Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Ryggsekker

ryggsekk til hund, ryggsekk hund transport

Kjøp ryggsekk til transport av hund på nett

Synes du det er vanskelig å bære med seg et bur eller en reiseveske når du skal transportere hunden din? Da bør du vurdere å kjøpe en ryggsekk til hund. Dette er nemlig en lettvinn og smart måte å bære hunden din på siden vekten blir godt fordelt over skuldrene fremfor med en rem over skulderen eller et bur i hånden. En god ryggsekk til hund har både nok plass til og er lett å pakke bort når den ikke er i bruk. Sjekk utvalget her i nettbutikken eller les videre for nyttige tips om ryggsekker til hund. 

Les mer

Sjekk dette når du kjøper ryggsekk til hund på nett

Har du tenkt til å kjøpe en transportsekk til hunden din, finnes det heldigvis mange gode alternativer på nett. Lurer du på hvordan du velger beste ryggsekk til akkurat hunden din, er det et par ting du bør se etter for å forsikre deg om at du velger rett. Dette inkluderer: 

  • Størrelse og maksvekt: De fleste ryggsekker til hund som selges på nett i Norge egner seg nok best for små hunder siden det er grenser for hvor stor en ryggsekk kan være rent praktisk. Sjekk derfor indre mål på sekken i produktbeskrivelsen så vel som maks belastning. De fleste ryggsekker som selges til hund har en begrensing på vekt på mellom 8–15 kg, men dette varierer fra produsent til produsent. Vi anbefaler ikke at du overskrider disse grensene, både for hundens og din egen skyld.

  • Ergonomisk utforming: Sjekk at ryggsekken har gode og polstrede skulderreimer som skåner skuldrene dine på lange turer. Skal du bære hunden med deg på lengre strekninger, er dette ekstra viktig. 

  • Ventilasjon og utsyn: Akkurat som for reisevesker skal sekker til transport av hund ha god ventilasjon og gjerne gode muligheter for utsyn for hunden. Sistnevnte er også nyttig slik at du lett kan kikke inn for å se hvordan det går med hunden din. Sikring for bånd: Mange modeller kommer med et eget bånd eller kroker på innsiden som gjør at du kan sikre hunden din i samt forhindre at den hopper ut. Dette er ofte løst med et smart vindu av netting eller plast. 

  • Materialer: Velg slitesterke og gjerne vannavstøtende materialer for å beskytte hunden din fra å bli våt i regnet. Slike sekker vil også være enkle å rengjøre hvis ryggsekken blir tilsmusset – en fuktig klut fjerner de verste flekkene, og løse madrasser kan vaskes etter anvisningene. 

  • Multifunksjonelle reimer eller trillehjul: Du får kjøpt flere ulike smarte modeller som ikke bare kan bæres som ryggsekk over skuldrene, men også som kan brukes som trillebur eller skulderveske. Supersmart hvis du er i en setting der det er mest praktisk å trille eller foretrekker å bære hunden på siden av kroppen. 

  • Transportryggsekker til bruk i flykabin: Enkelte modeller passer inn flykabiner, noe som oppgis i produktbeskrivelsen. Vi gjør likevel oppmerksom på at du alltid må sjekke flyselskapets egne regler nøye før du legger ut på flytur, og at det er ditt eget ansvar å sørge for at reglene overholdes. Gode forberedelser må alltid til for en behagelig og sømløs flyreise med kjæledyr.

Flere fordeler med ryggsekk til hund

I tillegg til at de er enkle å bære, er ryggsekker til hund et meget praktisk valg for deg som har en liten hund du vil transportere. Ryggsekker er som regel skånsomme for din egen rygg, og passer utmerket for deg som av ulike årsaker ikke kan bære tungt for øvrig – enten det kommer av vonde håndledd eller skulderproblemer. Du kan bruke ryggsekk både til fots eller når du reiser kollektivt, og mange hunder vil nok synes det er spennende å kunne sitte og kikke ut mens dere beveger dere. 

Kjøp ryggsekk til hund og det du trenger til reisen hos Dyrekassen

Enten du har snust på å kjøpe ryggsekk til hunden din eller annet transporttilbehør, håper vi at du finner noe du liker her i nettbutikken. Vi tilbyr kjente og kjære merkevarer som har spesialisert seg på å lage utstyr til hund og katt, slik at du skal kjenne deg trygg på at den neste turen deres sammen er både sikker og behagelig. Sjekk utvalget her på Dyrekassen og bestill din favorittsekk til hund i dag!

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen