Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Salver, kremer og sprayer

Kattespray, kremer katt, salver katt, spray katt

Kattespray, kremer og salver til katt

Kattespray, salver til katt og kremer til katt er en kategori med flere produkter som er veldig greie å ha, men som du kanskje ikke kjenner til. Pleie for pels, hud og poter tenker man ofte at katten fikser selv, men det kan være greit med litt hjelp også. Her finner du ting som poteimpregnering, aloe vera spray, solkrem og spray for pelsen. Visste du at katter svetter gjennom potene sine og ikke huden? Det er en av mange ting som er veldig spesielt med kattepoter, og grunnen til at du skal hjelpe til med å ta ekstra godt vare på dem med kattespray, kremer til katt og salver til katt.

Les mer

Kattespray

Blant typene kattespray finner vi blant annet en Aloe Vera spray for poter. Den pleier og beskytter potene mot for eksempel salt. Katter svetter gjennom potene sine. Ikke huden og pelsen slik du gjerne tror. De er også vaskesvamper som den bruker til rengjøring av seg selv, eller kanskje andre katter. Hvem vet. Hvis en katt blir redd kan den svette ekstra mye gjennom potene. Poteimpregnering er også en type spray til katt. Den gjør akkurat det den sier - impregnerer poten men samtidig beholder den alle de naturlige egenskapene som gjør potene så viktig. Å bruke spray til katt på potene er et forebyggende tiltak. Bruk det hvis du for eksempel vet at katten din sliter med salt langs veiene om vinteren eller varm asfalt om sommeren. Hvis dere skulle være så uheldig å få skader på potene er det best å bruke forskjellige typer salver og kremer til katt. Disse lindrer mer enn en spray og beskytter samtidig godt. Kattespray kjøper du på nett i Norge og kan være trygg på at du får kvalitetsprodukter som ikke er skadelig for katten. Vi anbefaler alltid å kjøpe kjente merker. Sjekk gjerne med oss hvis du har spørsmål om type produkter som kan være aktuelt for din katts behov og hvordan det brukes.

Flokespray er en artig type kattespray. Nei, den lager ikke floker men den gjør det lettere å gjerne flokene når de først har oppstått. En slik spray er et fint hjelpemiddel hvis din katt sliter med floker, sammen med en skikkelig god børste eller til og med en flokekutter.

En annen type spray til katt er antislikk spray. Den brukes ikke på ting du ikke vil at katten skal slikke på, men sprayes på sår eller andre ting katten har veldig lyst til å slikke på men ikke skal røre. Sår skal få være helt i ro for å leges skikkelig. Antislikk spray til katt er ikke giftig og brukes gjerne sammen med sårspray. Den er desinfiserende alene, men brukes oftest i kombinasjon med andre sprayer til katt.

Salver til katt

Salver til katt handler mest om poter og pleie av disse. Kattens poter er utrolig viktige og du må ta godt vare på dem sammen med katten din. Katter pleier seg selv i stor grad, men det er absolutt ikke skadelig å gjøre en ekstra innsats for å gi dem et enda bedre og lengre liv. Poteimpregnering og lanolin er fine å bruke for å holde dem i topp stand. Visste du at putene på kattepoter fungerer som støtdempere? Det er sikkert som å gå på store, myke dunputer. Mens de går eller ligger eller bare står i ro kan de også merke vibrasjoner gjennom potene. De plukker opp selv små signaler som kan komme fra byttedyr eller noen som jager dem. Eller bare deg som kommer hjem fra jobb. Dinosaurene gikk på tærne og det gjør kattene også. Er ikke det litt kult? Noen ganger kan sikkert personligheten minne litt om en dinosaur. Det er raskere å gå på tærne. De er litt mer på vakt og klar til å reagere kjapt. Som du skjønner er potene superviktig å ta godt vare på, og selv om katten gjør en fin jobb selv kan du hjelpe litt med blant annet kremer til katt og kattepoter. Lanolin er en fin salve til katt som gjerne kan brukes på såre poter. Den lindrer og beskytter mot flere skader.

Solkrem til katt er også en type salve til katt. Det er faktisk sant at katter kan bli solbrent. Det er ikke et spesielt utbredt problem, men hold øye med kattens hud og se etter tegn på dette når vi er i den varmeste tiden av året. Det varierer også med rase, enkelte har større sannsynlighet for å oppleve problemer med dette og kan trenge en type salve til katt som beskytter og lindrer litt.

Vis mindre
1 — 8 av 8 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen