Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Matter til Kattedo

Sortering
Matte til kattedo, kattedoatte, toalettmatte til kattedo, matte til kattetoalett

Kjøp matte til kattedo på nett hos Dyrekassen

Opplever du at det blir litt sand og søl rundt kattedoen? Da er en matte til kattedo den perfekte løsningen. En slik kattedomatte samler nemlig opp smuss som pus drar med seg i poter og pels etter toalettbesøket. De fleste mattene er myke og litt rufsete slik at små kattepoter børstes for sand når katten er klar og spaserer over den. Med andre ord perfekt for deg som liker å holde området rundt kattedoen rent og ryddig.

Les mer

Hva slags toalettmatte til kattedo er best?

En matte til kattetoalett gjør jobben stort sett uansett hvilket merke og modell du velger – for disse er spesielt designet for nettopp denne bruken. Det finnes likevel et par avanserte modeller laget av spesielle antibakterielle materialer. Fordelen med disse er at de forhindrer fremveksten av bakterier og hindrer dermed uønsket lukt som kan oppstå. En slik matte kan altså være en god investering dersom du er sensitiv mot lukter eller for små, dårlig ventilerte rom som er mer utsatt for sjenerende lukt. 

En god matte til kattedo er dessuten også myk og skånsom mot sensitive kattepoter, har gjerne antiskli og er enkel å rengjøre. Rensen gjør du enten gjennom risting av matten eller rengjøring med klut. Utover dette anbefaler vi rett og slett at du kjøper en kattedomatte på nett med et design som faller i smak.

Hva er fordelen med en matte til kattedo?

Den store fordelen med en matte til kattetoalett er at du slipper å få sand og smuss spredd utover. Dette gjelder ikke bare i området umiddelbart rundt doen, men også ellers i boligen. Når pus tasser rundt med skitne og kanskje fuktige poter etter dobesøket, kan dette fort komme i kontakt med både gulv og tekstiler. Har du i tillegg et gulvbelegg under doen som ikke tåler fukt og skitt særlig godt, er en slik matte absolutt å anbefale. De er enkle å rense og skåner gulvene dine.

Hvor skal en kattedomatte plasseres? 

Avhengig av størrelsen plasserer du matten foran eller litt under kattedoen. Ser du at du har behov for matter lenger unna, flytter du dem bare, eller bruker en større matte – det blir heldigvis ikke mer komplisert enn som så. 

Finn din favorittmatte hos Dyrekassen

Vi ønsker deg velkommen til å se gjennom utvalget nedenfor og velge ditt favorittdesign. Du får fri frakt når du bestiller for mer enn 499 kr, så det er lurt å bestille annet småtteri du trenger når du først er i gang. Har du lyst på tilgang til eksklusive tilbud, produktnyheter og annet, anbefaler vi dessuten at du melder deg på nyhetsbrevet vårt. Sjekk utvalget av matter til kattedo nedenfor og bestill i dag! 

Unngå søl med en matte til kattedo. Perfekt for å holde hjemmet fritt for kattesand.

Sjekk utvalget av kattedomatter hos Dyrekassen. Fri frakt i Norge over 499 kr.

Vis mindre
1 — 3 av 3 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen