Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundevogner og buggys

Sortering
hundevogn, hundevogner, buggy hund

Hundevogner | Kjøp hundevogn og buggy til hund på nett

Ut på tur, aldri sur, eller? Alle vet at hunder simpelthen elsker å gå tur, men også en hundevogn kan være det rette valget til deg og hunden din. Hvis kompis av en eller annen grunn har begrenset bevegelighet, kan du kjøpe en buggy til hund for å frakte voffsen din fra A til B. Her i Norge kjøper dessuten folk gjerne hundevogner som kan festes på sykkelen, noe som er særdeles praktisk til langturer, eller dersom du har en liten hund med korte bein. Å kjøpe en hundevogn blir gjerne sett på en investering på samme måte som et solid transportbur siden kvalitet gjerne koster litt ekstra. Usikker på hvilken buggy til hund du skal velge? Ikke fortvil - vi guider deg gjennom prosessen. 

Les mer

Stort utvalg av hundevogner på nett i Norge

Kjøper du en hundevogn, kan du heldigvis velge og vrake blant robuste modeller her i nettbutikken. En av de fremste produsentene av hundevogner er InnoPet, som også er kjent for sine solide reisevesker. For deg som handler på budsjett, kan en hundevogn fra Trixie være et godt alternativ. Det første du bør tenke på er om du trenger en hundevogn som bare skal trilles, eller om du ønsker en vogn som dessuten har feste for sykkel. Spør gjerne oss om rådgivning dersom du trenger hjelp til å velge. 

Hvem bør kjøpe hundevogn? 

Her til lands er det fort gjort at noen fnyser litt når de ser en søt voffs i en hundevogn, men vet du egentlig hvorfor folk velger å trille hunden? Årsakene bak er nemlig mange, og gjerne bedre begrunnet enn du kanskje har tenkt over. Kjøp gjerne en buggy til hund dersom:

  • Hunden din har smerter i poter og ledd, og veterinæren har anbefalt at du begrenser aktiviteten for å skåne hunden. Både leddsykdommer og alderdom kan føre til begrenset bevegelighet hos hunder.

  • Ved midlertidige smerter og skavanker for hunden som gjør at den ikke kan gå like langt som vanlig, for eksempel ved rehabilitering etter en operasjon. 

  • Hvis du selv har skadet en arm eller et håndledd, og trenger avlastning fra en hund som drar. Hunden trenger heller ikke å være i vognen hele tiden - dere kan gjerne veksle mellom å gå tur med vanlig bånd og trilling i vognen når du trenger en pause.

  • Hundevogner med sykkelfeste er perfekte for deg som skal på langtur med hunden og vil gi den en pause, eller for deg som har en liten hund som ikke er i stand til å løpe ved siden av sykkelen.  

  • I situasjoner der du vil ha full kontroll på hunden, som gåtur i byen eller på reise. I hundevognen sitter den nemlig avskjermet og i fred under kalesjen. Dette kan være fint for deg som av en eller annen grunn må bevege deg gjennom folksomme steder.

Se etter dette når du kjøper hundevogner

Vil du kjøpe en vogn, men synes utvalget hundevogner er for stort til å navigere? Da har vi et par tips til hva du bør se etter når du kjøper hundevogn på nett:

 

Størrelse på hundevognen: Store hunderaser trenger, ikke overraskende, en større vogn. Disse har gjerne et litt lavere tyngdepunkt slik at de triller stabilt og godt.

Sykkelfeste: Enkelte hundevogner kommer med feste for sykkel hvis du har behov for det.

Hva og hvor du skal bruke buggyen: Bor du i by og trenger en snerten vogn du enkelt kan trille en tur innom butikken? Eller vil du ha en sporty hundevogn med store dekk som er ekstra stabil på hullete grusveier?

God lufting: Sjekk at det er gode ventilasjonsmuligheter og sikt ut hvis hunden din liker å følge med på det som skjer utenfor. 

Sikringssystemer: De fleste modeller kommer med kroker som du kan sikre hunden din i sammen med en god hundesele og bånd. Sjekk produktbeskrivelsen for å se om du skal bruke dine egne bånd eller om dette medfølger.

Kjøp hundevogn hos Dyrekassen og få den levert rett hjem

Har du funnet en hundevogn som faller i smak? Så har vi gode nyheter til deg. Når du handler for mer enn 499 kr, spanderer vi nemlig frakten. Pakken leveres selvsagt helt hjem på døren dersom du ønsker det. Vi tilbyr dessuten alt annet av tilbehør du måtte trenge til neste trilletur med kompisen din: Godbiter, hundetepper og sammenleggbare drikkeskåler er alle nyttige produkter du kan vurdere å kjøpe til turen. Vi ønsker god fornøyelse på handleturen!

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen