Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kloretønner

Kloretønne til katt og kattunge på nett

Kloretønne til katt og kattunge

Kloretønne til katt er en type kloremøbel formet som en tønne. En stor sylinder. Dette er en veldig populær type kloremøbel siden den kan stå nærmest hvor som helst, ikke tar mye plass og tilbyr mange måter å leke og klore. Kloretønne til katt kommer i mange forskjellige typer med varierende diameter og høyde. Husk å sjekke målene når du kjøper kloretønne til katt på nett. Og husk at det er veldig praktisk å kjøpe kloretønne til katt på nett i Norge, for da kan du få den levert helt hjem på døren. Det er jo i mange tilfeller en ganske stor pakke det er snakk om, og å ta den med på bussen eller i en liten bil kan være utfordrende hvis du velger de største kloretønnene til katt. La oss heller levere den helt hjem.

Les mer

Kloretønne til katt

Katter skal ha noe å klore på og kloretønne til katt er et skikkelig bra møbel for dette. Siden den er helt rund er det stor overflate og mye matte å klore på. Klørne trenger denne behandlingen for å holde seg friske, og friske klør er igjen viktig for kattens helse. Kloretønne til katt har ofte rom på innsiden med små hull katte kan gjemme seg i. Siden den også har litt høyde gir det katten et trygt utsiktspunkt som tilfredsstiller instinktive behov. Katter liker å ha kontroll. Det kan de få ved å ligge i slike rom i en kloretønne. Eller kanskje helt på toppen av en kloretønne.

Når du skal kjøpe kloretønne til katt er det viktig at du velger riktig størrelse med tanke på to ting. Du skal ha plass til den hjemme. Heldigvis er kloretønner veldig plasseringsvennlige. De gir mye kloring og leking uten å ha stort fotavtrykk. Men sjekk målene først og mål opp hjemme der du vil ha den. Husk også å kjøpe en kloretønne som passer den katts størrelse. Katten skal kunne strekke seg skikkelig langt ut når den klorer. Hvis du må velge en stor kloretønne til katt leverer vi heldigvis helt hjem på døren slik at du slipper stresset med bæring og kjøring.

Vis mindre
1 — 6 av 6 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen