Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Kjøp kattetoalett og tilbehør på nett hos Dyrekassen

Kattetoalett og Tilbehør

En katt trenger mer enn et sted å bo og tilgang på mat. Hos Dyrekassen får du et stort utvalg av kattetoalett og tilbehør, og ikke minst kattesand og matter. Vi selger kattemat og katteutstyr av høy kvalitet fra en rekke spennende og påliteligeprodusenter. Handler du for mer enn 499 kroner, spanderer vi i tillegg frakten helt frem til døren. 

Les mer

Et godt tilgjengelig kattetoalett er essensielt i ethvert hjem for at katten skal ha et fast og hygienisk sted til å gjøre sitt fornødne. De fleste katter er avhengige av å urinere 2–4 ganger daglig, i tillegg til én tur for nummer to. Hyppigheten kan dog avhenge av kattens væskeinntak, alder og helsetilstand. Dermed er det viktig at du har et kattetoalett som gjør jobben, både av helt nødvendige grunner for pus, og for å holde hjemmet fritt for urin og annet.

Hvilket kattetoalett bør jeg velge?

Når du skal velg et kattetoalett til pus, har du muligheten til å velge mellom åpne eller lukkede løsninger. Dessuten får du også enkle og mer avanserte modeller som forhindrer uønsket lukt og søl. 

  • Lukket kattetoalett: De fleste foretrekker et lukket toalett med lokk og dør, der pus gå avskjermet fra omgivelsene. Mange katter foretrekker dette – selv om katter ikke er like sjenerte som oss mennesker, kan du jo tenke deg selv hvordan det er å gå mens andre kan se deg.  

  • Åpent kattetoalett: Disse toalettene er åpne løsninger og som regel med en høyere og lavere kant slik at pus enkelt kan komme seg inn og ut. Det kan bli litt mer søl fra åpne toaletter når pus rister av seg sand fra potene, så det kan være lurt å bruke en tilhørende matte eller passe på at underlaget tåler litt smuss.

Et hjørnetoalett kan dessuten være praktisk for deg som har begrenset med plass i boligen. Som navnet tilsier er dette en super løsning for deg som vil plassere kattetoalettet i et hjørne. Spar plass og la pus få gjøre sitt i ro og fred på et kattetoalett plassert i en rolig krok.

Nyttig tilbehør til kattetoalett

Når du først er i gang med å kjøpe kattetoalett og tilbehør til dette, er det et par produkter som du kan få bruk for, inkludert: 

  • Poser til beholder: Det kan være praktisk å bruke poser som du kan legge i bunnen av beholderen. Disse letter rengjøringen, særlig når du skal skifte ut kattesanden. Dessuten slipper du flekker og vond lukt på selve beholderen.

  • Deodorant til kattetoalett: For å forhindre vond lukt, finnes det egne deodoranter til toalettene. Disse kommer som regel i pulverform som du drysser direkte over kattesanden. Enkelte av disse frigjør også frisk godlukt i rommet ved bruk.

  • Spader: Mange kattetoaletter leveres med en egen spade til rengjøringen, men sjekk gjerne utvalget på nett dersom dette ikke er tilfelle. Vi har utvalget!

  • Rengjøringsprodukter: Til rengjøringen av kattetoalett og tilbehør kan det være nyttig med både lukt- og flekkfjernere for å fjerne lukt og smuss som har havnet der det ikke skal være.

  • Filter: Enkelte modeller kommer med egne kullfiltre som forhindrer vond lukt. Disse skal skiftes ut i henhold til produktets anvisninger. 

Bruk kattetoalettet til å følge med på kattens helse 

Rengjøring av et kattetoalett og tilbehør er en jobb vi som katteeiere ikke kommer unna. Heldigvis er det en trøst å se den daglige rengjøringen som en gyllen mulighet til å sørge for at pus er frisk og rask. Det er nemlig viktig å holde øye med kattens toalettvaner; går katten veldig ofte på do eller har den løs avføring? Dersom katten går svært sjelden eller for ofte, er det på tide å ta en sjekk hos veterinæren for å utelukke at katten har helseproblemer eller om det er noe galt med fôret.

Bestille kattetoalett på nett i Norge? Velg Dyrekassen for alle fordeler

Hos oss finner du ikke bare et stort utvalg av kattetoaletter, men også tilbehør, fôr, leker og annet utstyr til katten. Vi tilbyr hjemlevering helt hjem på døren i hele landet. Kjøper du for mer enn 499 kr spanderer vi attpåtil frakten. Hvis du vil ha eksklusiv tilgang til kampanjer og produktnyheter, anbefaler vi at du melder deg på nyhetsbrevet vårt – for enda flere kundefordeler. Sjekk ut utvalget her i nettbutikken og finn dine favorittprodukter!

Vis mindre
1 — 33 av 33 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen