Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lukt- og flekkfjernere

Luktfjerner til kattedo

Luktfjerner til kattedo

Deodorant til kattedo - også kalt kattetoalett deo - er et veldig bra hjelpemiddel som du kanskje ikke har hørt om før. Det finnes deodorant for kattesand fra mange forskjellige merker, men de fungerer på samme måte alle sammen. Det er i realiteten en luktfjerner til kattedoen, som effektivt fjerner dårlig lukt og gjør luften friskere. Kattetoalett deo gjør også at kattesanden varer lengre. Dette er spesielt viktig siden katten ikke vil bruke kattesand som ikke er ren og frisk. Da får du problemer andre steder i huset. Hvis du skal kjøpe kattesand deodorant på nett i Norge finner du kvalitetsprodukter hos Dyrekassen.

Les mer

Kattesand deodorant - forlenger levetiden til kattesand

Deodorant for kattedo sørger faktisk for at kattesanden din får lengre levetid. Kattesand som ikke er helt ren er ikke populært hos katter. De vil da slutte å bruke kattedoen, og finne andre steder å gjøre sitt fornødne. Å friste katten til å bruke en kattedo kan for mange være en krevende prosess. For å få den til å gjøre det må du holde alt veldig rent og pent, og når den først har begynt å gjøre det må du opprettholde den standarden hele tiden. Hvis ikke kan de gode vanene fort forsvinne. Deodorant for kattedo er altså et viktig hjelpemiddel for å få katten din til å gjøre ting på riktig måte i kattedoen. I tillegg til dette er kattetoalett deo supert fordi det forlenger levetiden til kattesanden. Når sanden blir skitten må den skiftes ut. Hvis du er flink med rengjøring og flink til å bruke kattetoalett deo, holder den seg frisk og ren lengre og kan brukes lengre. Det er altså litt økonomi også i dette. Kattetoalett deo er ganske rimelig og derfor en fornuftig måte å gjøre at sanden varer lengre.

Deodorant for kattedo - friskere luft

Deodorant for kattedo kan brukes daglig eller ved behov. Du skal ikke la det gå så langt at du merker lukten veldig godt. Ta tak i problemet lenge før det har blitt så gale at lukten er virkelig irriterende. Da er nok sanden i toalettet allerede i for dårlig stand til at katten egentlig vil bruke den. Hvis katten har gode vaner kan du også ha det, og det betyr at du jevnlig bruker deodorant for kattedo til rengjøring. Det kan brukes daglig men det er bedre at du gjør det ved behov. Hvis katten ikke har brukt doen trenger du kanskje ikke å bruke kattesand deodorant. Når du skal kjøpe kattetoalett deo på nett finner du den sammen med kattetoalett og tilbehør til dette. Vi tenker det er en god ide å legge en ved bestillingen din på kattesand av og til. Hvis du har det på Auto-påfyll hos oss kan du legge til ekstra ting før den sendes.

Luktfjerner til kattedo

Mens kattesand deodorant er noe du drysser over sanden, er luktfjerner til kattedo oftest en spray. En slik spray med luktfjerner til kattedo er veldig grei å ha for å rense luften litt. Den fungerer ved å nøytralisere dårlig lukt på en utrolig effektiv måte. Luktfjerner til kattedo renser ikke selve sanden slik kattetoalett deo gjør. Som vi beskrev brukes kattetoalett deo direkte på sanden og gjør en effektiv jobb der, mens luktfjerner til kattedo sprayes i luften i området hvor det er lukt og nøytraliserer den ubehagelige odøren. Hvis du er spesielt plaget med dette kan du med fordel bruke begge produktene, siden de egentlig utfyller hverandre veldig godt. Luktfjerner til kattedo har selv en nøytral lukt. Altså ingen tilsatt duft. Det er det vanligste, men sjekk på forhånd når du kjøper luktfjerner til kattedo at du ikke kjøper en med tilsatt blomsterduft uten å vite det. Blomster dufter godt det, men det kan bli litt mye og med denne typen produkt er det oftest greiest å ha nøytral lukt.

I denne kategorien produkter finnes det også flekkfjerner til katt. Den fjerner ikke flekker på selve katten - selvsagt - men brukes på urinflekker og andre flekker på møbler, tepper og lignende. Den kan også brukes i kattedo når du tar en grundig vask av denne, noe du absolutt må og skal gjøre med jevne mellomrom. En effektiv flekkfjerner tar seg av bakterier og lukt men trenger ikke å brukes ofte. Kattesand deodorant og luktfjerner til kattedo er de daglige hjelpemidlene i kampen mot lukt og for å få katten til å bruke toalettet, mens flekkfjerner er for de grundigere jobbene du må ta med jevne mellomrom. Eller når uhellet har vært ute og det må fjernes en flekk på teppet. Det kan jo skje den beste.

Vis mindre
1 — 7 av 7 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen