Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattetepper

Kattetepper, tepper til katt, koseteppe til katt

Kattetepper, tepper og koseteppe til katt

Kattetepper er det koselige, praktiske og faktisk veldig funksjonelle alternativet til seng. Tepper til katt er så enkelt som det kan bli, men mange katter vil allikevel foretrekke det framfor mer forseggjorte plasser å hvile og sove. Pass på at du kjøper et katteteppe med god kvalitet som tåler maskinvask på høy temperatur. Seksti grader er det vanlige, og på denne temperaturen drepes midd effektivt. Pollen og rester av hudflak fjernes også. Da holder du katteteppet rent og pent og hygienisk for katten din. Koseteppe til katt kommer i forskjellige størrelser. Når du skal kjøpe katteteppe på nett må du sjekke størrelsen. Noen utgaver kommer i forskjellige størrelser. De små holder vanligvis helt fint til katter, mens de største brukes mest av hunder siden de bruker samme type.

Les mer

Kattetepper

De aller fleste kattetepper er laget av fleece med ekstra god, myk og deilig plysj. Litt luksus i hverdagen som katt, kan man egentlig si. Et godt katteteppe er som å flyte på en sky av plysj. Fordelen med et katteteppe er;

  • Et personlig sted å slappe av for katten
  • Kattehår havner ikke over alt men på teppet som kan vaskes eller støvsuges
  • Beskytter møbler
  • Varmt
  • Kan enkelt tas med eller legges hvor som helst

Kattetepper kommer i forskjellige størrelser. Noen utgaver kommer i mange forskjellige og skal da være tydelig merket med størrelse i for eksempel centimeter. Andre kommer kun i en størrelse men produktinformasjonen skal fremdeles fortelle hvor stort det er. For en katt trenger du ikke et veldig stort koseteppe. Det er litt avhengig av hvor du skal bruke det. Hvis det skal være på gulvet er lite helt fint, mens hvis du skal dekke til og beskytte møbler kan stor størrelse være å foretrekke. De store teppene er også brukt av hunder, som jo krever en god del mer plass hvis det er store raser vi snakker om.

Tepper til katt

Tepper til katt brukes enten direkte på gulvet eller på møblene. Hvis det brukes direkte på gulvet vil det gi god beskyttelse mot underlaget som kanskje er kaldt og hardt. Katter er ofte ikke spesielt kresne, men det kan være godt å ha et mykt og varmt sted i stedet for litt kalde gulvfliser. Hvis du er redd for møblene dine eller bare syns det kan bli litt vel mye kattehår å fjerne, er et søtt koseteppe til katt et supert valg i sofa og stoler. Kjenner vi katter rett vil de nok ha lyst til å ligge alle andre steder enn akkurat på teppet, men de kan fint lokkes med litt kattemynte eller kanskje noen godbiter. Kattemynte er fint å bruke for å lokke fram ønsket oppførsel, for eksempel sted å ligge. Det er ikke noe galt i å tenke på møblene sine samtidig som man tenker på kattens beste, og det er ingen automatikk i at kjæledyr skal ha fri tilgang til alle steder i huset. Det er opp til deg selv hvordan du vil ha det, og med litt trening får du katten med på leken.

Koseteppe til katt og vasking

Et katteteppe med god kvalitet tåler vasking på høy temperatur. Ved 60 grader drepes midd, og dette er veldig viktig for å unngå helseproblemer. Hudflak og for eksempel pollenrester fjernes også effektivt. Når du kjøper koseteppe til katt på nett oppfordrer vi på det sterkeste til å sjekke anvisningene for vasking før du slår til på noe. Det er altså ikke bare snakk om et praktisk problem som løses, det er faktisk best å vaske på skikkelig varme med tanke på helse. Vær klar over at alle slike typer fluffy og kosete kattetepper vil miste litt av volumet etter hvert som det brukes og vaskes mer og mer. Kattetepper med god kvalitet holder generelt lengre og beholder den myke følelsen bedre enn de rimelige teppene. Et søtt koseteppe til katt koster ikke så mye hvis du kjøper det på nett i Norge. Selv de beste teppene har grei pris. De slites ut før eller siden, og da er det jo greit å vite at de ikke koster en formue. Hvis du vil at et katteteppe eller andre ting skal vare lenge er det greit å tilby flere alternativ. Hvis katteteppet brukes hele tiden slites det raskere, og en katt bør ha flere forskjellige steder å slappe av og ha kontroll. For eksempel et klorestativ med et høyt sted å hvile litt, en vanlig seng plassert et trygt sted og et katteteppe kanskje plassert i sofaen eller et annet sted hvor familien samles. Katter er jo del av familien, og å gjøre det koselig for dem med et koseteppe til katt er et godt valg.

Vis mindre
1 — 8 av 8 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen