Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattesenger

kattesenger, seng til katt

Kjøp kattesenger og seng til katt på nett

Har du en lodden liten snorkfrøken i hus? Ei lita frøken eller en herremann som sover søtt hele dagen? Vi vil tippe at katten din er som katter flest og sover når og hvor den vil. Katter elsker nemlig å sove. Mange katter har en favorittkrok de har valgt som soveplass, men som regel liker de også å legge seg ned der det passer dem best. Som katteeier kan det bli en del ekstraarbeid med å fjerne hår fra sofa- og dynetrekk, så hvorfor ikke kjøpe en deilig katteseng som er kun til pus? 

Les mer

Her hos oss finner du senger i mange ulike design og størrelser, så det burde være mulig å finne noe selv til den mest kresne katt. Katter elsker gode og lune kattesenger der de kan krype opp, gjøre seg komfortable og ta en kjapp (eller lang) lur. I dag får du tak i seng til katt med design som dessuten glir rett inn i boligen på elegant vis, enten du har en interiørstil som er fargeglad og full av nips og dekorasjoner, eller en stilren skandinavisk og moderne stil.

Husk dette når du velger seng til katt

Når du kjøper kattesenger på nett, kan det være vanskelig å velge. Det viktigste for folk flest er å finne en seng som er behagelig å ligge på for pus, for kattens komfort kommer i første rekke. Dersom du allerede har en seng til katt, eller du vet at pus har et favorittsted der hjemme, kan det være hjelpsomt å velge en seng som ligner denne når det kommer til materialer og fasthet. Dessuten synes mange det er praktisk å velge en seng som enkelt kan rengjøres – enten med et trekk som kan tas av og vaskes i maskin, eller at hele kattesengen kan vaskes. Enkelte modeller kommer også med underlag som kan vaskes for seg. 

Rengjøring av kattesenger

For generell rengjøring er det lurt å fjerne løse hår med jevne mellomrom. Sjekk vaskelappen før du eventuelt hiver trekket i vaskemaskinen – noen senger har deler som ikke tåler å gjennomfuktes. Flekker som du oppdager med det samme fjerner du med en fuktig klut eller et mildt rengjøringsmiddel beregnet på stoff. Fleece og plysj tåler som regel en skikkelig vask, mens semsket skinn, sauskinn og filt skal rengjøres for hånd. Slik sørger du for at kattesengen holder seg ren og pen over tid, og katten får glede av sengen lenger. 

Populære produsenter av seng til katt

Det er etter hvert kommet svært mange leverandører av kattesenger og annet utstyr til katt. Vi anbefaler at du kikker innom med jevne mellomrom dersom du ikke finner det du søker i dag. Vi tar nemlig kontinuerlig inn stilige, gøyale og praktiske kattesenger fra nye og gamle merker. Et par av våre favoritter er:

  • Trixie: En favoritt blant mange katteeiere da de har et stort utvalg av senger både til hund og katt. Merket utmerker seg med sine myke plysjsenger i fargerike design.

  • Ibiyaya: Kanskje mest kjent for sine kule reisevesker, men også innen seng til katt gir de oss utrolig stilige design. 

  • Nufnuf: Her får du det beste fra to verdener – stilrene design og herlig myke og lune senger til pus.

  • Kerbl: Briljerer også med sine nøye gjennomtenkte og stilfulle design tilpasset moderne, norske hjem.

  • Andre merker: Både erfarne produsenter og nye aktører slipper kattesenger med jevne mellomrom, og vi tar kontinuerlig inn produkter som vi tror at våre firbeinte kunder vil sette pris på.   

Kjøp seng til katt hos Dyrekassen og få fri frakt ved kjøp over 499 kr 

Vi velger ut senger fra velkjente merker som holder høy kvalitet og har lang holdbarhet. Dermed kan du velge din favoritt blant et stort utvalg av kattesenger. Ta en kikk nedenfor og finn et design som gjør både deg og pusen glad. Når du handler for mer enn 499 kr, spanderer vi frakten helt hjem til deg på døren – dersom du vil. Ellers kan du selvsagt hente pakken din på ditt lokale utleveringssted. Trenger du hjelp til å velge? Spør oss gjerne om råd – vi er her for deg og svarer deg på dine spørsmål. Vi ønsker god fornøyelse med shoppingen og håper at pus sover godt i den nye kattesengen.

Vis mindre
1 — 36 av 42 produkter
Til toppen