Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Reisevesker til Katt

Reiseveske katt, Reiseveske kattunge, Reisebur katt, reisebur kattunge

Alt du trenger av reiseveske til katt og kattunge på nett

Reise med katt? Kun tanken på dette kan gjøre mange katteeiere nervøse siden ikke alle katter er like glad i å reise. Enkelte katter kan bli svært engstelige, og det er helt forståelig at du som katteforelder ikke ønsker å utsette pus for unødvendig stress. Heldigvis finnes det grep du kan ta for å gjøre turen både trygg og behagelig for katten - med korrekt utstyr og riktige forberedelser kommer du langt på vei.

Les mer

Skal du på en kortere tur til f.eks. veterinæren eller er nødt til å reise kollektivt, er en reiseveske til katt et ypperlig valg. I motsetning til et reisebur til katt er en lett reiseveske smidig å bære med seg til slike turer. Noen katter simpelthen ELSKER å være med på reise og hopper gladelig inn i veska, holder seg rolige underveis og følger nysgjerrig med på det som skjer rundt - eller legger seg til og med til å sove. Med en slik katt blir reisen lett som en lek. Andre katter derimot, kan plages av støy, bevegelser og ukjente lukter. Det er derfor viktig at du lar katten bli kjent med reiseveska, og tar med deg det du måtte trenge av vann, godbiter og gjerne et behagelig underlag som lukter familiært for katten. 

Lurt å huske på ved kjøp av reiseveske til katt

Har du bestemt deg for å kjøpe reiseveske til kattunge eller katt? Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom hvilke behov du har til transporten. Du kan nemlig velge merker som for eksempel Trixie, Kurgo og Active Canis reisevesker til katt, i tillegg til en rekke andre merker som har spesialisert seg på vesker som holder en høy kvalitet og komfort. Blant modellene vi tilbyr, finner du ulike typer:

Klassiske reisevesker: Lette, myke reisevesker til katt laget av kunststoff. Et fantastisk valg når du skal transportere katten på kortere turer eller på kollektivtransport.  

  • Ryggsekker til katt: Et godt valg for deg som foretrekker å bære katten over begge skuldre, for eksempel når du ferdes over lengre strekninger til fots. Siden disse gjerne har litt mindre plass enn vesker og bur, egner de seg best til middels store og små katter som er komfortable med å plasseres på ryggen på denne måten.

  • Trillevesker: En reiseveske med hjul gjør det lett å komme seg rundt og frem med katten. Perfekt når du må trille pus med på tog eller bane, spesielt hvis du av ulike årsaker ikke har muligheten til å bære en skulderveske.

  • Reisebur til katt: Til langtur med bil eller fly (i kabinen) anvendes metallbur i eller kattebur av hardplast som sikrer katten på riktig måte. Mange velger små bur til hund når de skal kjøpe bur til bilen, da flere av disse er kollisjonssikret og du som katteeier får et større utvalg å plukke i.

Tilvenning av reiseveske til katt:

Før dere legger ut på første reise, er det viktig at katten får gjort seg kjent med reisevesken. Du har sikkert lagt merke til at pus kan behandle nye gjenstander med skepsis eller nysgjerrighet. La derfor katten få snuse og ta på den nye reisevesken hjemme. Legg gjerne i en leke eller et ekstra underlag i for å friste med kjente lukter, dersom katten ikke går inn av seg selv. Godbiter kan også brukes til å oppmuntre til bruk av en reiseveske til kattunge eller katt.  

Andre nyttige tips ved bruk av reiseveske til katt

Når du er tilbake fra turen, går du raskt over og fjerner hår og eventuell smuss fra vesken, før du pakker den bort. Slik holder du din reiseveske til katt ren og pen lenger. Moderne reisevesker kommer som regel i vannavstøtende design som tåler en støyt, selv når de er laget av stoff. Pass også på at du velger en veske eller et bur med gode ventilasjonsegenskaper. 

Du skal kjenne deg trygg på at vi kun velger ut produkter som er beregnet på kjæledyr og som er trygge for pusen din, men ha gjerne i bakhodet om katten din har spesielle behov eller preferanser - tror du katten kommer til å synes den nye vesken er like komfortabel som du synes den er pen? Kattens velbefinnende og sikkerhet bør komme i første rekke, slik at den kan få en behagelig tur uten unødvendig stress.

Vis mindre
1 — 28 av 28 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen