Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Katteposer

Katteposer til kattedo

Katteposer til kattedo

Katteposer til kattedo er veldig grei å ha når du skal gjøre rent i kattedoen din. Eller kattens, er vel riktigere. Katteposer brukes enkelt og greit når du fjerner avfall fra sanden. Du må ha et sted å kaste avfallet foreløpig. Det er kanskje ikke noe du vil kaste løst rett i avfallsbøtten din. Der kommer katteposer til kattedo inn fra sidelinjen og redder dagen. Slipp avfallet opp i posen og kast posen som restavfall. Avfallet - eller bæsjen til katten - skal nemlig kastes som restavfall. Å kjøpe katteposer til kattedo på nett i Norge gjør du hos Dyrekassen, og vi anbefaler at du for eksempel legger ved en rull eller to når du bestiller kattemat eller kattesand. Da havner du kanskje over grensen til gratis frakt, veldig enkelt og praktisk.

Les mer

Katteposer til kattedo

Katteposer til kattedo får du fra mange forskjellige merker. Vi har valgt å selge katteposer fra kjente merker som vi vet har god kvalitet. Selv på slike enkle ting skal du være trygg på at du får et godt produkt. Katteposer til kattedo kan revne eller være av generelt dårlig kvalitet. Det har du ikke lyst til å holde på med og det er veldig dårlige hygiene.

Hvis du handler mat eller kattesand fra oss er det enkelt å kjøpe katteposer til kattedo på nett. Bare legg dem ved din neste bestilling og du er litt mer klar til å takle kattens bæsj. Jevnlig renhold er ekstremt viktig. Det gjør at katten faktisk får lyst til å bruke doen og det forhindrer sykdommer som kan oppstå ved dårlig renhold. Dårlig renhold er en av de viktigste årsakene til at katten velger andre steder å gå på do, og det vil du jo sikkert på det sterkeste unngå hvis du har en innekatt. Ha katteposer til kattedo klar neste gang du står klar med spaden for å gjøre doen skinnende ren og innbydende. Det er litt av jobben som må gjøres som katteeier, så det er bare å hoppe i det.

Vis mindre
1 — 3 av 3 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen