Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattehuler

kattehule på nett

Kjøp kattehule på nett hos Dyrekassen

Har du en leken liten krabat der hjemme? Eller en lathans som bare eeelsker å sove? Da er en kattehule det perfekte supplementet til kattens leker og senger. Katter elsker nemlig å gjemme seg i huler, esker og tunneller, fordi de appellerer til kattens instinkter om å oppholde seg i lune, trygge huler. Dessuten kan en kattehule brukes som det perfekte gjemmestedet under leken jakt sammen med kattens tobeinte bestevenn. 

Les mer

En kattehule er perfekte for late dager

Husker du da du var liten og bygde en festning under stuebordet? Eller kanskje hadde du et lite slott av en snøhule i hagen om vinteren? Sannsynligvis var det ikke bare festlig stemning der, men også et sted som kjentes trygt og godt. Der har du nok noe til felles med katten din – de firpotede vennene våre vet nemlig også å sette pris på lune rom der de kjenner seg sikre og kan være avskjermet fra omverdenen. 

En kattehule er nemlig det perfekte oppholdsstedet når pus skal ta seg en lur. Som du sikkert har lagt merke til, blir det mange slike soveøkter på katten i løpet av dagen. Som dyr flest liker katter å kjenne seg trygge og beskyttet. Kattehuler er dermed et fabelaktig valg for katten. Her er det lunt, varmt og godt, samtidig som resten av verden kun er et lite trinn eller to unna. Mon tro hva pus drømmer om der inne?

Myke materialer for maksimal komfort

De aller fleste kattehuler er myke og koselige, enten de er trukket i mykt stoff eller har polstring og puter. Vi er sikre på at du kan finne en kattehule som katten din liker her, enten den foretrekker plysjstoff, filtmaterialer, fleece eller andre materialer. Du får også syntetiske trekk som har den fordelen at de er utstyrt med anti-skli. Mange foretrekker å velge en kattehule med avtagbart trekk som enkelt kan vaskes for hånd eller i maskin. Dersom de ikke er avtagbare, sjekker du hvordan de best rengjøres – dette er som regel oppgitt av produsenten. En grundigere rengjøring er viktig i ny og ne slik at kattehulen holder lenge, og du unngår skjemmende flekker eller uønsket lukt.

Prøv en kattehule til lek og moro

Lek er ikke bare gøy, men også essensielt for kattens utvikling og aktivitetsnivå. Mange kattehuler fungerer både som soveplass og et sted til lek – enten de er kombinert med kloreleker, hengekøyer eller tunneler. Når pus har en kattehule til rådighet hjemme kan dere bruke denne til lek sammen – når du tar frem laserpekeren eller gøyale aktivitetsballer og kuler, kan du late som om at disse gjemmer seg i hulen slik at katten mister dem ut av synsfeltet. Dette vekker kattens nysgjerrighet og jaktinstinkt siden det ser ut som at «byttedyret» faktisk prøver å gjemme seg i eller utenfor hulen. 

Hvilken kattehule bør jeg velge? 

De fleste kattehuler gjør jobben når det kommer til et sted å sove i – det skal vanskelig gjøres å finne en kattehule som ikke er komfortabel. Katter kan likevel være litt kresne og kanskje foretrekke et bestemt stoff å ligge på. Heldigvis har du mange valgmuligheter her. Du bør også vurdere om du vil ha en kattehule som er del av et større stativ, med plass for kloring og klatring. En liten kattehule er dog et supert valg dersom du har begrenset med plass eller ønsker å plassere en hule i et rom som mangler gode liggeunderlag for katten – som på kjøkkenet eller i gangen. 

Med det store utvalget av kattehuler har du også muligheten til å velge varianter som designmessig er svært flotte. Du får nå nemlig tak i både moderne og mer tradisjonelle design. Vi har selv veldig sansen for modellene i filtstoff med ulike gråtoner, og flere av kattehulene er dessuten tilpasset slik at de passer perfekt inn i IKEAs Kallax-hyller. Supersmart for deg som vil ha en diskret og minimalistisk løsning.

Bestille kattehule i Norge? Flere fordeler ved å velge Dyrekassen

Nå, har du funnet din favoritt? Hvis ikke, bør du ta en kikk på utvalget nedenfor. Finner du ikke det du leter etter, må du gjerne også besøke de andre kategoriene for kattemøbler. Bestiller du fra oss, leverer vi varene dine raskt og helt hjem på døren. Attpåtil spanderer vi frakten når du handler for mer enn 499 kr, så vi ønsker god fornøyelse med shoppingen!

Vis mindre
1 — 20 av 20 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen