Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattedo

Sortering
Kattedo på nett, kattetoaletter på nett

Kjøp kattedo på nett hos Dyrekassen

Har du fått deg katt, må pus selvfølgelig også ha tilgang på en god og pålitelig kattedo. Her hos Dyrekassen kan du velge blant et stort utvalg av kattedoer fra kjente og gode merker. Et godt kattetoalett er robust og enkelt å rengjøre, og gjør i det hele tatt livet enklere for både pus og deg som eier. Friske og raske katter bruker sin kattedo flere ganger om dagen. Her finner du helt sikkert et godt kattetoalett til pus, enten du liker å fylle opp beholderen med tradisjonell kattesand eller pellets. Vi tilbyr nemlig kattedo med tak, åpne løsninger og automatisk kattetoalett. Du velger selv hvor du plasserer kattedoen, men en favoritt hos mange er på badet, i vaskerommet eller i gangen - felles for disse er at de er litt tilbaketrukket fra rom der du spiser, og har gulv som enkelt kan rengjøres.

Les mer

Hva slags kattedo er best til pus?

Når du skal kjøpe kattetoalett, er det selvfølgelig smak og behag hva du velger. De fleste går for en lukket kattedo med tak der katten kan være avskjermet fra omgivelsene, og det meste av sand og søl holdes innenfor kattetoalettets 4 vegger. For deg som ønsker en smart kattedo finnes det også avanserte modeller kattetoalett med automatisk rensefunksjon. Vi kan dele inn disse i følgende hovedkategorier:

  • Lukket kattedo: Den mest vanlige løsningen er en kattedo med tak som kan tas av når du skal fjerne klumper elle bytte sand. Dette er dessuten en meget praktisk løsning for deg som ikke ønsker at å se sand og avføring ligge åpent tilgjengelig.

  • Åpen kattedo: Her menes åpne beholdere uten tak der pus enkelt kan gå inn og for å gjøre sitt fornødne. Kan være ekstra praktisk for deg som har kattunger og som ønsker å følge med på om alt går slik det skal når pus må på do. Et slikt kattetoalett pleier som regel å være utstyrt med høye eller skrå kanter som forhindrer at sand og søl sprer seg utover.

  • Automatisk kattetoalett: Disse modellene er for deg som ønsker en smart kattedo som automatisk holder seg ren uten at du trenger å spa opp klumper og kattesand hele tiden. Disse utstyres nemlig med en pose i en egen avfallsbeholder. Kattedoen har et stillegående system som sørger for at klumper i sanden filtreres ut med jevne mellomrom og du unngår dessuten uønsket lukt. Når beholderen er full, bytter du bare pose. 

Rengjøring av kattetoalett

Vi anbefaler at du fjerner klumper fra sanden daglig, og enkelte foretrekker også å gjøre det med det samme pus har brukt toalettet – særlig hvis du har flere katter i hus og det er mye aktivitet på do. Selve beholderen rengjør du med mild såpe og vann eller produkter spesialtilpasset rengjøring av kattedo. Jevnlig rengjøring er uansett viktig for å forhindre uønsket lukt og for å holde kattedoen ren og hygienisk. Vi minner om at klumper og sand skal kastes i restavfallet og ikke i matavfallet.

Følg med på hvor ofte pus bruker kattedoen 

En kattedo er, som du sikkert har skjønt, essensielt for at katten skal ha et sted å gjøre sitt fornødne, enten du velger en tradisjonell kattedo med tak eller en smart kattedo. Hold gjerne øye med om katten går svært ofte eller sjelden på do – slik kan du få en pekepinn på om alt står bra til med kattens helse. Svært hyppig vannlating, løs avføring eller svært sjeldne dobesøk kan tyde på at noe er i gjære. Pus kan selvfølgelig få forbigående magetrøbbel, men ved problemer over tid er det viktig å få sjekket dette hos veterinæren. Enkelte sykdommer har nemlig symptomer som påvirker dovanene til pus. Andre årsaker kan være fôrtypen – har du nylig byttet merke på kattematen? Så kan forklaringen ligge i at pus har en sensitiv mage som ikke tåler det nye fôret.

Kattetoalett på nett i Norge kjøper du hos Dyrekassen

Vi har ikke bare et stort utvalg av kattedoer, men også alt dere måtte trenge av leker, godbiter, reiseutstyr og annet utstyr til både katt og hund. Bestillingen din får du levert raskt hjem og helt frem til døren om du ønsker det. Når du handler for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten fraktkostnadene. Så vi anbefaler at du kikker etter utstyr du trenger eller som pus vil sette pris på. Se selv i nettbutikken og la deg selv overbevise – vi ønsker god fornøyelse!

Vis mindre
1 — 13 av 13 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen