Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Klorestativ

Kjøp klorestativ til katt, kattestativ og klorestativ med hengekøye på nett

Kjøp klorestativ til katten din hos Dyrekassen

Katter har skarpe klør, og det er meningen at de skal bruke dem. Et klorestativ er veien å gå for å aktivisere katten innendørs og unngå skader på møbler og annet inventar. Med et slikt stativ får pus brukt klørne skikkelig, og siden de elsker å være oppe i høyden, er et stort klorestativ til katt midt i blinken. Slike klorestativ kommer i mange forskjellige fasonger, farger og størrelser. Hva tror du om et klorestativ med hengekøye, der pus kan nyte late dager? 

Les mer

Vi har samlet våre beste tips slik at du enkelt kan velge rett kattestativ som dekker dine behov, og samtidig forsøkt å svare på noen vanlige spørsmål. Velg et som passer din katts behov og aktivitetsnivå, og med dagens utvalg er det også fullt mulig å finne stilige design som både er praktiske og flotte å ha i hus. 

Hvordan velge klorestativ til katten på nett

Med så mange ulike modeller og merker kan det være vanskelig å velge rett. Tenk gjerne på hvor mye plass du har i boligen og aktivitetsnivået til katten(e) dine. Store klorestativer kan være et fantastisk tilskudd i kattens hverdag – dersom du har plass til det. Dette er stativer som oppmuntrer til lek, hvilket er viktig for å holde katten frisk, aktiv og med nok stimuli. Her kan pus fritt klatre eller hoppe opp på plattformer av ulike høyder – perfekt for lekne katter. 

I tillegg er disse plattformene som regel myke og kledd i plysj, slik at katten din kan ligge og slappe av på dem. Som nevnt har katter også virkelig sansen for å være oppe i høyden – der har de et godt overblikk og kjenner seg ekstra trygge. Vi kan dessuten varmt anbefale klorestativ med hengekøye eller stativer med huler og tunneler. Her er det virkelig lagt til rette for at pus kan drømme søtt, helt uforstyrret. 

Klorestativ til katt | Vanlige materialer 

De fleste kattestativ er laget av en eller annen form for treplater, som for eksempel MDF. Dette danner en stabil konstruksjon, og søylene til kloring er stort sett dekket av såkalt sisaltau. Det kan virke som om katter simpelthen elsker dette naturfiberet til å kvesse klørne! 

Plattformer, huler og klorestativ med hengekøyer er ofte trukket i plysjstoff slik at katten ligger mykt og behagelig. Avhengig av modellen er disse avtagbare, noe som forenkler rengjøringen. Du vil se at de fleste modellene kommer i ulike nyanser fra hvitt til sort, så her bør det være mulig å finne noe som passer til de fleste leiligheter og hus.

Enkelte kattestativ kommer også i spennende fargekombinasjoner, med høyverdige finisher eller memoryfoam-puter – for deg som vil unne katten din noe ekstra eller søker en bestemt stil til boligen din.

Hvordan ta i bruk et nytt klorestativ 

Når du får et nytt klorestativ i hus, kan det hende at katten trenger litt tid til å venne seg til det. Enkelte katter tar det gjerne umiddelbart i bruk etter at de har fått snust på og undersøkt det. Andre katter kan trenge både tid og oppmuntring. Sjekk gjerne tipsene våre i Dyrebloggen dersom du har en katt som ikke vil ta i bruk klorestativet. Der har vi samlet gode tips om dette og andre temaer du som katteeier kan ha interesse av.

Kjente produsenter av klorestativer

Blant gode og pålitelige merker kan vi nevne flere: Petrebels er en produsent som lager solide stativer som oppmuntrer til lek og moro så vel som hvile. Her får du plassbesparende stativer tilpasset både kattunger, voksne katter og for deg med flere katter. 

Et annet velkjent merke er Vesper Design. Her får du kattestativer i en minimalistisk stil som passer godt inn i moderne norske boliger. Dette er veldesignede klorestativ til katt med sovehuler, tunneler og myke partier, så dette er et godt valg for deg som ønsker et klorestativ med et design som ligner mer på et møbel for tobeinte.  

Trixie klorestativ er også populære – her får et stort utvalg av funksjonelle og nøytralt utseende møbler til en rimelig penge. De tilbyr mange ulike modeller med gode muligheter for klatring, kvessing av klørne, lek og strekking. 

Ditt førstevalg for kjøp av klorestativ

Vi anbefaler at du selv kikker i nettbutikken og ser hva du tror at katten best kan like. Ved kjøp av kattestativ hos oss får du dessuten fri frakt når du handler for over 499 kr – og varene leveres helt hjem på døren om du ønsker det. Dermed slipper du å tenke på å frakte et stort klorestativ til katt selv, noe som kan være en utfordring for deg som normalt ferdes til fots eller med kollektivtransport. Er du ute etter gode tilbud, er du også velkommen til å besøke outleten vår og meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt for tilgang til eksklusive tilbud. Vi ønsker god shopping!

Vis mindre
1 — 27 av 27 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen