Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Klorematter

Sortering
Klorematter til katt på nett

Klorematter til katt

Klorematte til katt er et supert tillegg til et større kloremøbel, eller et plassbesparende og praktisk alternativ for deg som ikke har plass til store stativ. Klorematte til katt er rett og slett en matte med sisal. Sisal er materialet som brukes på kloremøbler, og det er perfekt mot kattens klør. Passe god motstand og veldig tilfredsstillende å klore på. Klorematte til katt kommer ikke i mange forskjellige typer og modeller, men størrelsen kan variere litt mellom produkter og merker. Ta mål og sjekk at den passer hos deg før du kjøper klorematte til katt på nett.

Les mer

Klorematte til katt

Klorematte til katt gir katten en mulighet til å holde klørne i god stand. Det er veldig viktig at du er klar over at katten har dette behovet. Klør henger sammen med helse, og kloring på for eksempel en klorematte til katt er den beste måten å gjøre dette på. Våre katters forfedre brukte nok trær og andre ting i naturen, men hvis du vil spare møblene og gardinene dine må du gi huskatten alternativ. Så lenge den har gode steder å klore vil katten foretrekke disse fremfor de dyre, fine tingene dine. Hvis du sliter litt med at katten ikke vil bruke klorematten i begynnelsen, kan du bruke litt kattemynte på den. Da vil den prøve seg, og når den først har forsøkt en klorematte til katt går den ikke tilbake til sofaen eller teppet ditt.

To ting å være klar over når du kjøper klorematte til katt på nett i Norge. Ingen av dem er spesielt store. Noen av dem er faktisk veldig små. Hvis katten din trenger å strekke seg mens den klorer - noe mange katter gjør - kan du muligens sjekke ut en stolpe eller tønne som kan klores på. Klorematte til katt er først og fremst et tillegg til vanlig kloremøbel, men for deg som absolutt ikke har plass er det bedre enn ingenting. Du må også passe på at det er antiskli på klorematten. Hvis ikke må du bruke samme type antisklimatte som brukes under tepper for å holde klorematten på plass.

Vis mindre
1 — 2 av 2 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen