Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Øre og øyne

Øyebad katt, Øye Våtservietter katt, pleie av kattens øyne, kattens apotek øyne, øreproblemer katt

Øre- og øyne-apotek til katt | Øyebad til katt, øye-våtservietter til katt og mer

Sliter katten din med rennende øyne og avleiringer rundt øynene? Eller har den overflødige hår rundt ørene du vil trimme? Så er du kommet til rett avdeling. Her får du kjøpt alt fra øyebad til katt til øye-våtservietter til katt. Med enkel pleie av kattens øyne kan du forebygge synsproblemer eller forverring av allerede irriterte øyne. Nye øye- og øreproblemer hos katt bør du oppsøke veterinæren for å avklare. Noen av de mest populære produktene her inkluderer:

Les mer

Øyebad til katt

Dersom katten har rennende øyne eller tårestriper under øynene, kan du bruke et øyebad for å rense dem. Som regel drypper du løsningen i bunnen av øynene og renser så med bomull eller en ren klut - men les og følg alltid instruksene som står på flasken. Øyebad til katt skal ikke brukes dersom du har mistanke om infeksjon eller skader på øyet. I slike tilfeller bør du oppsøke veterinæren. 

Stell av kattens øyne med øye-våtservietter til katt

Våtservietter av denne typen er meget praktiske og hendige i bruk. Disse brukes til å fjerne tårestriper under øynene eller rusk som er havnet i pelsen. Også her skal du unngå bruk ved svært irriterte øyne eller hud.

Ører og hørsel katt | Vanlige øreproblemer hos katt

Katter kan også få ørebetennelse eller andre plager med ørene sine - ikke ulikt oss mennesker. Oppdager du at pus plutselig begynner å klø seg oftere på øret, eller beveger ørene annerledes enn normalt, bør du inspisere ørene for vond lukt eller ekstra ørevoks. Ved lette plager kan du forsiktig fjerne overflødig ørevoks og holde øret rent i et par dager med ørerens. Dersom katten har smerter eller du ikke ser bedring, skal du rådføre deg med veterinær. 

Katter kan dessuten oppleve å få problemer med hørsel og ører på grunn av øreskabb, også kjent som øremidd. Denne parasitten bør likeledes behandles hos veterinær siden de kan spre seg i øregangen, noe som kan føre til mer alvorlige helseproblemer. Vanlige symptomer inkluderer sterk kløe og mørk ørevoks.

Kjøp det du trenger til pleie av kattens øyne og øreproblemer hos katt på nett

Vi tar inn gode og pålitelige produkter for øre- og øyne-apotek til katt, spesielt egnet til å pleie kattens øyne så vel som ører. Handler du inn produkter for mer enn 499 kr, spanderer vi attpåtil frakten for deg. Dessuten tilbyr vi hjemlevering helt hjem på døren din, slik at du får pleieproduktene raskt og smidig. Er du ikke like kjent med produktene her, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss for rådgivning. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om produkter for kattens hørsel og ører samt øyebehandling til katt, men minner om at dersom du har mistanke om alvorlig sykdom, skal du selvsagt kontakte veterinæren din.

Vis mindre
1 — 19 av 19 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen