Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Trolleys

trolley hund

Kjøp trolley til hund på nett i Norge

Ut på reise med bestevennen din? Kjøp en trolley til hund dersom du trenger et praktisk og lett transportmiddel for hunden din. Ikke alle har bil eller muligheten til å transportere et tungt transportbur, og i slike tilfeller vil en trolley med hjul være et supert alternativ. Hvorfor bære når du kan trille? Dersom du ikke er kjent med hundetrolleyer, kan vi forklare: Dette er en snerten reiseveske med hjul, som kan minne om en trillekoffert. Dette gjør det lett å trille med seg Fido i en bag som både er komfortabel og sikker. Sjekk utvalget av trolley til hund her i nettbutikken, eller les viderer hvis du er er nysgjerrig på mer. 

Les mer

Multifunksjonell trolley til små og mellomstore hunder 

De fleste trolleyer til hund er relativt små og passer derfor best små til mellomstore hunder. En god hundetrolly er både stabil, robust, vannavstøtende og har gode luftemuligheter. De aller beste modellene kommer med et godt stabiliseringssystem som gjør at trolleyen ikke faller over på siden eller vipper. Sjekk dessuten at du har godt med plass på innsiden til hunden din.

Utover dette bør du vurdere om du har spesielle krav til din trolley: Mange merker tilbyr multifunksjonelle trolleyer til hund, som både kan trilles eller bæres som ryggsekk eller i håndtak. Å ha denne muligheten er selvsagt meget praktisk dersom underlaget du triller på er dårlig, og det er behageligere for kompis å bæres. Dersom du har spørsmål om trolley til hund, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for rådgivning. 

Bestill hundetrolley og få fri frakt over 499 kr

Har du funnet en trolley til hund du liker? Hurra! Så kan vi fortelle deg at når du bestiller for mer enn 499 kr, spanderer vi frakten. Du kan dessuten velge hjemlevering dersom du ønsker det, slik at du raskt og enkelt kan ta i bruk den nye trolleyen din. Til slutt er det bare for oss å ønske god tur!

Vis mindre
1 — 3 av 3 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen