Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattenett

Sortering
Sikkerhetsnett katt , kattenet

Kjøp kattenett og sikkerhetsnett til katt på nett

Lett sommerbris i håret, deilig duft av blomster og humla som suser i bakgrunnen… ikke noe er bedre en å slappe av på balkongen mens dagen lunter bedagelig avgårde. Dessuten har du selskap av den malende bestevennen din på fanget - verdens beste og mykeste katt. For alle oss som har innekatt, er tilgang på balkong et viktig tilskudd i kattens hverdag. Frisk luft og nye lyder kan gjøre viktige inntrykk på en katt som har begrenset tilgang til verden utenfor. Lar du katten få boltre seg på balkongen, er det viktig at du sikrer denne med et godt kattenett eller sikkerhetsnett til katt. 

Les mer

Hvor kan jeg montere kattenett?

Har du bestemt deg for å installere sikkerhetsnett til katt, kan dette monteres flere steder. På balkongen er det åpenbare stedet, men også vinduer er det mulig å sikre. Du kan også feste kattenettet i åpninger i huset dersom du vil begrense tilgangen til visse rom eller avlukker som ikke har dør. 

Ta mål for å velge riktig størrelse på sikkerhetsnettet

Sørg for at du velger korrekt størrelse på kattenettet før du kjøper. Mål opp lengdene og breddene du trenger slik at du kjøper rett. Følg anvisningene for montering som følger med ditt sikkerhetsnett til katt. Merk at ikke alle vegger egner seg like godt for montering dersom du må skru i veggene. 

Viktig informasjon om bruk av kattenett

Bruk av sikkerhetsnett til katt har en viss risiko for at både fugler og katten kan sette seg fast i nettet. Du må derfor alltid passe på følgende: 

  • Hold oppsyn med pus når den er på balkongen. Du trenger ikke å være tilstede hele tiden, men sjekk med jevne mellomrom at alt er i orden. Katter liker å hoppe opp i høyden eller blir kanskje fristet til å forsøke å fange en fugl som sitter på balkonggelenderet. 

  • Fugler kan finne på å fly inn i nettet eller sette seg fast i trådene. Skal du være borte i en lengre periode, bør du demontere nettet dersom ingen sjekker dette over flere dager. Fugler som eventuelt har satt seg fast må du klippe ut med saks, eller kontakt Fuglehjelpen for rådgivning. 

Annet å merke seg ved bruk av sikkerhetsnett til katt

Siden de fleste kattenett er laget av syntetiske materialer, kan nettet reagere på varme, kulde og regn. Hvis nettet strekker seg, skal du ikke stramme det - som regel vil endring i temperatur og nedbør sørge for at nettet justeres tilbake til opprinnelig størrelse. 

Trixie kattenett og sikkerhetsnett til katt

Trixie tilbyr et av våre mest populære kattenett. Dette er et merke som har spesialisert seg på nyttig utstyr til dyr, og er et godt valg for deg som er kattemamma eller kattepappa. Sjekk gjerne ut merkets andre produkter her på siden og se om du finner noe katten din liker. 

Handle inn til katt hos Dyrekassen - mer enn bare kattenett

Her hos Dyrekassen tilbyr vi det aller meste av det du trenger til katten din, enten det er deilig kattemat, morsomme leker, børster eller tilbehør til kattedoen. Når du handler for mer enn 499 kr, spanderer vi frakten. Det lønner seg derfor å plukke med seg et par ekstra godbiter eller annet snadder når du handler inn kattenett. Ta en kikk her på siden og finn dine favoritter allerede i dag!

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen