Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bærevesker

bæreveske hund

Kjøp bæreveske til hund på nett i Norge

Har du behov for en bæreveske til hund? Da er du kommet rett. Her hos Dyrekassen kan du velge og vrake mellom vesker til hund fra en rekke bestselgende merker. Har du lyst på en sporty, men nøytral bæreveske, eller er du av typen som foretrekker en fargeglad veske med et søtt mønster? Vi er sikre på at det finnes noe for enhver smak så vel som enhver hund i nettbutikken – sjekk utvalget selv og finn din favoritt i dag!  

Les mer

Hva slags hunder passer bærevesker for? 

Bæreveske til hund passer, av naturlige årsaker, aller best til små hunder. Det finnes jo grenser for hvor stort og tungt det er praktisk å bære med seg over skulderen. Enkelte fnyser litt av bærevesker til hund og forbinder dem med såkalte «veskehunder», men det er ingenting i veien med å ville transportere hunden sin på en trygg og effektiv måte, synes vi. De aller fleste som har en liten hund vil kunne synes det er nyttig med en liten veske til hunden. I tillegg til å kunne transportere hunden din fra A til B, er slike vesker også praktiske til innendørs bruk på offentlig sted for å ha kontroll på hunden der det er mye folk. Dessuten kan det være fint å ha en lett veske som du kan ta med deg bestevennen din i hvis den av ulike årsaker sliter med å gå lange avstander.

Bærevesker til alle slags anledninger

En bæreveske til hund er et supert valg for deg som ønsker en enkel og praktisk måte å transportere hunden på. Det kan være om du skal en til kontroll hos veterinæren, ta med hunden i flykabinen eller på toget, eller rett og slett ønsker å ha med deg kompisen din inn på et kjøpesenter eller andre steder det er tillatt å ha med seg hund. Vi gjør oppmerksom på at en bæreveske ikke er en fullverdig erstatning for et solid transportbur – skal du ha med deg hunden din i bilen, anbefaler vi at du sikrer Fido skikkelig med et egnet bur. Kun slik sørger du for at både du og hunden er godt nok sikret under bilturen

Sjekk dette når du kjøper bæreveske til hunden din

Når du handler veske til hund på nettet, bør du sjekke følgende punkter: 

  • Størrelse: Sjekk produktbeskrivelsen og velg en veske som er stor nok til hunden din. Er du i tvil får du finne frem målebånd og måle hvor stor hunden din er. Pass dessuten på at hunden din ikke veier mer enn maks tillatt vekt i veska. Denne vil variere fra produsent til produsent. 

  • Flygodkjent: En bæreveske til hund kan også tas med på fly der hund i kabinen er tillatt. Du bør sjekke reglene til flyselskapet nøye før du reiser samt bestille rett billett som tillater en firbeint medpassasjer. I kabinen er nok en myk bæreveske det vanligste alternative siden denne er enkelt å få plassert inn under setet. Sjekk ytre mål nøye og les beskrivelsen fra produsenten. 

  • Ventilasjon: En god bæreveske til hund har godt med ventilasjon og gjerne også litt utsyn, slik at hund og eier har øyekontakt. 

  • Tilstrekkelig sikring: En krok i veska eller medfølgende bånd gjør at du kan sikre hunden din fra å hoppe ut. Dette er særlig viktig for engstelige hunder som kan finne på å rømme, eller for når du setter fra deg bæreveska på bakken. 

  • Materialer: Generelt selger vi vesker fra merker som er kjent får å lage slitesterke og robuste vesker. Velg selvsagt et materiale du synes ser flott ut, men husk at enkelte materialer er enklere å rengjøre enn andre - dersom dette er viktig for deg. Bærevesker av kunststoff kan man som regel tørke av med en fuktig klut med mild såpe, mens skinnvesker krever litt ekstra pleie. Bor du i et område der det regner mye, kan det være lurt å velge ei veske som er laget av vannavstøtende materialer.  

  • Andre funksjoner: Noen bærevesker til hund kommer med trillehjul slik at du kjapt kan omvandle dem til en trilleveske. Dette er praktisk for deg som ikke orker å bære veska lenge av gangen. 

Bestill bæreveske til hund hos Dyrekassen

Er du klar for å utforske utvalget her i nettbutikken? Vi håper at du finner noe både du og hunden din kommer til å like. Vi tilbyr nemlig et bredt spekter av ulike design, enten du foretrekker en moderne og minimalistisk stil eller kreativ og kul bæreveske til hund. Vi ønsker god fornøyelse både med handleturen og til første tur med ny veske!

Vis mindre
1 — 9 av 9 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen