Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Reisevesker til Hund

Reiseveske hund, Reiseveske valp, reisebur hund, reisebur valp

Kjøp reiseveske til hund og valp på nett

Reiseveske til hund gjør reisen både enklere og tryggere. Det gjelder ikke kun for hunden, men også for deg som eier. Du slipper å bekymre deg for om hunden er trygg, om den kan stikke av eller om den kan bli skadet. Reiseveske til valp og hund får du kjøpt i en rekke forskjellige typer og størrelser. Når du skal kjøpe reiseveske til hund på nett i Norge, må du vite når du skal bruke den og hvor stor hunden din er. Når du har dette på plass, finner du garantert en favoritt i utvalget vårt. Vesker er et enklere og lettere alternativ til reisebur til valp og hund. Disse er gjerne utformet som en bag, men med en solid bunn slik at den beholder formen og Fido har nok plass. Hvis du skal kjøpe reiseveske til hund på nett, må du dessuten vite hvilken størrelse du trenger. Det finnes mange forskjellige typer, så spør oss gjerne hvis du trenger råd.

Les mer

Reisebur til hund kjøper du også hos Dyrekassen

Reisebur til valp og hund er perfekte når du skal på lengre turer. Her får du solide bur som sikrer hunden under transport. De brukes blant annet på tog, buss, fly eller annen offentlig transport. Må du bære med deg buret, brukes de først og fremst til små og mellomstore raser på grunn av vekten. Til og med en mellomstor rase kan være veldig tungt å bære med seg, så ha dette gjerne i bakhodet når du vurderer om du trenger en god veske eller et bur. Til bilturen er slike transportbur dog et ypperlig alternativ. Mindre reisebur til hund kommer normalt med et praktisk håndtak på toppen for bæring og er stort sett laget av en form for hardplast med gitter i endene.

Nykomling i hus? Velg reiseveske til valp

Er du så heldig å ha fått en liten firbeint kompis i hus, bør du selvsagt også ha rett utstyr på plass til transporten. Du trenger ikke nødvendigvis en egen reiseveske til valp, for her kan du heldigvis bruke en vanlig reiseveske. Når du velger en reiseveske til hund til dette formålet, bør du har størrelsen på hunderasen i bakhodet. Mål hunden for å finne riktig størrelse. Hvis du har en valp som vokser raskt og som du vet at blir stor og tung, lønner det seg nok å ikke kjøpe et lite bur eller veske kun egnet for de få ukene når valpen er liten. Kjøp heller en romslig reiseveske til valpen som den har plass i også senere. Når du skal bruke reiseveske eller bur til valp er det viktig å starte tilvenningen allerede hjemme, og helst innendørs. Ta deg god tid og la valpen få utforske den nye vesken. Når dere legger ut på første reise kan du ta med en kjent gjenstand i vesken, som for eksempel et teppe. 

Bur vs. reiseveske – når bør du velge hva?

  • For små hunder finnes det kollisjonstestede bur som brukes i et bilsete. De festes enten med medfølgende seler eller med bilens integrerte belter. Et slikt bur er perfekt hvis du har en liten hund eller en valp som skal være med på bilturen. 

  • Reiser du kollektivt, er det supert med en reiseveske til hund slik at du alltid vet at hunden er ved siden av deg, dere kan ha øyekontakt og du kan berolige hunden dersom det er mye støy rundt dere. 

  • En reiseveske til valp eller hund kan være et praktisk valg på hotellrom eller andre steder der hunden ikke har lov til å gå løs. 

  • På flytur i lasterommet trenger du et godkjent reisebur til valp eller hund. En valp i lasterommet er ikke ideelt, så sjekk med flyselskapet ditt før du reiser.

  • Har du hunden med i flykabinen, anbefales fleksible reisevesker til hund. 

Reiseveske til hund på biltur

Reisevesker til hund er mindre egnet til bilbruk siden disse ikke er kollisjonssikret på samme måte som gode transportbur. Siden slike reisevesker er laget av stoff, tåler de ikke samme belastning. Noen av dem er forsterket med en liten ramme, men dette kan ikke sammenlignes med robuste bur. En god reiseveske til hund kan likevel være en fantastisk investering siden den har mange bruksområder: Stadig flere klarer seg uten bil og reiser med buss, tog eller trikk til daglig. Da er det viktig å ha kontroll på hunden både for hundens egen sikkerhet og menneskene rundt. Dessuten sørger du for at hunden ikke kan stikke av i ukjente situasjoner der det kan skje ting du ikke har kontroll over. Her er en reiseveske til valp eller hund en rimelig og enkel forsikring.

Reisevesker til hund kommer som regel med håndtak for bæring og en skulderstropp. Bunnen er forsterket slik at den holder fasongen mens du bærer den. En solid reiseveske til hund som du kjøper på nett er dessuten merket med god og tydelig informasjon, som egnet størrelse og maks vektbelastning. Sjekk denne informasjonen før du bestiller, slik at du kjøper en veske som dekker akkurat din hunds behov. 

Trixie reisevesker til hund

Merket har et stort utvalg av produkter til hund, inkludert reiseveske til hund. Noen av de mest populære modellene finner du her, og folk som velger disse produktene får kvalitet til en meget fornuftig pris. Sjekk utvalget og la deg selv overbevise.

Kurgo reisevesker til hund

Som med alle produktene de lager, er dette også et gjennomtenkt kvalitetsprodukt med smarte detaljer. Hovedfokus ligger på reiseveske til hund snarere enn bur. Du får holdbare og praktiske vesker som er perfekte til kortere turer med kollektivtransport. 

Vis mindre
1 — 24 av 24 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen