpe veterinærfôr til hund, voksen hund, valp på nett i Norge betyr at det er enklere for deg å få tak i det du trenger etter anbefaling fra veterinæren.

Les mer

Veterinærfôr til hund

Veterinærfôr til hund dekker blant annet;

  • Hudproblemer
  • Vektproblemer
  • Ledd og slitasje
  • Allergier
  • Fordøyelsesproblemer

Det er ikke uvanlig at hunder på et eller annet tidspunkt i livet vil trenge veterinærfôr. Generell forebygging ved å bruke kvalitetsfôr helt fra starten av livet og holde hunden i fysisk god form kan hjelpe. Allikevel trenger ikke dette å være nok, siden enkelte raser kan være spesielt utsatt for sykdommer. Sjekk gjerne din rase og hvilke tilstander som kan oppstå. Så lenge det behandles korrekt og tidsnok trenger det ikke nødvendigvis å bli et problem.

Eukanuba veterinærfôr til hund

Eukanuba kaller ikke sitt veterinærfôr til valp spesifikt for veterinærfôr til valp, men kaller heller alt veterinærfôr til hund. De har bra utvalg men ikke på samme nivå som konkurrentene dine. Hvis Eukanuba er ditt foretrukne merke og de har noe som passer akkurat deg og din hund, er produktet helt på høyde med alle andre. Men de har altså ikke like bredt utvalg veterinærfôr til hund som enkelte andre produsenter.

Specific veterinærfôr til hund

Specific har en svært vitenskapelig tilnærming til all hundemat de lager, og da også veterinærfôr til hund. De tenker alltid på hundens beste gjennom stadig utvikling av metoder og sammensetning av veterinærfôret sitt. Utvalget dekker alle tenkelige tilstander og behov. Alle aldersgrupper og størrelser. Innen veterinærfôr til hund har de både våtfôr og tørrfôr. Spesielt innen allergi er Specific virkelig flink på veterinærfôr til valp og voksen hund. Sammen med din veterinær kan vi nærmest garantere at du og hunden din vil finne noe her.

Hill’s Prescription Diet i Norge til hund

Hill’s har et veldig godt rykte på veterinærfôr til valp og veterinærfôr til voksen hund. Utvalget deres er veldig stort, og dekker alle tenkelige ting, aldre og størrelser. Hill’s har både våtfôr og tørrfôr. Hva du skal bruke blir opp til din veterinær og hunden din. Det kan avhenge av tilstand og det kan avhenge av hva hunden klarer og vil spise. Våtfôr er mer smakfullt og har mye mer væske i seg, mens tørrfôr krever mer tygging og fordøying men har mer næring.

Veterinærfôr valp

Det finnes veterinærfôr til valp. På samme måte som til voksen hund skal du følge råd fra veterinær for å bruke dette. Å finne ut om valpen din trenger spesiell diett gjør du sammen med en ekspert. Det er ikke noe man gjetter seg fram til. Eventuelle allergier og tilstander kan bli synlig tidlig i valpens liv. Det er viktig å ta disse på alvor fra begynnelsen. Gjennom fôret den spiser og hvordan den reagerer kan du få noen svar, men det er ikke nok til å være sikker på hva som foregår. Veterinærfôr til valp kan du kjøpe på nett, men du sjekker altså med din veterinær først.

Veterinærfôr voksen hund

Veterinærfôr til voksen hund kan for mange bety senior. Og med alder kommer det forskjellige tilstander. Det kan være uunngåelig, men med riktig veterinærfôr til voksen hund kan det takles helt fint. Hvis du med veterinærfôr til voksen hund mener en som nettopp er ferdig med valpestadiet, kan du enkelt og greit kjøpe det som ikke er merket valp og ikke er merket senior. Når det er sagt - du skal ikke velge disse på egenhånd, men i samråd med veterinæren din. Du kan på egenhånd få oversikt over hvilke tilstander som er aktuelle for hundens rase, men skal finne riktig behandling via en trent veterinær. De fleste merkene lager veterinærfôr til samme typer sykdom eller tilstand, og hvilken du velger er opp til deg og veterinæren. Det kan være små forskjeller, men kvaliteten er gjennomgående svært høy.

Vis mindre
1 — 36 av 86 produkter
Til toppen