Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Katteklippere og kattesaks

Katteklipper, kattesaks, klippemaskin katt, kattetrimmer

Kjøp katteklipper og kattesaks på nett hos Dyrekassen

Prrrr...  Det er vel ikke noe som er så deilig som å ha en malende pusekatt i fanget å kose med, eller? For å holde pelsen myk og sunn, kan det være godt å gi katten litt ekstra pleie på den fronten. Særlig gjelder dette langhårede katter som er utsatt for floker i pelsen, men også for raser med kortere pels eller som av ulike årsaker ikke klarer å ta like godt vare på pelsen. I tillegg til gode børster og kammer anbefaler vi at du går til innkjøp av en god katteklipper og kattesaks. 

Les mer

Klippemaskin katt | Fordeler med en god katteklipper

En katteklipper er et nyttig verktøy for deg som vil stelle pelsen til langhårede katter. Søker du en katteklipper på nett i Norge, har du kommet rett: Hos Dyrekassen finner du utstyret du trenger til korrekt stell av kattens pels. Moderne katteklippere er enkle i bruk med god batteritid og ergonomisk grep som forenklet klippingen. Vi tar inn holdbare merker av høy kvalitet. 

En god katteklipper kjennetegnes gjerne av at den har utskiftbare skjær og munnstykker som du kan justere lengden (avstanden) med, slik at du kan bruke den som en kattetrimmer. Andre nyttige egenskaper kan være ulike hastigheter og et slankt design som letter trimmingen. 

Kattesaks | For nøyaktig stussing og klipp

En god kattesaks er gjerne i rustfritt stål og har et behagelige, ergonomisk grep. Du får kjøpt ulike typer til fasong klipp, trimming og klipp rundt poter og ører. Av spesialiserte kattesakser, finner du: 

Potesaks: Potesakser ligner vanlige sakser, men har gjerne avrundede tupper for å unngå riper og skader på små poter. Dette er spesielt viktig siden katten ikke alltid holder seg i ro under klipping. Brukes til å trimme hår på potene og mellom putene.

Øresaks: Enkelte katter kan få overflødig hår på ørene som kan trimmes lett. Hår i ørene skal normalt ikke fjernes hos friske og sunne katter – disse hårene beskytter nemlig øret fra smuss og skadedyr. 

Effileringssaks: Du kjenner kanskje igjen lignende sakser fra frisøren? Disse saksene med tagger brukes til å tynne pelsen er et meget praktisk verktøy for deg med en langhåret katt. 

Trenger katten virkelig en hårklipp?

Ja og nei. I utgangspunktet trenger ikke katters pels å klippes, men for langhårede katter og enkelte andre rasekatter, kan det være nyttig å gå over med en katteklipper eller kattesaks med jevne mellomrom. Kattens velbefinnende kommer alltid i første rekke, og pelsen skal ikke klippes eller trimmes fordi det ser gøyalt ut, men blant annet for å unngå floker, at pelsen blir unødvendig skitten eller dersom katten har meget tykk pels. Dersom katten har hudproblemer som skal behandles med kremer og lignende (i samråd med veterinær), kan trimming av pelsen også være nødvendig for å komme skikkelig til. 

Velg blant kjente produsenter av katteklippere i Norge

Vi tilbyr klippere og sakser fra velkjente produsenter av pleieprodukter beregnet på katter. Enkelte av disse kan dessuten brukes både til hund og katt. Populære merker inkluderer Oster, M-Pets, Trixie og KW. Sistnevnte har spesialisert seg på pelspleie, så her får du meget gode og spesialiserte produkter som holder kattens pels sunn og fin. Felles for alle merkene er at de har lang erfaring med å levere praktiske og solide produkter til katt og hund. Vi tar dessuten stadig inn nye og spennende varer fra pålitelige produsenter, slik at du som kunde skal få dekket alle dine behov hos oss. Kom gjerne innom igjen dersom du ikke finner det du leter etter ved første forsøk, eller ta kontakt med oss for rådgivning om et passende alternativ.  

Flere fordeler ved å bestille kattesaks og katteklipper på nett

Når du handler hos Dyrekassen, kan du velge hjemlevering helt hjem på døren om du ønsker det. Vi spanderer også frakten dersom du handler for mer enn 499 kr. Det kan dermed være lurt å gå til innkjøp av flere pleieprodukter når du skal velge ny katteklipper. Varene leverer vi raskt hjem til deg. Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med kundeservice – vi sitter på mye kunnskap om kattehold og hjelper deg mer enn gjerne. 

Vis mindre
1 — 24 av 24 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen