Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Viktig informasjon

Betalingsinformasjon

Klarna

Gjennom vår betalingsleverandør Klarna kan vi tilby både kortbetaling og faktura. Velger du faktura har du 14 dagers betalingsutsettelse og mottar faktura på den e-postadressen du har oppgitt under bestilling.

Alle spørsmål knyttet til utsendt faktura håndteres direkte av Klarna. Her finner du kontaktinformasjon til Klarna.

Det forekommer ingen ekstra gebyrer eller kostnader ved kjøp med faktura.

Kortbetaling

Betaling med kort er lett tilgjengelig og sikkert og vi aksepterer MasterCard og Visa.

Når du betaler med kort, reserverer vi beløpet ved bestilling (engangskjøp), eller 2-3 dager i forveien av forsendelse ved auto-påfyll. Kortet belastes først når varene er sendt. Dersom du returnerer varen vil avtalt beløp bli tilbakeført til samme kort som du betalte med.

Vi gjør oppmerksom på at Dyrekassen ikke på noe tidspunkt har tilgang til noe informasjon om ditt kort eller betalingen.

Betalingspåminnelse

Har du fått en betalingspåminnelse fra oss? Da ber vi deg vennligst dobbeltsjekke følgende:

Når betalte du fakturaen?

Dersom du er usikker på om betaling på din faktura har gått gjennom i nettbanken, ber vi deg kontakte banken din eller fakturautsteder. Dyrekassen benytter både Klarna og Arvato Finance med tanke på fakturabetaling. Her finner du kontaktinformasjon til Klarna og Arvato Finance.

Har du glemt å betale fakturaen din?

Har du fått en betalingspåminnelse om utestående fordring, ber vi deg vennligst betale fakturaen så snart du kan og kontakte fakturautsteder om du har spørsmål eller innsigelser. Fakturautsteder hos Dyrekassen er en av våre samarbeidspartnere Klarna eller Arvato Finance, noe som står tydelig oppført på selve betalingspåminnelsen. Vi minner om at det er ditt ansvar å etterlyse fakturaer du eventuelt ikke har mottatt og at Klarna og Arvato Finance vil ilegge gebyrer og renter ved for sen eller mangelfull betaling.

Vi gjør oppmerksom på at Dyrekassen ikke på noe tidspunkt kan holdes ansvarlig for eventuelle gebyrer du pådrar deg, og innsigelser rundt gebyrer må rettes til fakturautsteder (Klarna eller Arvato Finance).