Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Beroligende produkter

beroligende produkter katt, beroligende shampoo katt, beroligende olje  katt, beroligende spray katt

Kjøp beroligende produkter til katt på nett

Har du en engstelig katt og ønsker et mildt, men beroligende produkt til katt? Så er du kommet rett. Vi tilbyr både sprayer og beroligende shampoo til katt. Produktene er spesielt beregnet for bruk til katter, slik at du kan kjenne deg sikker på at produktene er trygge for pus. Når du bruker en beroligende spray til katt, eventuelt et annet type produkt, skal du alltid følge bruksanvisningene som følger med. Der vil du finne både dosering og hvor hyppig produktet kan brukes. Dersom du ikke er kjent med produktene på markedet, trenger du ikke å bekymre deg. Vi guider deg nemlig gjennom de vanligste typene her:

Les mer

Feromondiffusere og sprayer 

Katter skiller ut duftstoffer som kalles feromoner fra kjertler på ulike steder av kroppen. Slik signaliserer katten til omverdenen og andre katter hvor de står på rangstigen eller om de er i en farlig eller trygg situasjon – selvsagt også ved hjelp av kroppsspråket. Feromoner avgis også når katten markerer ved å stryke seg mot deg, møbler eller andre gjenstander. 

Blant moderne beroligende produkter til katt, finner vi nettopp feromondufter. Merket Feliway tilbyr diffusere, eller duftspredere, som skiller ut en syntetisk analog av kattens egne feromoner i rommet over tid. Disse signaliserer til katten at de er i et trygt miljø, og kan blant annet hjelpe deg med følgende:

  • Reduserer kattens generelle stressnivå

  • Reduserer uønsket atferd som kloring og markering

  • Tilvenning til nye miljøer med mange ukjente og nye dufter, som ved flytting, en nyinnflyttet katt eller kattunge

  • Forbedre forholdet mellom flere katter og forebygger slåssing

  • Beroligende på eldre, urolige katter

  • Roer ned katten ved transport

Feromoner kan ikke luktes av oss mennesker, slik at du slipper å bekymre deg over sjenerende lukter i hjemmet. Det er heller ingen maksdose på dem, dersom du er bekymret for at katten kan får i seg «for mye av det gode». Feromondufter får du kjøpt både som duftspredere og som beroligende spray til katt.

Beroligende olje til katt med urter og blomster

Ønsker du naturlige og milde beroligende produkter til katt, er oljer og spray med plantebaserte dufter et godt valg. En beroligende olje til katt inneholder som regel duft av lavendel, rosmarin, kamille eller baldrian – eller en kombinasjon av disse. I praksis fungerer disse som aromaterapi for katter, som slapper av eller blir mindre engstelige ved bruk av disse. Bruk alltid produkter som er spesielt utviklet for katter, siden disse er tilpasset kattens gode luktesans og inneholder korrekt dosering for små pusekatter. Rene oljer skal aldri brukes direkte på hverken katter eller mennesker. Når du kjøper slike produkter her er oljene utvannet og administreres som regel i sprayform, som en beroligende spray til katt

Nyttig når det er badetid | Beroligende sjampo til katt 

Badetid kan være meget stressende for katten. Selv ved vask og rens av kun deler av pelsen kan være svært ubehagelig for pus. Det er derfor viktig å skape et godt og trygt miljø for katten når du absolutt må bade den. En beroligende sjampo til katt kan bidra til å gjøre opplevelsen mer overkommelig for pus. Disse er milde og gode for kattens hud og pels, og inneholder som regel tilsetninger av urter som laveldel eller kamille, som bidrar til å roe ned katten. 

Viktig å huske på for beroligende produkter til katt 

Skal du gå til innkjøp av en beroligende spray til katt, eller bruke egne oljer, er det et par viktige kjøreregler. 

  • Bruk egne produkter beregnet på katter. Disse er tilpasset kattens luktesans og inneholder ikke stoffer som er skadelige for katter. Beroligende midler for mennesker skal ikke brukes på katter – dette gjelder også naturmidler.

  • Enkelte oljer tolereres ikke av katter, blant annet oregano 

Kjøp beroligende produkter til katt hos Dyrekassen og nyt alle fordeler

Finn dine favoritter nedenfor og vær ikke redd for å spørre oss om hjelp dersom du trenger veiledning. Vi gir deg råd om korrekt bruk av våre beroligende sprayer, oljer og sjampo til katt. Når du handler for mer enn 499 kr her hos oss, spanderer vi dessuten frakten. Pakken leveres raskt hjem til deg slik at du og pus kan ta de nye produktene i bruk innen kort tid. Vi ønsker god fornøyelse på shopping!

Vis mindre
1 — 19 av 19 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen