Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Veterinærfôr til katt kattunge voksen katt på nett

Veterinærfôr til katt, kattunge og voksen katt

Veterinærfôr våtfôr til hund, valp og voksen hund er rikt på smak og har korrekt type innhold og næring for hundens tilstand. Husk at du skal kjøpe veterinærfôr til hund i samråd med spesialisten - veterinæren. Det er ikke noe du skal tenke deg fram til på egenhånd. Hunder kan ha problemer med vekt, hud, fordøyelse, ledd og flere andre ting som påvirker livet deres i varierende grad. Det er viktig å ta disse tingene seriøst, og selv små endringer som i ettertid virker veldig enkle kan gjøre stor forskjell.

Les mer

Veterinærfôr våtfôr til hund

For noen vil dette være det beste valget. Veterinærfôr våtfôr har som våtfôr generelt mindre næring enn tørrfôr, men det er så godt tilpasset formålet at det gjør en svært god jobb allikevel. Veterinærfôr våtfôr inneholder mer væske og kan derfor passe hvis hunden trenger ekstra tilføring av dette. Når veterinærfôr våtfôr også er lettere å tygge og mer smakfullt, kan det være mye enklere å gi dette til hunden. Noen merker tilbyr begge typer fôr mens andre bare har tørt eller vått. Det er altså ikke alltid mulig å velge merke, men veterinæren din vet nøyaktig hva som kreves og anbefaler et produkt som garantert er godt nok og smaker riktig.

Veterinærfôr våtfôr til valp

Valper kan få eget veterinærfôr våtfôr, men det er ikke mange typer tilgjengelig. Det tar gjerne litt tid å oppdage tilstander hos hunder, og det utvikler seg gjerne over tid. Derfor er det ikke så aktuelt for valper. Merkene som tilbyr veterinærfôr våtfôr til valp merker det selvsagt korrekt, og du skal kun bruke det veterinæren din sier du skal bruke.

Veterinærfôr våtfôr til voksen hund

Det finnes egne veterinærfôr våtfôr til voksen hund og seniorhunder. Disse er tilpasset alle tenkelige tilstander. Bruk det fôret veterinæren din gir deg beskjed om å kjøpe.

Eukanuba veterinærfôr våtfôr til hund

Norske hundeeiere har et spesielt godt forhold til Eukanuba, og de lager også veterinærfôr våtfôr. Utvalget er gjerne ikke like stort som hos konkurrentene, men kvaliteten er på veldig godt nivå og de dekker noen av de vanligste tilstandene hos hunder.

Specific veterinærfôr våtfôr til hund

Med sin vitenskapelige tilnærming til fôr til hunder, er det bare naturlig at Specific er et av merkene med bredest sortiment for veterinærfôr våtfôr til hund. Veterinæren din finner nesten garantert et produkt her som passer hvis det skulle bli nødvendig med veterinærfôr våtfôr. Smakfullhet er selvsagt også på plass. Det er nødvendig for at hunden skal få i seg nok av den nødvendige maten, og få ordnet eller stabilisert problemene den eventuelt har.

Hill’s Prescription Diet våtfôr til hund i Norge

Med sitt svært gode utvalg er Hill’s en stor favoritt når hunders tilstand trenger litt ekstra behandling med riktig fôr. Her finner du kvalitetsprodukter til alle tenkelige ting, og veldig mange opplever at veterinæren anbefaler først og fremst Hill’s eller Specific. Hos begge får du pålitelighet og trygghet, veldig viktige faktorer når det handler om hundens helse.

Veterinærfôr våtfôr til hund, valp og voksen hund

Veterinærfôr våtfôr til valp og veterinærfôr våtfôr til voksen hund er oftest forskjellige produkter. Produsentene skiller gjerne mellom valp, voksen hund og senior når de lager veterinærfôr våtfôr. Dette er noen av de vanligste områdene som dekkes av veterinærfôr våtfôr.

  • Fordøyelsesproblemer
  • Hudproblemer
  • Nyre og hjerte
  • Vektproblemer
  • Allergier
  • Matsensitivitet

Forskjellige raser har forskjellige tilstander som går igjen. Det er genetisk og kan komme fra for eksempel avl. Det er greit å sette seg inn i dette som hundeeier. Å tenke på det før man får hund og velger rase kan også være en god idé. Siden det er ting som går igjen hos rasene, er det også godt å vite at det finnes ting som hjelper. Både behandling og noe så enkelt som å finne riktig veterinærfôr våtfôr.

Kjøpe veterinærfôr til hund, valp, voksen hund på nett i Norge

Når du skal kjøpe veterinærfôr våtfôr er ikke stort utvalg det viktige. Du skal jo bare ha akkurat det veterinæren sier du skal kjøpe og det hunden din trenger. Det du trenger er å vite at fôret er tilgjengelig når du skal ha det, at det er enkelt å handle og at levering går smertefritt. Dette ordner vi. En enkel nettbutikk hvor du lett finner det du trenger - også veterinærfôret. Trygge betalingsløsninger er en selvfølge, og leveringen helt hjem på døren er så enkel som det kan bli. Du kan til og med handle kontaktløst hele veien - til og med når pakken leveres på døren. Signer digitalt, og du har hatt en totalt digital handleopplevelse.

Vis mindre
1 — 36 av 71 produkter
Til toppen