Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattespader

Sortering
Kjøp kattespade på nett: Kattespade til toalett & spade til kattepellets

Kjøp kattespade til kattedo på nett

Kattespader til rensing av kattedo kan man ikke være foruten. Katten bruker nemlig kattedoen daglig og dermed er det viktig å rengjøre og bytte kattesanden til vanlig. Er du helt fersk katteeier? Da kan vi informere deg om at kattedo med egnet spade til kattepellets er noe av det du absolutt bør ha i orden. Vi har samlet noen råd til deg som vil kjøpe do og kattespade på nett. Katter er renslige dyr, men som katteeiere må vi gjøre vår del av jobben for å holde kattedoen ren og hygienisk.

Les mer

Hva brukes en kattespade egentlig til?

Dette er for ferskingene blant oss, for vi antar at dere som er erfarne katteeiere kjenner godt til dette. Dette er ikke noe hokus-pokus – her snakker vi om kattespader til rensing av kattedo. Det er nemlig slik at kattedoen bør rengjøres minimum daglig ved at du fjerner klumpene i sanden. Til dette trenger du en spesiell kattespade. Disse er utformet med små glipper som filtrerer ut sanden eller pelletsene slik at det kun er klumpene med katteavføring og -urin som følger med. 

En god kattespade til toalett bør kjennes solid og slitesterk samt være av en viss størrelse. Du får kjøpt spader i metall dersom du helst vil unngå å kjøpe spader i plast. Det er likevel kommet gode alternativer på markedet av kunststoff som er både miljøvennlige og holdbare. Dessuten finnes det varianter med lokk, noe som enkelte foretrekker siden de forhindrer klumpene fra å falle ut. Dette kan være praktisk dersom du av en eller annen grunn har litt avstand mellom kattedoen og avfallsposen. Vi minner om at klumper og kattesand og skal kastes i restavfallet. Bruk poser du knyter godt sammen for å forhindre søl i boligen og når søppeldunkene tømmes. 

Rengjøring av kattespade til kattepellets

Selve kattespaden rengjør du på med samme midler som for kattedoen. Skyll av etter bruk og rengjør grundigere med vann og mild såpe med jevne mellomrom – eventuelt med et middel spesielt utviklet for vask av kattedoer. Slik tar du vare på din kattespade og unngår at smuss og bakterier sprer seg.

Velge blant mange kattespader til kattedo hos Dyrekassen

Når du handler kattespade på nett hos Dyrekassen kan du velge blant kjente merker til høy kvalitet. Handler du for mer enn 499 kr får du fri frakt og vi leverer pakken din raskt hjem til deg – helt på døren om du ønsker det. Vi leverer selvfølgelig til adresser i hele Norge. Kikk gjerne på utvalget av annet utstyr til katt og bestill utstyret du trenger allerede i dag.

Vis mindre
1 — 8 av 8 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen