Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Toalett og rengjøring

Valpetoalett, hundetoalett, hundebleie, Hygiene hund

Kjøp valpetoalett, hundetoalett og hundebleie til din hund

Har du valp som ikke ennå er stueren? Eller trenger hunden din et portabelt hundetoalett eller bleie? Så er du kommet rett. Her vil du finne alt innen hygieneartikler til hund og hundetoalett. Praktisk for hunder med spesielle behov eller når du skal trene opp valpen din. 

Les mer

Velg valpetoalett for å gjøre småen stueren

Å nei, er det tiss på gulvet igjen? Da kan et valpetoalett eller tisselaken være løsningen. Denne smarte designen er nemlig utformet som en matte med høye kanter som fanger opp valpetisset. Å bruke et valpetoalett krever litt trening: Oppmuntre valpen til å gjøre fra seg på matten inne i huset, med ros og belønning. Etter hvert vil valpen forstå at det er der den skal tisse. Da kan du også flytte valpetoalettet nærmere og nærmere utgangsdøra og så eventuelt helt ut. Målet er selvsagt av valpen skal forstå at den må vente med å urinere til dere er utendørs. Sliter dere med denne treningen, er et valpetoalett absolutt verdt å prøve. Toalettet kommer med utskiftbare matter som du bytter etter bruk.  

Portabelt hundetoalett etter behov

Dersom du har en hund som av ulike årsaker ikke klarer å holde seg så lenge, og du har begrensede muligheter for å gå utendørs, kan det være greit å ha et hundetoalett. Dette kan plasseres på balkongen eller andre steder, og brukes når hunden er tissetrengt. De fleste modellene har en overflate som ligner gress samt en beholder under som fanger opp urinen. Gresslaget appellerer til hunden og kan byttes ut, mens beholderen er utformet på en slik måte at den er enkel å tømme og rengjøre. Hundetoalettet kan også brukes som valpetoalett da det er relativt enkelt å trene opp hunden til å bruke det. 

Hundebleie for inkontinens hos hund

Hunder kan av ulike årsaker utvikle inkontinens - enten som en kronisk sykdom ved for eksempel nyreproblemer, eller som et forbigående symptom etter en operasjon. I slike tilfeller kan det være praktisk med en hundebleie når hunden er innendørs eller i bilen, slik at du unngår flekker og uønsket lukt fra hundens urin. Merk at vi tilbyr ulike modeller for hundebleie til hannhund og hundebleie til tispe, og disse ulik utforming slik at de sitter godt. 

Hygiene hund | Rengjøring av valpe- og hundetoalett

Rengjøring av valpetoalett og hundetoalett er heldigvis smidig og enkelt. Mattene er utskiftbare og byttes etter behov. Du får kjøpt egne urinfjernersett til å plassere i hundetoalettet. Dette er en beholder med et stoff som nøytraliserer lukt fra urinen. Bruk ellers varmt vann og mild såpe til rengjøringen, eventuelt egne hygienesprayer for fjerning av urinflekker og uønsket lukt. 

Bestill for over 499 kr og få gratis frakt for ditt valpetoalett

Når du har lagt inn din bestilling leveres pakken raskt hjem til deg på døren. Men visste du at du får gratis frakt når du bestiller for mer en 499 kr? Se derfor gjerne rundt i nettbutikken etter alt du måtte behøve, enten det er et nytt og næringsrikt hundefôr, utstyr til trening eller et praktisk regndekken. Har du lyst på enda bedre tilbud, anbefaler vi at du melder deg på nyhetsbrevet vårt slik at du kan motta eksklusive tilbud på e-post. 

Vis mindre
1 — 9 av 9 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen