Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Kattepleie

Kjøp utstyr til kattepleie på nett

Skjem bort katten din! Hos Dyrekassen har vi en rekke produkter innenfor kattepleie som vil gi katten din rene spa-opplevelsen hjemme. Du kan pleie katten din med pelsrens som vil gi en blankere og tykkere pels, eller bade den med en av våre sjampoer av høy kvalitet som dessuten vil gjøre at katten din dufter herlig etter badet. I tillegg har vi tilskudd, vitaminer og alt du trenger til pleie av pels og poter.

Les mer

Kattepleie for pels 

Badetid er sjelden favoritten til pus, men noen ganger må vask av deler eller hele pelsen til hvis katten er har fått smuss i pelsen som den ikke selv får bort, som når den har rullet seg i noe. Enkelte rasekatter med lang pels kan også trenge ekstra pleie og gode børster. Her i nettbutikken finner du karder, kammer og børster tilpasset ulike pelstyper og dermed behov, fra velkjente merker.

Dessuten får du kjøpe velduftende sjampoer og balsam som er tilsatt naturlige dufter som bidrar til at pus slapper av under prosessen, og som er milde og skånsomme mot huden. Sjekk utvalget og sørg for at du har alt du trenger for en ren og pen pus!

Pleie av klør

Kattens klør skal selvsagt aldri fjernes, men litt stussing kan være aktuelt særlig for innekatter som ikke sliter på klørne naturlig, eller for utvekster som ikke skal være der. Selve prosessen trenger ikke å være så vanskelig som mange frykter, men spør gjerne veterinæren om råd og veiledning. I tillegg til å vite hvordan, bør du ha en god klipper som letter klippingen. 

Kremer og salver til katt

Vi tilbyr kremer og salver til å pleie både pels og hud, og som kan gis uten at de er foreskrevet av veterinær. Du bør likevel alltid rådføre deg med dyrlege dersom du har mistanke om underliggende sykdom eller parasitter. Du vil finne vanlige behandlinger for både pels og puter så vel som solkrem dersom katten har eksponerte hudområder, eller flokespray som hjelpemiddel når du skal gre ut floker. 

Vis mindre
1 — 36 av 172 produkter
Til toppen