Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Veterinærfôr Våtfôr

Veterinærfôr våtfôr til katt kattunge voksen katt

Veterinærfôr våtfôr til katt, kattunge og voksen katt

Å kjøpe veterinærfôr tørrfôr til katt, kattunge, voksen katt på nett i Norge er en enkel sak. Du finner et stort utvalg veterinærfôr tørrfôr til kattunge og veterinærfôr tørrfôr til voksen katt hos Dyrekassen. Det dekker alle tenkelige tilstander og sykdommer du kan tenke deg. Husk bare å rådføre med veterinær før du kjøper noe. Veterinærfôr tørrfôr til katt skal nemlig kun brukes etter råd fra en som har peiling på dette. Du skal følge godt med på katten din og være observant på sykdommer som kan oppstå, men den endelige beslutningen ligger hos en veterinær. Veterinærfôr tørrfôr til katt er stappfullt av sunnhet og riktig næring for kattens behov, og hjelper til med å gi et lengre og mer behagelig liv.

Les mer

Veterinærfôr tørrfôr til katt

Veterinærfôr tørrfôr til katt er den sunneste typen. Det inneholder store mengder næringsstoffer i sinne tørkede små kuler. Prosessen med produksjon gjør at alt det sunne og gode lukkes inne i fôret, og slippes ut når katten spiser det. At veterinærfôr tørrfôr til katt også passer på kattens tannhelse er en bonus. Dette er noen av tilstandene som dekkes av denne typen fôr.

  • Allergi
  • Vektproblemer
  • Fordøyelsesproblemer
  • Nyreproblemer
  • Ledd
  • Kastrering og behov etter det

Som du forstår er det fullt mulig å behandle mye av det som kan oppstå med katter, og veterinærfôr tørrfôr til katt spiller en viktig rolle. Siden katter ikke er flinke til å gi beskjed om at de har vondt eller at noe er galt, må du passe ekstra godt på. Du må følge med på ting som er spesielle for din rase. Hva som kan oppstå kan variere avhengig av rase, mens andre ting kan skje med katter uavhengig av rase. Veterinæren er sentral her, og du må ta jevnlige turer dit med katten din. Husk å bruke et enkelt transportbur slik at katten din ikke stikker av på veien. Både katter og hunder virker å ha en sjette sans når det kommer til veterinærbesøk.

Eukanuba veterinærfôr tørrfôr til katt

Et norsk favorittmerke som også produserer veterinærfôr tørrfôr til katt. Utvalget er ganske lite, og dekker noen vanlige tilstander som kan oppstå. Siden Eukanuba har litt enkelt utvalg, er det greit at to andre merker dekker absolutt alt som tenkes for katter og helse.

Specific veterinærfôr tørrfôr til katt

Dette merket har en svært vitenskapelig måte å tenke veterinærfôr tørrfôr til katt. Alt gjøres av en grunn, ingenting er tilfeldig. Det gjelder både vanlig kattemat som de lager og veterinærfôret. Den vitenskapelige fremgangsmåten er åpenbart en svært stor fordel, men de tenker selvsagt på smak også. Maten må smake godt fro at katten skal spise den, for hvis den ikke spiser maten gjør den jo ikke jobben sin med å hjelpe på helsen. Det blir kanskje litt som med barn og medisin - det må være godt for at det skal være enkelt å ta.

Specifics utvalg er svært stort og dekker alle tenkelige områder.

Hill’s Prescription Diet tørrfôr til katt i Norge

Hos Hill’s finner alle noe. De har et svært bredt utvalg veterinærfôr tørrfôr til katt, som er tilpasset alle mulige sykdommer og tilstander. Tørrfôr holder svært godt på næringsstoffer og tilsetninger. Derfor er det spesielt godt egnet når man skal ha noe viktig inn i kattens kropp. Hill’s har en spesiell status innen veterinærfôr tørrfôr til katt. Den nydelige kvaliteten er perfekt for katten og dens helse. Påliteligheten og troverdigheten som produsent med mange mange års erfaring er beroligende for deg som katteeier.

Veterinærfôr tørrfôr til kattunge

Kattunger har spesielle behov i starten av livet. Derfor finnes det eget veterinærfôr tørrfôr til kattunge, som dekker dette og sørger for en god start på et langt katteliv. De er merket “kitten” så det er enkle å finne i utvalget vårt.

Veterinærfôr tørrfôr til voksen katt

Det finnes selvsagt eget veterinærfôr tørrfôr til voksen katt. Alt som ikke er merket “kitten” eller “senior” er til voksen katt, og det er de aller fleste typene fôr. Veterinæren din bestemmer hva du skal bruke. Når det kommer til seniorkatt er det ofte tilstander relatert til alder som må ordnes, og da for eksempel leddslitasje. Det er jo fantastisk at man kan hjelpe på disse problemene ved å gjøre noe så enkelt som å velge riktig veterinærfôr tørrfôr til katt.

Vis mindre
1 — 34 av 34 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen