Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Viktig informasjon

Auto-påfyll

Velg Auto-påfyll for en enklere hverdag og spar samtidig penger. Vi gir deg nemlig 15% rabatt på hver levering av autopåfyll og du får alltid bestillingen levert hjem på døren.


Så hva er Autopåfyll, og hvorfor vil du elske det? Her er greia:


  • 15% rabatt for deg! Jada, du leste riktig. Du får 15% avslag på hvert Autopåfyll. Det er som å få en bonus i lomma.
  • Alltid best pris! Vi slår et slag for lommeboka di. Du får alltid vår beste pris, rett og slett fordi vi bryr oss om både deg og din pelskling.
  • Frihet, ingen bindingstid!  Vi liker å holde ting enkelt. Ingen feller, ingen bindinger. Du bestemmer når du vil starte eller stoppe.
  • Liten pause? Null stress! Har du ferie, eller trenger du en liten pause? Du kan hoppe over leveringer så ofte du vil.
  • Kontroll til fingerspissene! Alt kan styres fra Min Side. Her er du sjefen!


Mer enn 15%-kampanje? Du får det!

Har vi kampanje på ditt autopåfyll som er mer enn 15% vil du alltid få laveste pris om din leveranse er i kampanjeperioden, helt automagisk.

Ingen bindingstid

Vi liker enkelhet, og det betyr ingen bindingstid. Du kan hoppe over bestillinger, trikse med leveringsfrekvensen og skreddersy din egen leveringsplan. Alt på dine betingelser, rett på Min Side.


Min Side, Din verden

På Min Side kan du tilpasse, skru og endre på ditt autopåfyll. Og husk, siste frist for forandringer er fem dager før levering – slik at alt blir klart for din pelskling.

Ekstra produkter – Uten frakttillegg

Vet du hva som er superdupert? Produkter som snacks, og saker som trenger fornyelse, de passer som pote i potesokken for autopåfyll! Ingen ekstra frakt, vi sender det sammen med ditt vanlige Auto-påfyll. Raskt og enkelt. Bare legg til produktet du ønsker med Auto-Påfyllet på Mine Sider så fikser vi det. Smart, ikke sant?

Lurer du på noe om autopåfyll?

Ta gjerne kontakt med oss på post@dyrekassen.no så hjelper vi deg gjerne. Enten det dreier seg om spørsmål om auto-påfyll, hjelp til å sette opp din første leveranse eller du trenger råd rundt leveringsfrekvens eller hvilket fôr som passer best for ditt kjæledyr.


Prisjusteringer? Vi gir deg varsling

Vi hjelper deg å være i forkant. Prisen på ditt produkt kan svinge opp og ned som følge av løpende endringer i markedsprisen. Om prisene endrer seg mer enn 10% og mer enn 100 kroner gir vi deg forhåndsvarsel på e-post. Din kostnadskontroll – nå også på autopåfyll.