Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
transport katt, reise med katt

Transport og reise med katt | Din online-butikk for reiseutstyr til pus

Har du og pus reisefeber? Eller skal dere bare til dyrlegen? Begge deler kan bli litt av et eventyr for pus, særlig for innekatter som ikke er vant til å bli transportert. Når du skal reise med katt er det viktig å ha et godt transportbur eller en robust reiseveske, slik at turen blir så behagelig som mulig. Riktig transport av katt har nemlig flere hensikter: Sikring av katten underveis så vel som å gjøre katten komfortabel. Sistnevnte er særlig viktig for engstelige katter, men heldigvis kan rett utstyr hjelpe dere et godt stykke på vei. Kjøp det du trenger til transport av din katt her i nettbutikken!

Les mer

Hvordan velge rett bur til å reise med katt

Det kan være lett å gå seg vill i jungelen av merker og ulike bur og vesker. Vi guider deg frem til rett valg og forklarer her de de viktigste forskjellene. Du skal kjenne deg trygg på at vi kun tar inn produkter som er holdbare og trygge og som er egnet for bruk her i Norge. Mange merker holder svært høy kvalitet slik at du kan finne vesker og bur som holder i år etter år. Når du skal kjøpe en god veske eller et bur, kan du velge mellom:

 • Håndholdte reisevesker: Små og praktiske vesker av plast, kunststoff eller mesh. Stort utvalg her i nettbutikken og perfekt til transport av katt under korte turer til dyrlegen – særlig for deg som tar kollektivtransport og vil ha et lett og hendig alternativ. 

 • Ryggsekker: Du har kanskje sett søte videoer av folk med katten på tur utendørs i sekk, eller for å frakte katten til et passende uteområde? En ryggsekk er et godt alternativ til en veske, men pass på at katten er komfortabel med å bæres på ryggen og at den har nok plass til å bevege seg. Til transport til katt til dyrlegen kan dette likevel være et godt alternativ.

 • Reisevesker med hjul: Skal du reise med katt og trenger en veske, har du et fantastisk utvalg her i butikken hos Dyrekassen. Fordelen med slike vesker er at de kan trilles, noe som letter transporten. Igjen et meget godt alternativ for deg som bruker kollektivtransport og kanskje må bevege deg gjennom byen.

 • Transportbur til bil og fly: Solide bur i hardplast eller metall som kan sikres i bilen med enten fastmontert sikkerhetsbelte eller ekstra seler. Bruk gjerne et mykt underlag i buret dersom dette ikke medfølger.  

 • Små bur og vesker til både hund og katt: Små bur til hund kan selvfølgelig også brukes til transport til katt. Siden det heldigvis har vært mye fokus på sikring av hund i bilen de seneste årene, nyter også katteeiere godt av dette når de skal velge bur. Nå kan du nemlig velge mellom mange robuste og trygge bur som er spesielt utviklet for korrekt sikring under bilturen.

Flere viktige punkter for reise med katt

Det finnes heldigvis et enormt utvalg av reisevesker og bur til pus. Mange ønsker seg et bur som ikke bare holder katten sikker, men som også dekker flere behov: 

 • Multifunksjonelle vesker: Enkelte modeller har justerbare stropper slik at de kan brukes som ryggsekk, over skulderen, som koffert og festes i bilsete – ofte med muligheten for flere av disse. 

 • Vannavstøtende design: Metall, kunststoff kan begge være vannavstøtende. Legg merke til at enkelte modeller med mesh eller større åpninger ikke nødvendigvis ikke er det.

 • Sammenleggbare vesker: Mange design kan lett klappes sammen og status vekk når de ikke er i bruk.

 • Gode ventilasjonsegenskaper: Katten skal selvfølgelig ha nok tilgang til frisk luft. Vi tar selvsagt kun inn modeller som er behagelige og sikre for reise med katt.

 • Enkelt rengjøring: Avtagbare trekk, utagbare  madrasser og puter som er praktiske å vaske. De fleste bur og vesker kan vaskes med en fuktig klut og lufttørkes slik at de holdes rene og pene.

Transportutstyr til katt bestiller du i nettbutikken

Hos Dyrekassen finner du et stort utvalg av bur og vesker til transport av katt. Vi har dessuten alt du trenger av mat, leker, puter og vannskåler som kan være nyttige å ha med på turen for å gjøre reisen mer behagelig for den firbeinte. Er du ute etter et kupp, bør du sjekke outleten vår samt melde deg på nyhetsbrevet vårt. Der får du eksklusiv tilgang til produktnyheter og kampanjer. Vi ønsker god fornøyelse under shoppingen og håper at du finner produktet som passer akkurat dine behov.

Vis mindre
1 — 30 av 30 produkter
 • Side 1 av 1
Til toppen