Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Klorebrett

Kjøp klorebrett til katt hos Dyrekassen

Kjøp klorebrett til katt på nett

«Ritsj-ratsj, kritsj-kratsj» – lyden av katteklør i sofatrekket er noe vi aller helst vil unngå å høre. Nå er det slik at katter har et naturlig behov for å strekke på seg og kvesse klørne sine, så da er det viktig å finne gode alternativer for å unngå skader på møbler og gulvtepper. Jevnlig bruk av klorebrett til katt bidrar til sunne poter og klør, og du unngår samtidig slitasje på de vanlige møblene dine. 

Les mer

Klorebrett til katt er nemlig er et supert supplement til et større kloremøbel, eller et plassbesparende og praktisk alternativ for deg som har en liten bolig. Et klorebrett er rett og slett et flatt brett laget av sisal eller andre materialer som katten liker. Sisal er taumaterialet som du sikkert kjenner igjen fra «stammen» på høye kloremøbler. Dette er perfekt for kattens klør med passe god motstand, spennende lyd og en naturlig duft. Dessuten vet vi potevenner å sette pris på at det er et naturfiber som passer godt inn i norske hjem. 

Hva bør jeg tenke på ved kjøp av klorebrett til katt? 

Slike brett kommer ikke så mange forskjellige typer og modeller, men størrelsen kan variere litt mellom produkter og merker. Ta mål og sjekk at den passer hjemme hos deg før du kjøper klorebrett til katt på nett. Noen brett er flate og er ment for veggmontering, mens andre kommer i gøyale fasonger og er ment for bruk på gulvet. Du bør derfor tenke på om du vil ha fastmonterte eller frittstående klorebrett til katt. Gi gjerne klorebrettet en fast plass i huset, slik at katten lett kan huske hvor den har lov til å klore. Du har kanskje allerede gjort deg noen tanker om hva som passer best i ditt hjem og som samtidig dekker kattens behov?

Naturmaterialer vanlig for klorebrett

De fleste klorebrett er laget av sisaltau, papp og tre, eller en kombinasjon av disse. Enkelte produkter har også deler i plysjstoff slik at kantene er myke. Katter synes å elske sisaltau! De har akkurat passe motstand og rett tekstur for kattens klør. Samtidig er det slitesterkt slik at klorebrettet holder lenge. Dette er selvfølgelig kvaliteter vi vet å sette pris på i et klorebrett til katt.

Holder det med kun ett klorebrett til katt?

Et klorebrett til katt er et supert supplement til kloremøbler hjemme. Det aller beste er om katten også har tilgang til høyere stativer der den kan strekke seg, få utfordret hoppferdighetene og lekt seg med. Klorebrett har den fordelen at de tar liten plass og mange av de kan veggmonteres – slik at de nærmest ikke tar opp plass i rommet. De siste årene er det kommet modeller i papp som også er supre for katten, og enkelte av disse inneholder også kattemynte som virker tiltrekkende på pusekatten.

Hvilket merke bør jeg velge?

Det finnes mange gode produsenter som lager klorebrett av høy kvalitet som varer lenge. Felles for merkene vi tar inn er at dette er klorebrett til katt som stimulerer til kloring – og mange av de har også muligheter for lek og avslapning. Blant de mest kjente merkene finner du:

  • Petrebels: De har et stort utvalg av kloremøbler generelt, med stilige design og som regel i mer dempede farger. Klorebrett fra dette merket passer inn i de fleste hjem.

  • Trixie klorebrett til katt: Et velkjent merke med varer til meget fornuftige pris, også her finner du et stort utvalg av alle typer kloremøbler.

Klorebrett til katt i Norge kjøper du hos Dyrekassen

Sjekk utvalget i nettbutikken og se om du finner modellen som passer dine behov. Dersom du har godt med plass anbefaler vi stativer med litt høyde, hvilket katter godt kan like – mens klorebrett til katt er et supert tillegg som katten også har nytte av. Vi spanderer frakten når du bestiller for minst 499 kr og tilbyr hjemlevering over hele landet. Helt hjem på døren, faktisk.

Vis mindre
1 — 16 av 16 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen