Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kloreleker

Sortering
Kjøp kloreleker og leker til katt hos Dyrekassen

Kjøp kloreleker til katt på nett

Katter har behov for aktivitet og stimuli i hverdagen, så lek er en helt naturlig del av kattens atferd. Dessuten har katter klør som de også må ta vare på. De vil altså klore på gjenstander som hjelper dem med å holde klørne skarpe og potene sunne. Til dette trenger du et godt kloremøbel for å unngå at pus setter klørne i gardiner og stuemøbler. I dag får du kjøpt mange gøyale kloreleker til katt som fungerer som et fantastisk tilskudd til lekene og stativene du allerede har. 

Les mer

Den store fordelene med kloreleker til katt er, som navnet tilsier, at katten her får stimulert flere behov samtidig. Vi tilbyr nemlig leker til katt som oppmuntrer til både nysgjerrig, aktiv lek så vel som kvessing av klørne. Både kattunger og voksne katter kan ha et høyt aktivitetsnivå, så da er det viktig å passe på at de har nok stimuli. Dessuten er det noe helt spesielt ved synet av en katt som boltrer seg rundt på gulvet med en leke den virkelig kan like, fra forsiktig utprøving til hopp og sprang – vi blir i alle fall glade når pus storkoser seg. Er du ikke enig?

Hvordan velge kloreleker til katt

Det finnes et stort utvalg av leker for katt  på nettet. Utallige merker og modeller gjør at det kan være vanskelig å velge. Det finnes noen hovedkategorier, så du bør vurdere hva katten din har behov for. Har pus en favoritt fra før av? Noen katter liker godt aktiveringsleker der de kan jakte eller springe, andre liker leker der de kan gjemme seg, mens noen virkelig setter pris på en koseleke. Prøv deg frem og test leker katten din kan like. Hvis katten ikke er interessert umiddelbart, kan det det godt hende at blir det senere.

Våre kloreleker til katt skiller seg litt ut fra vanlige leker ved at de er spesielt beregnet på at katten kan klore på dem. Som regel er det laget med deler i sisaltau eller papp – to materialer som katter elsker å bruke til kloring. Det finnes leker utformet som brett som kan ligge fritt på gulvet, matter, ruller og som fargerike små dyr. Mange av dem er utstyrt med deler som gjør det ekstra spennende for katten; bjelle- og raslelyder, små leker festet i snor, bevelige deler eller kattemynte. Med andre ord bør det finnes noe for enhver katt! 

Er det trygt å kjøpe leker for katt på nett? 

Det kan være lett å gå seg vill i jungelen av varer når man handler på nettet. Vi tilbyr kun varer som er godkjent til bruk i Norge og som er trygge for pusekatter. Enkelte leker kan vaskes etter behov, og slitne leker bør også skiftes ut med jevne mellomrom dersom du ser at de faller fra hverandre grunnet slitasje eller er svært skitne. 

Katter har ulikt aktivitetsnivå eller alder og helsetilstand, men generelt har alle katter behov for aktivitet og kloring. Så har du begrenset med muligheter for å ha et stort klorestativ hjemme, bør du i det minste ha et plassbesparende klorebrett og supplere med kloreleker til katt.

Hvordan venne katten til nye leker

Ding-dong! Pakken fra Dyrekassen kommer på døren og du pakker ut de nye klorelekene til katten. Du er selvfølgelig spent på om monsemann kommer til å like dem. Han snuser forsiktig tre ganger på kloreleken, legger en forsiktig pote på kanten, men snur plutselig rundt og spaserer ut av rommet som om ingenting var skjedd. Var det alt?

Det er ingen grunn til å fortvile. Misforstå oss rett – akkurat som at vi mennesker er forskjellige, er katter også det. Enkelte leker vil en kresen pus aldri kunne like. Men noen trenger bare litt tid eller oppmuntring. Lekekuler og mus som du hiver bort til en liten jeger, vekker kanskje ikke entusiasmen du hadde håpet på. Men du skal ikke se bort ifra at pus begynner leken på egenhånd dersom den finner kloreleken på gulvet senere. For andre leker kan det være omvendt, slik at du må være med på leken sammen med katten. 

Stort utvalg av kloreleker til katt hos Dyrekassen

Du er hjertelig velkommen til å ta deg en ordentlig kikk i nettbutikken. Hva tror du pus best kan like? Handler du for mer enn 499 kr, får du dessuten gratis frakt i hele Norge. Vi tilbyr levering helt hjem om du ønsker det, eller henting på utleveringssted dersom dette er mest praktisk for deg. Mange av kundene våre har Auto-påfyll på visse varer som kattemat og kattesand, og her er det også mulig å legge ved leker for katt. I outleten har vi med jevne mellomrom katteleker til ekstra gode priser, og vi anbefaler at du melder deg på nyhetsbrevet vårt for tilgang til nyheter og eksklusive tilbud. Så, hva venter du egentlig på?

Vis mindre
1 — 4 av 4 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen