Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Dibaq

Merke
Sortering
55 produkter i Dibaq

Dibaq hundefôr og kattemat

Dibaq hundefôr og kattefôr er høykvalitets fôr med nydelig smak og råvarer på høyt nivå. Dibaq er kjent for sin kontroll på ingredienser og høye krav. Deres fôrsekker til hund og katt har hyperallergiske oppskrifter som er fri for hvete, gluten, mais soya og egg. Det brukes kun 100 % naturlige ingredienser, og fôret deres består av mye kjøtt, frukt og grønnsaker. Faktisk er fôret deres 95 % av animalsk opprinnelese, med kjøtt og fisk som hovedingrediens. Dibaq har tre ulike typer fôr: Dibaq Natural Moments, Dibaq Sense og Dibaq Sense Low Grain. Kjøp Dibaq hundefôr og kattemat på nett i Norge fra Dyrekassen, og få levert de tunge sekkene helt hjem på døren. Finn din hunds eller katts smakfulle, supersunne og næringsrike favoritt blant Dibaqs tørrfôr eller våtfôr i dag.

Les mer

Dibaq Natural Moments tørrfôr til hund

Dibaq Natural Moments hundefôr og hundemat er høykvalitets fôr med nydelig smak og råvarer på høyt nivå. Dibaq er kjent for sin kontroll på ingredienser og høye krav, og det ser vi altså igjen også i Dibaq Natural Moments. I alle sekkene er fisk og kjøtt viktigste ingrediens. Dibaq Natural Moments tørrfôr til hund er GMO fritt og inneholder ikke hvete eller gluten. Hos Dyrekassen får du tak i 12 ulike Dibaq Natural Moments fôrtyper til hund. 

Dibaq Natural Moments tørrfôr til katt

Dibaq Natural Moments kattefôr og kattemat er høykvalitets fôr med nydelig smak og råvarer på høyt nivå. Dibaq er kjent for sin kontroll på ingredienser og høye krav, og det ser vi altså igjen også i Dibaq Natural Moments. I alle sekkene er fisk og kjøtt viktigste ingrediens. Dibaq Natural Moments tørrfôr til katt er GMO fritt og inneholder ikke hvete eller gluten. Her finner du kattemat for steriliserte katter, voksne katter og kattunger. Hos Dyrekassen får du tak i 4 ulike Dibaq Natural Moments fôrtyper til katt. 

Dibaq Sense hundefôr til hund 

Dibaq Sense hundefôr og hundemat er noe av det sunneste og deiligste du kan kjøpe til hunden din. Proppfult av råvarer fra høyeste nivå. Masse kjøtt og fisk. Dibaq Sense tørrfôr til hund og Dibaq Sense våtfôr til hund blir raskt din og hundens nye favoritt. Dibaq Sense hundefôr og hundemat består av 100% naturlige ingredienser. Denne versjonen er kornfritt. For alle som vil ha Dibaq Sense med korn finnes Dibaq Sense Low Grain hundefôr. Vanlige Dibaq Sense hundefôr og hundemat er hypoallergent og perfekt for hunder med fordøyelsesproblemer eller sensitiv mage. Fôret har smaksrike sammensetninger som er nøye gjennomtenkt. Det er et helhetlig og komplett kosthold for alle hunder.

Dibaq Sense våtfôr til hund er deilig våtfôr med ingredienser som like gjerne kunne blitt brukt som mat til mennesker. Kvaliteten er utrolig god, og smaken er fantastisk. Dibaq Sense våtfôr til hund er fint å gi hvis man har en hund som spiser litt lite. Kanskje mangler den litt matlyst. Da kan du blande Dibaq Sense våtfôr med Dibaq Sense tørrfôr og få en deilig og litt mer smakfull fristende blanding. Men ikke la våtfôr være det eneste fôret i kostholdet. Det inneholder ikke nok næring til det. Men siden det inneholder mye væske kan det være fint for hunder som drikker litt lite, eller når det er veldig varmt.

Dibaq Sense kattefôr til katt

Dibaq Sense kattefôr og kattemat er noe av det sunneste og deiligste du kan kjøpe til katten din. Proppfult av råvarer fra høyeste nivå. Masse kjøtt og fisk. Dibaq Sense tørrfôr til katt og Dibaq Sense våtfôr til katt blir raskt din og kattens nye favoritt. Dibaq Sense kattefôr og kattemat består av 100% naturlige ingredienser. Denne versjonen er kornfritt. Dibaq Sense kattefôr og kattemat er hypoallergent og perfekt for katter med fordøyelsesproblemer eller sensitiv mage. Fôret har smaksrike sammensetninger som er nøye gjennomtenkt. Det er et helhetlig og komplett kosthold for alle katter.

Dibaq Sense våtfôr til katt er deilig våtfôr med ingredienser som like gjerne kunne blitt brukt som mat til mennesker. Kvaliteten er utrolig god, og smaken er fantastisk. Dibaq Sense våtfôr til katt er fint å gi hvis man har en katt som spiser litt lite. Kanskje mangler den litt matlyst. Da kan du blande Dibaq Sense våtfôr med Dibaq Sense tørrfôr og få en deilig og litt mer smakfull fristende blanding. Men ikke la våtfôr være det eneste fôret i kostholdet. Det inneholder ikke nok næring til det. Men siden det inneholder mye væske kan det være fint for katter som drikker litt lite, eller når det er veldig varmt.

Dibaq Sense Low Grain hundefôr til hund

Dibaq Sense Low Grain er hundefôr og hundematt til hund med litt fiber i seg. Serien er et kvalitetsfôr som er laget for alle hunder, selv de med allergier, sensitive mager, intoleranser eller har en vanskelig fordøyelse. Alle typene i Dibaq Sense Low Grain serien inneholder ris som karbohydratkilde, men er helt glutenfri og laget med 100 % naturlige ingredienser, og mye rent kjøtt av høy kvalitet. Hele Dibaq serien er rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler. I tillegg tilsatt chondroitinsulfat og glukosaminsulfat for å styrke ledd og bein. 

Vis mindre
1 — 36 av 55 produkter
Til toppen