Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kosttilskudd og vitaminer

Kjøp kosttilskudd vitaminer til katt

Kosttilskudd og vitaminer for katt eller kattunge

Kosttilskudd til katt og vitaminer til katt kan være et viktig tillegg til kattens vanlige kosthold. Så lenge du kjøper skikkelig kvalitetsfôr til katten din, vil den få i seg alt den trenger av vitaminer og næring. Taurin er et eksempel på dette. Stoffet er livsviktig for katter de klarer ikke å produsere nok selv. Derfor må katten få det gjennom maten. Billig mat inneholder dessverre ofte for lite eller nesten ingenting av taurin, men kvalitetsmat gjør det. Derfor kjøper du kvalitet. Det er ikke mulig å spare på kattemat og supplere med vitaminer. Det blir usunt og dyrere. Hold deg til kvalitesfôr og bruk kosttilskudd til katt og vitaminer til katt kun når det er nødvendig.

Les mer

Kosttilskudd til katt

Å kjøpe kosttilskudd til katt på nett handler stort sett om produkter med Omega 3, 6 og 9. Fettsyrene er gode for kattens helse. Spesielt Omega 3 er interessant som kosttilskudd til katt. Det hjelper på pelsen som blir tykkere og mer skinnende. Og det er bra for katter med allergier og tørr hud. Prøv for eksempel lakseolje. Denne kan brukes på maten for å gi bedre appetitt. Det er faktisk et kosttilskudd som gir bedre appetitt, lukter deilig for katten og altså inneholder mye sunnhet. Kosttilskudd til katt skal holdes enkelt. Ikke prøv deg frem med ting du leser på nett. Stol på veterinær og eksperter hos forhandlere. Dette er mennesker med kunnskap.

Kosttilskudd til kattunge

Når du skal kjøpe kosttilskudd til kattunge på nett kjøper du det samme som til voksen katt. Stort sett. Det er enkelte produkter som kanskje er merket kun for kattunge, men de finner du lett ut av. Kosttilskudd til katt som også kan brukes som kosttilskudd til kattunge doseres bare annerledes. Mindre mengder til kattunge enn voksen katt, selvsagt. Det er stort sett lakseolje og andre fiskeoljer som brukes som kosttilskudd. Disse inneholder blant annet Omega 3 som er sunt for katten.

Vitaminer til katt

Vitaminer til katt skal du kjøpe etter råd fra veterinær. Ikke medisiner katten med vitaminer på egenhånd. Vi går generelt for lite til veterinær med katter. De må like ofte som hunder. Kanskje oftere. Katter er nemlig ikke flink til å gi beskjed når noe er galt. Gjør det til en vane å gå til veterinær med katten din. Hvis du trenger vitaminer til katt får du beskjed der. Da kan du eventuelt kjøpe vitaminer til katt på nett etterpå. Våre produkter er like bra og trygge som de du kjøper gjennom veterinær.

Kjøpe vitaminer til katt på nett

Å kjøpe vitaminer til katt på nett er trygt og enkelt. Du får gode priser og godt utvalg. Alle våre produkter der fullstendig trygge og testet. Det selges ikke dårlige produkter innen vitaminer til katt i Norge.

Vitaminer til kattunge

I enkelte tilfeller kan veterinæren finne ut at kattungen trenger ekstra tilførsel av vitaminer. Det skader på ingen måte, men du må kun gjøre det hvis det er nødvendig. Med normalt kosthold for kattungen i seg nok. Vitaminer til kattunge er de samme som til voksen katt, men doseringen varierer.

Kjøpe vitaminer til kattunge på nett

Alle vanlige vitaminer som kan være nødvendig for en kattunge etter konsultasjon hos veterinær, kan kjøpes på nett. Du trenger sjelden å gi noe på egenhånd og skal heller ikke gjøre det bare fordi du tror katten trenger det. Her må du vite. Ikke tro. Når du skal kjøpe vitaminer til kattunge på nett er det like trygt og enkelt som alle andre steder. Du får hjelper du trenger, og kan eventuelt konsultere med våre eksperter.

C vitamin til katt

Katter produserer C vitamin i kroppen. Normalt sett trenger de ikke tilskudd av det, men C vitamin til katt kan i noen tilfeller være nødvendig. C vitamin til katt hjelper på ledd, skjelett og immunsystem. I tilfeller hvor katten har problemer med urinering, kan det noen ganger være nødvendig med C vitamin til katt. Det er viktig å understreke at det er en veterinær som skal sjekke dette. Du klarer ikke å finne surheten i kattens urin på egenhånd. Når du trenger C vitamin til katt kjøper du på nett helt enkelt og trygt.

B12 vitamin til katt

For lite B12 vitamin kan gi katter vekttap, diare og oppkast. Hvis katten din har disse symptomene skal du altså passe på og kontakte veterinær. Du skal ikke gi B12 vitamin til katt basert på antakelser og noe du tror. Det er veldig viktig at du baserer deg på uttalelse fra en ekspert, altså en veterinær. Hvis du trenger det kan du kjøpe B12 vitamin til katt på nett. Det er helt trygge produkter å bruke så lenge de brukes som anvist og kun når nødvendig. B12 er essensielt for kattens fordøyelse og generelle helse. Den kan ikke produsere det selv, men med normalt godt kosthold vil den få i seg nok B12. I kvalitetsfôr til katt er det nok B12 vitamin til katt. Det er altså best å basere seg på kvalitetsfôr framfor tilskudd, og heller gi disse hvis det skulle bli nødvendig for helsen.

Diafarm kosttilskudd og vitaminer til katt

Disse kosttilskudd og vitaminer til katt er blant våre mest populære. Her finner du godt sammensatte produkter som hjelper for forskjellige tilstander og helseproblemer. Alt fra vitaminer og Omega fettsyrer til morsmelkerstatning er tilgjengelig. Bruk produktene i samråd med veterinær.

 

Vis mindre
1 — 23 av 23 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen