Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
gå tur med kat

Tur med katt | Kjøp riktig utstyr for å gå tur med katt

Har du en pusekatt som står i vinduskarmen og ser lengtende ut på hagen eller mot skogen? Både innekatter og utekatter kan trenge godt utstyr for tur med katt. Har du en innekatt som du har lyst til å ta med ut en gang i blant? Så bør du lese videre og finne det du trenger her til å gå tur med katt. Her finner du nemlig både halsbånd, seler og bånd til neste tur, som sørger for at pus ikke stikker av. Du får dessuten kjøpt sykkelutstyr til deg som har lyst til å transportere Simba på sykkelen – sikkert og effektivt. Vi har selvsagt ikke glemt dere som har utekatt: Her får du også et stort utvalg av halsbånd beregnet på katter samt reflekser og lys du kan feste på dem. 

Les mer

Gå tur med innekatt | Dette trenger du

Det er mange ulike og gode grunner til at katteeiere velger å holde katten sin inne. Sikkerhet er ofte det sterkeste argumentet, særlig for folk som bor i byen eller langs trafikkerte veier. Enkelte med innekatt ønsker å gå tur med katten en gang i blant, slik at pus får snust på og utforsket naturen med alle sine dufter og inntrykk. Tur med katt er nemlig en aktivitet som kan være svært spennende, men det krever som regel at du sikrer pus med en god kattesele eller halsbånd som du kan feste et bånd i. Slik har du kontroll på hvor pus beveger seg til enhver tid. 

Tilvenning til utstyr for tur med katt

Har du kjøpt utstyr til å gå tur med katt, gjelder det å smøre seg med litt tålmodighet og la katten venne seg til å bruke kattesele eller halsbånd. God passform er dessuten viktig slik at turutstyret sitter godt og behagelig. Vi anbefaler at du tester utstyret hjemme og trener med pus før dere labber i vei ut i naturen. Først når katten er vant til å gå med halsbånd eller sele, kan du prøve å feste turbåndet i det. Husk at det kan bli mange inntrykk for en “uskyldig” innekatt første gangen dere går tur, derfor er det viktig å ikke utsette katten for unødvendig stress som et nytt halsbånd kan medføre. 

Turutstyr til utekatt | Halsbånd med automatisk åpnemekanisme

Også erfarne utekatter kan trenge bånd og lys til alle eventyrene den er på. Vi anbefaler alle å ID-merke katten sin, men et halsbånd med navneskilt kan være et fint supplement til deg med utekatt, i tilfelle den går seg vill og noen hjelpsomme fremmede finner den. I tillegg får du kjøpt lys og reflekser som sikrer pus i nattemørket. Enkelte er bekymret over sikkerheten til utekatter med halsbånd, siden det innebærer en viss risiko for å hekte seg fast når det ikke er du selv som går tur med katten. Når du kjøper halsbånd beregnet på katter, kommer disse heldigvis med en egen sikkerhetsmekanisme som gjør at båndet åpnes automatisk dersom katten setter seg fast i noe mens du ikke er der. Klipsen vil nemlig åpnes når katten drar i båndet. 

Sykkeltur med katt? Joda, det er mulig

Har du behov for å transportere katten din fra A til B, er en sykkelkurv et godt alternativ for deg som pleier å sykle. Disse passer til korte turer med katten, enten det er i byen når du skal til veterinæren eller ut i parken der du har tenkt til å gå tur med katten. Enkelte katter elsker å sitte på sykkelen og kjenne vinden i værhårene. Sjekk utvalget her i nettbutikken og les produktbeskrivelsene for å se om det egner seg til dine behov. 

Kjøp det du trenger til å gå tur med katt på nett hos Dyrekassen

Har du funnet det du trenger til å gå tur med katten? Spør oss gjerne om rådgivning dersom du er usikker på hva du trenger – vi har full forståelse for at det noen ganger kan være litt vanskelig å velge når du handler utstyr til å gå tur med katt på nett. Her hos Dyrekassen får du valgt mellom gode kvalitetsmerker som har spesialisert seg på katteutstyr, så vi er sikre på at det finnes noe for enhver smak og lommebok. Når du handler for mer enn 499 kr, spanderer vi attpåtil frakten – så her er det rom for å fylle på det du trenger av godbiter og leker mens du er i gang. Vi ønsker god fornøyelse!

Vis mindre
1 — 36 av 42 produkter
Til toppen