Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Refleks og lykter

Refleksvest katt, lykter katt

Refleks til katt | Kjøp refleksbånd og lykter til katt på nett

Har du en liten pusekatt som elsker å dra på eventyr på nattestid? Hvem vet hva katten finner på - kanskje har den en het romanse med en annen katt eller lever ut jegeren i seg til det fulle? Uansett er det viktig å sikre katten med refleks og lys slik at den er sikret i trafikken. Her i Norge har vi lange perioder om høsten og vinteren der mørket legger seg over landet fra tidlig kveld til sent om morgen. Helt nord i landet dreier det seg om enda flere timer vinterstid. Hos Dyrekassen får du kjøpt små, praktiske lykter til katt og refleksbånd som passer til katter som er vant til å bruke halsbånd. Det burde finnes noe for alle og enhver når det kommer til design; her får du nemlig reflekser i alle slags farger og nette lys og lykter spesielt tilpasset små kattekropper. 

Les mer

Sikre katten i trafikken og kjøp refleksbånd til katt

Til hunder er det mange som velger en snerten refleksvest for å holde styr på og sikre hunden. Refleksvest til katt er litt mer utfordrende fordi det er sjelden katter liker å ha på seg klær som dekker store deler av kroppen. I stedet for refleksvest til katt, kan du velge et refleksbånd som gjør at katten synes godt i mørket. Forutsetningen er at katten din er komfortabel å gå med kattehalsbånd eller sele. Du får kjøpt egne reflekser til katt som du fester på eksisterende bånd, eller du kan kjøpe spesiallagde og søte refleksbånd til katt. 

Refleks til katt | Velg blant kjente og pålitelige merker 

Her hos Dyrekassen tilbyr vi refleksbånd og refleks til katt fra kjente og pålitelige merkevarer som Active Canis, Rogz og flere til. Det er også mulig å velge reflekser i utvalget til hunder, men da må du velge blant de minste størrelsene og selv sørge for at de er smale og lette nok til katten. Enten du bruker refleks til katt til å feste på bånd, eller turklare refleksbånd, må du passe på at katten har god bevegelsesfrihet. I tillegg må du påse at ingenting av utstyret som katten har på seg kan feste seg fast i ting når den er ute på eventyr. Dagens halsbånd til katt kommer heldigvis som regel med en åpnemekanisme som skal løsne båndet automatisk dersom katten har satt seg fast i noe og drar i båndet. Se gjerne etter dette når du kjøper refleksbånd til katt.

Kjøp lys og lykter til katt for ekstra sikkerhet

Kjøper du lys eller lykter til katt, er pus enda bedre synlig i mørket. Her er det viktig å huske på at store, dinglende lykter kan være sjenerende for katten dersom den kommer i synsfeltet til katten. Kjøp derfor lykter til katt som er spesialdesignet til dette; De er gjerne lette og små i størrelse, har ikke for kraftig lys og klipses tett inntil halsbåndet. 

Finn alt du trenger av refleksbånd, lys og lykter til katt hos Dyrekassen 

Sjekk utvalget nedenfor og kjøp det du trenger av refleksutstyr og lykter til katt. Vi håper også at du som har snust på refleksvest til katt finner gode alternativer som er bekvemme for pus. Med rett utstyr sikrer du nemlig bestevennen din i mørket og forhindrer ulykker i trafikken. Det er faktisk slik vi har lært fra barnsben av - refleks redder liv!

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen