Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

OPTIMEAL

Merke
Sortering
45 produkter i OPTIMEAL
OptiMeal

OptiMeal hundefôr, kattefôr og hundemat

OptiMeal hundefôr og hundemat er et moderne hundefôr i super-premium kategorien. Innholdet er fra øverste hylle, og sammensetningen er laget i samarbeid med veterinærer. OptiMeal hundefôr og hundemat kjøpes på nett i Norge hos Dyrekassen. OptiMeal kattefôr og kattemat lages etter samme høye standard. Kjæledyrets helse og velvære er i sentrum i alle faser av utviklingen, noe som resulterer i at OptiMeal hundefôr og kattemat fortjener betegnelsen super-premium. Kjøp OptiMeal kattefôr og kattemat hos Dyrekassen, din butikk for det beste fôret til hund og katt.

Les mer

OptiMeal hundefôr og hundemat

OptiMeal hundefôr og hundemat er komplett kosthold for hunden din. Det er produsert med høykvalitets proteiner, altså kjøtt. Kjøtt skal stå øverst på listen over innhold siden hunder tross alt er kjøttetere. Rimelige fôr fra for eksempel dagligvarebutikker kan dessverre inneholde for mye ris, mais eller andre billige kilder som fyller opp sekken. Med OptiMeal hundefôr og hundemat kan du være trygg på at kjøtt er på plass som den viktigste kilden.

OptiMeal hundefôr og hundemat inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler. Det er et fullstendig naturlig fôr. Et viktig mål for OptiMeal hundefôr og hundemat er å forbedre immunforsvaret. Viktige antioksidanter bidrar til å gjøre mage og tarmer sunne.

Kjøpe OptiMeal hundefôr og hundemat på nett i Norge

Du kjøper OptiMeal hundefôr og hundemat på nett i Norge hos Dyrekassen. Da får du stort utvalg, gode priser for et super-premium fôr, trygg handel og levering helt hjem på døren. Du kan også velge å ha OptiMeal hundefôr og hundemat på Auto-påfyll. Da får du faste leveringer når du trenger det, bestemt av deg og hunden din. Tjenesten koster ingenting og du har full kontroll uten kjøpsforpliktelser. Enkelte typer OptiMeal hundefôr og hundemat kommer i størrelse helt opp til 20 kilo. Hvis du har en stor hund er dette helt supert. Med stor hund må du bestille fôr ofte. Nå kan du bestille litt sjeldnere, og du trenger ikke å bære sekken en eneste meter hvis du velger hjemlevering på døren. Vi tar oss av bæringen. Med 20 kilos sekk OptiMeal hundefôr og hundemat sparer du penger. Større sekk betyr lavere pris per kilo.

OptiMeal kattefôr og kattemat

OptiMeal kattefôr og kattemat er utrolig populært. Vi tror også at hvis det skulle kåres best i test kattemat, hadde OptiMeal vært helt i toppen. Eller på toppen. OptiMeal kattefôr og kattemat vinner på grunn av sunne ingredienser, topp kvalitet på råvarene og en helhetlig tankegang med kattens helse i fokus. Hele kattekroppen får det godt med OptiMeal kattefôr og kattemat.

OptiMeal kattefôr og kattemat dekker alle behov og livsfaser for katter. Det kommer som våtfôr og tørrfôr. Som vanlig anbefaler vi tørrfôr, og det gjør vi også med OptiMeal kattefôr og kattemat. Men du kan gi våtfôr med god samvittighet så lenge det ikke er det eneste fôret katten får. Bland det med litt tørrfôr eller gi det som belønning. OptiMeal kattefôr og kattemat våtfôr inneholder også masse god næring for katten, og en god del væske. Det kan faktisk være godt å ha for en katt som drikker lite vann. Utvalget OptiMeal kattefôr og kattemat er utrolig godt. Det er noen herlige smaker og sammensetninger. Og sekkene som er satt sammen for å takle varierende behov som for eksempel sterilisert katt, tannpleie eller seniorkatt er alle helt perfekt laget. OptiMeal bruker noen innovative ingredienser og tillegg i fôret. Alt er hunder prosent naturlig, men de er smarte og klarer å videreutvikle allerede gode oppskrifter med smart bruk av blant annet urter i OptiMeal kattefôr og kattemat. Når du er klar og skal kjøpe OptiMeal kattefôr og kattemat på nett får du hjelp av oss. Det er enkelt å handle hos oss og enkelt å spørre om rådgivning hvis du trenger det.

OptiMeal valpefôr

OptiMeal valpefôr har fokus på sterkt immunforsvar og sunn fordøyelse. Det er en strålende start på hundelivet. Hvis du begynner med skikkelig sunt hundefôr fra starten, vil det være så mye lettere å holde det gående resten av livet. Når tiden er inne for å få seg valp og du skal kjøpe OptiMeal valpefôr på nett i Norge - da er vi klar. Du får OptiMeal valpefôr til liten rase og til normal/stor. Det er heldigvis ikke så mye å velge blant, men hvis du trenger råd får du det hos oss. Vi kjenner godt til alle typer valpefôr og annet fôr fra OptiMeal.

OptiMeal tørrmat, tørrfôr, våtfôr til hund, katt, valp, kattunge

Med så mange produkter tilgjengelig gjennnom OptiMeal tørrmat, tørrfôr, våtfôr til hund, katt, valp, kattunge finner alle noe til kjæledyret sitt her. Hvis du trenger litt hjelp til å finne fram til ditt favorittfôr, kan du kontakte kundeservice hos oss. De har lang erfaring med fôrrådgivning til alle typer kunder, hunder og katter. Store og små. Unge og senior. Allergiske og ikke-allergiske. Steriliserte. De som trenger litt mer vekt på kroppen eller de som trenger mindre. De som har litt problemer med ledd og de som er hyperaktive. Vi løser det for deg og skal finne ditt favorittfôr blant OptiMeal hundefôr og hundemat eller Optimeal kattefôr og kattemat.

Vis mindre
1 — 36 av 45 produkter
Til toppen